- 7 Temmuz 2021
- 1.121
- 1.526
- 63
Ayyy o zaman pozitif sonucunuzÇatlatma iğnesi yapmadım çünkü dondurulmuş embriyo transferi doktorum dondurup bekletti bir adet dönemi kadar bu şekil daha sağlıklı ve daha çok şanslı olacagını söyledi
TebriklerKızlar 16şubatta 5.gün embriyosu 2adet transfer edildi. Bugün 5.günüm dayanamadım evde idrar testi yaptım. İkinci çizği silik gibi ama var. Bu şekilde olan varmı böyle erken çıkıyormu normalde
Valla cuma günü randevum var ama kendimi zor tutuyorum kan vermemek içinAyyy o zaman pozitif sonucunuzmaşallah. çok erken ama keşke bir kaç gün daha bekleseydiniz madem yaptınız artık içiniz rahat etsin diye gidip kan verin bence
İnşallah ya bir problem olmadan sağlıklı bir şekilde olur bide iki transfer yapıldı acaba ikiside mi tuttuTebriklerBence de hamilesiniz
Çok heyecanlı bir durum Allah sabır versin vallaValla cuma günü randevum var ama kendimi zor tutuyorum kan vermemek için
Aynen hiç sorma deliricem evde de tekimÇok heyecanlı bir durum Allah sabır versin valla
Ah bende çok heyecanlıyım bu ikinci transferim çalışıyordum ama zorlu bir süreç olduğu için birde iş stresi ile uğraşmamak için işi bıraktımYaa ben de cumartesi transfer oldumnasıl gidiyor var mı bir belirti:)) çalışıyor musunuz, çalışıyorsanız işe başladınız mı? birde kaç tane transfer edildi? çok heyecanlıyım ben:)
Hiç stres yapma rabbim büyüktür vardır bunda da bit hayırKızlar bir kaliteli bir orta konuldu bakalım diğer bir kaliteliyi de dondurduk son anda offf böyle bir karar verme aşamasında kalacağımı hiç düşünmezdim ya 4 tane falan kalır diyordum
Cumartesi transferi hep 2 embriyo galiba benimdeBende cumartesi akşam üzeri iki embriyo transferi oldum bugün ilk defa 15 dakika yürüdüm.Vucudumdaki gaz şimdilik azaldı gibi hareketsiz yatınca hepten hasta gibi hissediyor insan kendini.Evde tek başinayim ben birşeyler hissetmek için henüz benim için erken ama kötü de hissetmiyorum açıkçası.1,5 yıldır bekleme sonunda testte pozitif görsem bile sevinemem uzun bir sure sanırımRabbim emeklerimizi boşa cikarmasin
Burda fiyat hemen hemen aynı oluyor ama 7 bin civarı bir şeymiş ikinci transfer dondurmak da 2500 ve bir yumurta da olsa birden çok da olsa aynı ücretimi onun amaçlı biraz 2 tane A kalite okursa gebelik ihtimalini arttırmaktı neyse böyle yaptık bakalım o an öyle ani gelişti kiDediğim gibi güzel bir karar zaten 2 seçeneğin vardı...eşinin düşüncesi de yanlış bence 1 tane embriyo için mücadele eden arkadaşlar varken dondurmamak mantıksız olurdu, sonucta o bir bebek... hem kötü sonucu düşünürsek diyelim ki bu sefer olmadı, bir şansın daha olacak az maddiyatla... ben 2. transferime sadece 3500 ödedim, başa dönmüş olsaydım en az 20 bin ödeme yapacaktım...
Valla helal olsun, büyük cesaret ve ayrıca tebrik ederim var yani acayip bi şekilde bunu görüyoruz ,Kızlar 16şubatta 5.gün embriyosu 2adet transfer edildi. Bugün 5.günüm dayanamadım evde idrar testi yaptım. İkinci çizği silik gibi ama var. Bu şekilde olan varmı böyle erken çıkıyormu normalde
Neresi burası sadece transfere 7 bin istiyor?Burda fiyat hemen hemen aynı oluyor ama 7 bin civarı bir şeymiş ikinci transfer dondurmak da 2500 ve bir yumurta da olsa birden çok da olsa aynı ücretimi onun amaçlı biraz 2 tane A kalite okursa gebelik ihtimalini arttırmaktı neyse böyle yaptık bakalım o an öyle ani gelişti ki
Okan üniversitesiNeresi burası sadece transfere 7 bin istiyor?
Kan degerinden az çok anlıyorlarmis beta HCG kesin olmasa da kese gormeye gittiğinizde görürsünüzİnşallah ya bir problem olmadan sağlıklı bir şekilde olur bide iki transfer yapıldı acaba ikiside mi tuttu
Doktora daha mı düşük verdiler ki hani benim doktorum özel olduğu için hastane ücretini de bizden kesiyor. 7 binde hastane işlemi için cok yuksek toplamda ne kadar verildi doktora ilaçlar hariç ?Neresi burası sadece transfere 7 bin istiyor?
Benim hastanede de dondurulmuş çözülmüş embriyo transfer ücreti 7 bin olduNeresi burası sadece transfere 7 bin istiyor?
Sen sordun mu hiç ücreti ikinci için? İnşallah gerek kalmaz hiç birimize ama hiç aklıma gelmedi sormakDoktora daha mı düşük verdiler ki hani benim doktorum özel olduğu için hastane ücretini de bizden kesiyor. 7 binde hastane işlemi için cok yuksek toplamda ne kadar verildi doktora ilaçlar hariç ?
Feryal hemsireye işlemlerin en başında sormuştum dondurma işlemindeki yumurtalar için bu kadar büyük miktarlar almıyoruz dedi sadece konuşma tarzından benim çıkardığım yari yariya gibi bir şeydiSen sordun mu hiç ücreti ikinci için? İnşallah gerek kalmaz hiç birimize ama hiç aklıma gelmedi sormak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?