ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Çatlatma iğnesi yapmadım çünkü dondurulmuş embriyo transferi doktorum dondurup bekletti bir adet dönemi kadar bu şekil daha sağlıklı ve daha çok şanslı olacagını söyledi
Ayyy o zaman pozitif sonucunuz maşallah. çok erken ama keşke bir kaç gün daha bekleseydiniz madem yaptınız artık içiniz rahat etsin diye gidip kan verin bence

Yaa ben de cumartesi transfer oldum nasıl gidiyor var mı bir belirti:)) çalışıyor musunuz, çalışıyorsanız işe başladınız mı? birde kaç tane transfer edildi? çok heyecanlıyım ben:)
Ah bende çok heyecanlıyım bu ikinci transferim çalışıyordum ama zorlu bir süreç olduğu için birde iş stresi ile uğraşmamak için işi bıraktım
Belirti yok doğal sulkilasyon olduğu için çatlatma iğnesinin etkisi olarak biraz batmalar var onun dışında her şey normal
2 tane transfer edildi nasip bakalım sonucumuz ne olacak

Kızlar bir kaliteli bir orta konuldu bakalım diğer bir kaliteliyi de dondurduk son anda offf böyle bir karar verme aşamasında kalacağımı hiç düşünmezdim ya 4 tane falan kalır diyordum
Hiç stres yapma rabbim büyüktür vardır bunda da bit hayır
Hadi hayırlı olsun

Cumartesi transferi hep 2 embriyo galiba benimde rabbim sonucunu pozitif görmeyi nasip eylesin hepimize inşallah

Burda fiyat hemen hemen aynı oluyor ama 7 bin civarı bir şeymiş ikinci transfer dondurmak da 2500 ve bir yumurta da olsa birden çok da olsa aynı ücretimi onun amaçlı biraz 2 tane A kalite okursa gebelik ihtimalini arttırmaktı neyse böyle yaptık bakalım o an öyle ani gelişti ki

Kızlar 16şubatta 5.gün embriyosu 2adet transfer edildi. Bugün 5.günüm dayanamadım evde idrar testi yaptım. İkinci çizği silik gibi ama var. Bu şekilde olan varmı böyle erken çıkıyormu normalde
Valla helal olsun, büyük cesaret ve ayrıca tebrik ederim var yani acayip bi şekilde bunu görüyoruz , benimde 16 subat 5. Gün donmuş çift embriyo ama evde test yapmak gibi bir düşünceyle yüzleşmekten bile korkuyorum :)))

Neresi burası sadece transfere 7 bin istiyor?

İnşallah ya bir problem olmadan sağlıklı bir şekilde olur bide iki transfer yapıldı acaba ikiside mi tuttu
Kan degerinden az çok anlıyorlarmis beta HCG kesin olmasa da kese gormeye gittiğinizde görürsünüz kan verme gününüze kaç gün var sizin normalde

Neresi burası sadece transfere 7 bin istiyor?
Doktora daha mı düşük verdiler ki hani benim doktorum özel olduğu için hastane ücretini de bizden kesiyor. 7 binde hastane işlemi için cok yuksek toplamda ne kadar verildi doktora ilaçlar hariç ?

Kızlar sadece transfer olarak düşünmeyin. Donmuş embriyo çözülüyor vs ondan yüksektir meblağ. ben hiç sormayı akıl etmedim ikinci transfer ne kadar tutar diye aklıma takıldı şimdi

Doktora daha mı düşük verdiler ki hani benim doktorum özel olduğu için hastane ücretini de bizden kesiyor. 7 binde hastane işlemi için cok yuksek toplamda ne kadar verildi doktora ilaçlar hariç ?
Sen sordun mu hiç ücreti ikinci için? İnşallah gerek kalmaz hiç birimize ama hiç aklıma gelmedi sormak

Sen sordun mu hiç ücreti ikinci için? İnşallah gerek kalmaz hiç birimize ama hiç aklıma gelmedi sormak
Feryal hemsireye işlemlerin en başında sormuştum dondurma işlemindeki yumurtalar için bu kadar büyük miktarlar almıyoruz dedi sadece konuşma tarzından benim çıkardığım yari yariya gibi bir şeydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…