• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

yaa benimde ilk ama işim rahat olduğu için stres olmam diye düşünüyorum arada sinir etmeseler çok daha iyi ama buna şükür :) hadi bakalım rabbim inşallah emeklerimizi boşa çıkarmaz :) ben çatlatma iğnesini olalı 9 gün oldu artık bende kalmamıştır. doğal siklusla nasıl ilaç kullanmadan mı oluyor rabbim hayırlısını versin inşallah🤲🏼 bende 2 transfer sizin test gününüz ne zaman:)
Benim işim biraz fazla stresliydi dedim uğraşamayacağım 🙈 bende çatlatma iğnesi olalı bugün 8. Gün
Evet ilaçsız sadece folik asit aspirin ve progestan kullanıyorum
Amin amin inşallah 🤲🏼
Ayın 3 ü test günüm bakalım bekleye bilecek miyim 😁😁

Kızlar transferden sonra ganol f kullanan var mı ? Bana bugün yani transferin 3. Günü için bir tane vurul dedi vuruldum ama garip geldi bu istek

Bugün ilk defa dışarıda uzun yürüyüş yaptım çok çok iyi geldi kan akışı da gerekli dediğiniz gibi 🌺 Umarım bu kez kucağınıza alirsiniz 🙏
tabi tabi sonuçta hasta değiliz aşırı agresfi hareketler yapmadığımız sürece sıkıntı yok. amin inşallah rabbim herkese kucağına alabilmeyi nasip etsin 🥰🙏

Benim işim biraz fazla stresliydi dedim uğraşamayacağım 🙈 bende çatlatma iğnesi olalı bugün 8. Gün
Evet ilaçsız sadece folik asit aspirin ve progestan kullanıyorum
Amin amin inşallah 🤲🏼
Ayın 3 ü test günüm bakalım bekleye bilecek miyim
yaa süper iyi yapmışsın valla😁
aa o yöntemde harikaymış valla:) benimde ayın 3 ü test günüüüüü😁

kızlar bir şey soracağım ben çok zor tuvalate çıkıyorum yani kayısı vs de yedim ama illa ki o sıkınma ıkınma neyse😁😁 oluyor. bu durumu yaşayan var mı transfer sonrası kabız olmayayım diye her gün çıkmaya çalışıyorum ama çok zorlanıyorum ve korkuyorum bir şey olur mu diye.

yaa süper iyi yapmışsın valla😁
aa o yöntemde harikaymış valla:) benimde ayın 3 ü test günüüüüü😁
Evet 2. Transferimizde böyle denemeyelim dedi doktorum çünkü regl dönemlerim düzenliydi nasip bakalım inşallah bu sefer yüzümüz Güler 🤲🏼🤲🏼
Yaa aynı gün 🙈🙈 pozitifle haberleriyle geliriz inşallah

kızlar bir şey soracağım ben çok zor tuvalate çıkıyorum yani kayısı vs de yedim ama illa ki o sıkınma ıkınma neyse😁😁 oluyor. bu durumu yaşayan var mı transfer sonrası kabız olmayayım diye her gün çıkmaya çalışıyorum ama çok zorlanıyorum ve korkuyorum bir şey olur mu diye.
İki incir,iki kayısı,iki kuru erik minik minik dogra bir buçuk bardak suda kaynat recel gibi olacaklar onu bir kaba al içine 2/3 yemek kaşığı zeytin yağ koy o kabı kafanda üçe böl (yani 3 günde bitecek ) her gün önce onu ye sonra iki bardak su iç rahat rahat çıkarsın kuzum bir de ikinmanin sebebi vücut çok susuz ya da yeşillik az yiyorsun demek nerede eksik varsa düzeltelim 🌺🌺

Acilll !! Çok kararsızım ne yapsam? 2 tane iyi kalite embriyo bir tane da orta kaliteli embriyo kalmış .Dondursak mı bir iyi kaliteyi yoksa iki tane iyi kalite mi koydursak ?
Canım sonraki konuşmaları okumadan direk yazıyorum ama bence yaşın genç 2 tane kaliteliyi koydur bence 🥰

Ona dikkat et kabız olursan bi şurup vardı onu kullan muhakkak bende kayısı yiyorum çok şükür sorun yaşamıyorum

7 tane embriyo gayet iyi falan diyince ne bileyim ben 4 tane kalır geriye diye düşünmüştüm böyle bi şoke oldum 😟 bi afalladık karar veremedik 2 a kalite koyalım dedik bi ara eşim 3 tanesini koyalım diyordu 😂😂 embriyolog ve ben aynı anda öyle bi baktık ki anında sustu 😀Sen nasıl istersen öyle olsun dedi ama ben nasıl istediğimi bilmiyordum hayırlısı artık
Cidden İki seçenek de mantıklı içiniz rahat olsun insallah tutunur sonuçta olma ihtimali çok var ben de çalışıyorum ve işim baya stresli burdan yazılanları okuyunca daha da heyecanlanıyorum benim de çarşamba opu var hayırlısı neyse o olsun insallah hepimiz için ☺️

Evet 2. Transferimizde böyle denemeyelim dedi doktorum çünkü regl dönemlerim düzenliydi nasip bakalım inşallah bu sefer yüzümüz Güler 🤲🏼
Yaa aynı gün 🙈🙈 pozitifle haberleriyle geliriz inşallah
amin canım inşallah yaa🤲🏼 öncesinden bir idrar testi patlatırız bence 😁😁

İki incir,iki kayısı,iki kuru erik minik minik dogra bir buçuk bardak suda kaynat recel gibi olacaklar onu bir kaba al içine 2/3 yemek kaşığı zeytin yağ koy o kabı kafanda üçe böl (yani 3 günde bitecek ) her gün önce onu ye sonra iki bardak su iç rahat rahat çıkarsın kuzum bir de ikinmanin sebebi vücut çok susuz ya da yeşillik az yiyorsun demek nerede eksik varsa düzeltelim 🌺🌺
dediğini yapayım bakalım o zaman çok teşekkürler. yok canım 2 si de değil benim kronik kabızlık ben 3 lt ye yakın su içerim günde benim içtiğim suyu gören şaşırıyor 😁 bu iş başladığından beri de hep salata yeşiliik zeytinyağlı sebze yerim ama ben zaten normalde de 2 3 günde bir çıkan insandım şimdi kabız olmayayım diye hergün çıkıp bağırsakları alıştırmak istiyorum ama ıknmam gerekiyor. bu zarar verir mi korkum o

Ona dikkat et kabız olursan bi şurup vardı onu kullan muhakkak bende kayısı yiyorum çok şükür sorun yaşamıyorum
ya çıkıyorum ama zorlanıyorum kendimi sıkmak zorunda kalıyorum bu zarar verir mi:? merak ettiğim bu aslında

dediğini yapayım bakalım o zaman çok teşekkürler. yok canım 2 si de değil benim kronik kabızlık ben 3 lt ye yakın su içerim günde benim içtiğim suyu gören şaşırıyor 😁 bu iş başladığından beri de hep salata yeşiliik zeytinyağlı sebze yerim ama ben zaten normalde de 2 3 günde bir çıkan insandım şimdi kabız olmayayım diye hergün çıkıp bağırsakları alıştırmak istiyorum ama ıknmam gerekiyor. bu zarar verir mi korkum o
Tiroid hastasiyim ben hatirlamiyorsun en son ne zaman gittim şimdi çok şükür her gün vücut sasirtiyorum bslenme danışmanım vermişti bu tarifi işime yaradi kime verdiysem inşallah sana da yarar

ay çok sağol canım allah razı olsun akşam denicem yapıcam şimdi okudumda fazla ıkınmak düşüğe sebep olur diyor ama bu kadar erken olur mu mki öyle bir şey? çok tırstım ya

Tiroid hastasiyim ben hatirlamiyorsun en son ne zaman gittim şimdi çok şükür her gün vücut sasirtiyorum bslenme danışmanım vermişti bu tarifi işime yaradi kime verdiysem inşallah sana da yarar
ay çok sağol canım allah razı olsun akşam denicem yapıcam şimdi okudumda fazla ıkınmak düşüğe sebep olur diyor ama bu kadar erken olur mu mki öyle bir şey? çok tırstım ya

Kızlar 16şubatta 5.gün embriyosu 2adet transfer edildi. Bugün 5.günüm dayanamadım evde idrar testi yaptım. İkinci çizği silik gibi ama var. Bu şekilde olan varmı böyle erken çıkıyormu normalde
Benim de 5. Gün embriyosu 2 adet, 5.Gün test yaptım negatif 6.Gün silik çizgi yani dün, bugün kan verdim 5,36 🙈 öyle belirsiz kaldım yani

Back