• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Hanımlar, buradaki yorumları okuyup heyecanlanıyordum. Çok şükür ben de 10. Günde kanda pozitifi gördüm. İdrar testi yapanları burada gördükçe üzülüyorum. İdrar testine itibar etmeyi hele de test gününden önce. Yok yere kendinizi üzüyorsunuz, silik çizgiyle burdan bir cümleyle umutlaniyorsunuz. Zaten İdrara kandan daha sonra geçiyor. Onunla uğraşacağıniza kan verin rahatlayın. 12. Gün idrarda negatif görüp kanda pozitifi görenleri duydum. Beklemek zor ama en azindan 9, 10. Güne sabredin.🤗

Benim tedavim atakent acıbadem de yapıldı, üniversite olan binası yani, acıbadem gibi bir yerde çözdürmede extra bir ücret var vs demediler ve transfer ücreti sadece 3200 verdim..dondurma ücretim 3500 du geçen ay yani 2021 değil 2022 zamlı hali, transferde exstra yapıştırıcı (embriyoglue) istedim o da 1700 dü. Ne olursa olsun bence 7 bin fazla..
Kesinlikle fazla hazır embriyoyu koyacaklar hiçbir iş yükü de yok zaten dondurma için ödenen ücret ayrı ama yapacak bir şey yok artık embriyom orda çok ani oldu hiçbir şey düşünemedik ki benim en son bildiğim 7 tanesi de iyi durumdaydı aslnda bir taneyi dondurmayı da düşünmüyorduk biz bakalım inşallah doğru yapmışızdır

Kesinlikle fazla hazır embriyoyu koyacaklar hiçbir iş yükü de yok zaten dondurma için ödenen ücret ayrı ama yapacak bir şey yok artık embriyom orda çok ani oldu hiçbir şey düşünemedik ki benim en son bildiğim 7 tanesi de iyi durumdaydı aslnda bir taneyi dondurmayı da düşünmüyorduk biz bakalım inşallah doğru yapmışızdır
Hakkında hayırlısı olsun canım, herşey nasip kısmet...

ya çıkıyorum ama zorlanıyorum kendimi sıkmak zorunda kalıyorum bu zarar verir mi:? merak ettiğim bu aslında
detaylı bilmiyorum ama hemşire bana ıkınma ve kabızlık sprunu yaşadığında kağıda yazdığımız şurubu alıp günde bir kere kullan dedi

Hanımlar, buradaki yorumları okuyup heyecanlanıyordum. Çok şükür ben de 10. Günde kanda pozitifi gördüm. İdrar testi yapanları burada gördükçe üzülüyorum. İdrar testine itibar etmeyi hele de test gününden önce. Yok yere kendinizi üzüyorsunuz, silik çizgiyle burdan bir cümleyle umutlaniyorsunuz. Zaten İdrara kandan daha sonra geçiyor. Onunla uğraşacağıniza kan verin rahatlayın. 12. Gün idrarda negatif görüp kanda pozitifi görenleri duydum. Beklemek zor ama en azindan 9, 10. Güne sabredin.🤗
Evef idrar testi beni de korkutuyor, ilaçlar sebebiyle dilik çizgi çıkma ihtimali varmış, sizin kaçıncı gün embriyosuydu değeriniz kaçtı hatırlıyor musunuz?

Back