• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Feryal hemsireye işlemlerin en başında sormuştum dondurma işlemindeki yumurtalar için bu kadar büyük miktarlar almıyoruz dedi sadece konuşma tarzından benim çıkardığım yari yariya gibi bir şeydi
Yarı yarıya yani yine 8 9 bin 😀 Allah yardımcımız olsun da ihtiyaç kalmasın inşallah🥰

Yarı yarıya yani yine 8 9 bin 😀 Allah yardımcımız olsun da ihtiyaç kalmasın inşallah🥰
Hahahahah geçenlerde sigorta ile alacağım 40 liralık bir iğnenin aciliyeti olduğu için 250 TL ye aldım artık yatirdigim parayı hesaplamaya kalksam iyice anksiyetem tutacak 🤣🤣 Feda olsun 7 yaşına geldiklerinde mendil sattiricam diye evde dolaniyorum bazen ama du bkalim 🤣🤣

Okan üniversitesi
Benim tedavim atakent acıbadem de yapıldı, üniversite olan binası yani, acıbadem gibi bir yerde çözdürmede extra bir ücret var vs demediler ve transfer ücreti sadece 3200 verdim..dondurma ücretim 3500 du geçen ay yani 2021 değil 2022 zamlı hali, transferde exstra yapıştırıcı (embriyoglue) istedim o da 1700 dü. Ne olursa olsun bence 7 bin fazla..

Valla helal olsun, büyük cesaret ve ayrıca tebrik ederim var yani acayip bi şekilde bunu görüyoruz ,:KK66: benimde 16 subat 5. Gün donmuş çift embriyo ama evde test yapmak gibi bir düşünceyle yüzleşmekten bile korkuyorum :)))
Seninde mi 16şubat transferin valla çok sabırsızdım bide iki embriyo olmasından desim bi ihtimal erken çıkabilir erken gebelik testini yaptım valla😊

Kan degerinden az çok anlıyorlarmis beta HCG kesin olmasa da kese gormeye gittiğinizde görürsünüz 😍😍 kan verme gününüze kaç gün var sizin normalde
Belkide ikisi tutmuştur bilemiyorum ama doktor 10gün sonra test yap dedi. Bende cıma gününe randevu buldum 9.güne yani birşey olmaz heralde

Seninde mi 16şubat transferin valla çok sabırsızdım bide iki embriyo olmasından desim bi ihtimal erken çıkabilir erken gebelik testini yaptım valla😊
Belirtin varmıydı, benim doğal siklusla transfer yapıldı, hormonları etkileyecek ilaç kullanmadım yani o yüzden bugüne kadar hiçbirşeyim yoktu ama bugün belime sancılar vuruyor ara ara bilemedim..

Belirtin varmıydı, benim doğal siklusla transfer yapıldı, hormonları etkileyecek ilaç kullanmadım yani o yüzden bugüne kadar hiçbirşeyim yoktu ama bugün belime sancılar vuruyor ara ara bilemedim..
Bende sadece regl olacakmışım gibi bel agrısı var çok nadir kasık agrısı bildiğin regl belirtisi korktum zaten hasta olucam diye

Hahahahah geçenlerde sigorta ile alacağım 40 liralık bir iğnenin aciliyeti olduğu için 250 TL ye aldım artık yatirdigim parayı hesaplamaya kalksam iyice anksiyetem tutacak 🤣🤣 Feda olsun 7 yaşına geldiklerinde mendil sattiricam diye evde dolaniyorum bazen ama du bkalim 🤣🤣
Ayy ne güldüm Rabbimde senin yüzünü güldürsün😀😀😀 Benim eşimde defter tutucam üni bitti işe başladı ilk 1 2 yıl bana çalışacak diyo😀😀

Ah bende çok heyecanlıyım bu ikinci transferim çalışıyordum ama zorlu bir süreç olduğu için birde iş stresi ile uğraşmamak için işi bıraktım
Belirti yok😂😂 doğal sulkilasyon olduğu için çatlatma iğnesinin etkisi olarak biraz batmalar var onun dışında her şey normal
2 tane transfer edildi nasip bakalım sonucumuz ne olacak 🙈🤲🏼🤲🏼
yaa benimde ilk ama işim rahat olduğu için stres olmam diye düşünüyorum arada sinir etmeseler çok daha iyi ama buna şükür :) hadi bakalım rabbim inşallah emeklerimizi boşa çıkarmaz :) ben çatlatma iğnesini olalı 9 gün oldu artık bende kalmamıştır. doğal siklusla nasıl ilaç kullanmadan mı oluyor rabbim hayırlısını versin inşallah🤲🏼 bende 2 transfer sizin test gününüz ne zaman:)

O bu değilde bir ay korunmayıp hamile kalan yada istediği zaman gebelik planları yapan kadınlar ne kadar şanslı olduklarını biliyorlarmıdır acaba? Annelik her kadın için zor ve kutsal ama, bizler için çok çok daha kıymetli ve zor olduğunu düşünüyorum.

O bu değilde bir ay korunmayıp hamile kalan yada istediği zaman gebelik planları yapan kadınlar ne kadar şanslı olduklarını biliyorlarmıdır acaba? Annelik her kadın için zor ve kutsal ama, bizler için çok çok daha kıymetli ve zor olduğunu düşünüyorum.
Aynen öyle biz çok daha çabalıyoruz

Bende cumartesi akşam üzeri iki embriyo transferi oldum bugün ilk defa 15 dakika yürüdüm.Vucudumdaki gaz şimdilik azaldı gibi hareketsiz yatınca hepten hasta gibi hissediyor insan kendini.Evde tek başinayim ben birşeyler hissetmek için henüz benim için erken ama kötü de hissetmiyorum açıkçası.1,5 yıldır bekleme sonunda testte pozitif görsem bile sevinemem uzun bir sure sanırım 🥺 Rabbim emeklerimizi boşa cikarmasin 🙏
ay bu cumartesi hep 2 olmuşş inşallah rabbim nasip eder sağlıkla yerleşip büyürler yavrularımız🤲🏻 bence hareketsiz kalma yani ben ilk gün yattım ama ev içinde yürüyüşler vs yaptım kısa kısa çünkü kan akışı da olmalı ki kan gitsin. çok çok erken tabi ki bir şey hissetmek için.inşallah pozitif düşün kötü düşünme güzel düşün pozitileri göreceğiz bende 2 kere gördüm ama nasip olmadı bu sefer kucağıma alacağım inşallah🤲🏻

kesinlikle dün söyledim bende bunu ilk geceden hamile kalan yada 2 3 aydan sonra kalanlar çok şanslı benim etrafımda da hep böyle insanlar vardı maşallah :)

kesinlikle dün söyledim bende bunu ilk geceden hamile kalan yada 2 3 aydan sonra kalanlar çok şanslı benim etrafımda da hep böyle insanlar vardı maşallah :)
Haluk Levent demiş zaten "en güzel aşk zor olandır"🥰 Rabbim böyle uygun görmüş tabi bize dua ve sabır edip beklemek düşer🙏☺️

Benim gibi 17 Şubat'ta transfer olanlar varmı acaba transferden sonra sağ kasıkta ağrım başladı hani öyle sancı gibi felan değil ama ben burdayım diyor. Normalde de yorulunca felan ağrırdı kasığım ama hem transferden sonra başladı hem evde yatıyorum ağrıması için neden yok acaba belirti olabilir mi? Normalde regl zamanımda da belirti yaşamıyordum

ay bu cumartesi hep 2 olmuşş inşallah rabbim nasip eder sağlıkla yerleşip büyürler yavrularımız🤲🏻 bence hareketsiz kalma yani ben ilk gün yattım ama ev içinde yürüyüşler vs yaptım kısa kısa çünkü kan akışı da olmalı ki kan gitsin. çok çok erken tabi ki bir şey hissetmek için.inşallah pozitif düşün kötü düşünme güzel düşün pozitileri göreceğiz bende 2 kere gördüm ama nasip olmadı bu sefer kucağıma alacağım inşallah🤲🏻
Bugün ilk defa dışarıda uzun yürüyüş yaptım çok çok iyi geldi kan akışı da gerekli dediğiniz gibi 🌺 Umarım bu kez kucağınıza alirsiniz 🙏

Back