ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Ben henüz onu sormamıştım iyi bari giden yetiyorsa teşekkür ederim Ağızdan da alınıyor çünkü eğer öyleyse ağız yoluna mı dönsem diye düşünüyordum vajinal bana zahmetli geliyor bana yarım saat yat dedi gece yine en son alıp yattığım için daha etkili oluyor ama gün içinde olanlar geliyor çoğu

Hahahaa kiz delirme ne var onda keske igne yerine sadece o olsa koy koy bisey olmaz. Hatta transferden sonra 4 koydum ogun ben doktor oyle dedi . 10-15 dakika oturmak yeterli oluyor her turlu cikacak o dert etme sen.
ya hem oraya embriyo konuluyor hem ilaç ne bileyim korumaya almak istiyorum Farklı yerlerden alsam sanki daha rahat edeceğim

Ah hap olarak beni mahvediyor benim ilk transferimde günde 2 kere hap olarak 3 kere vajinal olaraktı o hap olarak aldığım zaman 1 saat sonra sarhoş oluyordum
Vajinale razıyım bende gece olanda sabah kalktığımda geri geliyor

İnşallah inşallah Bugün ağrım çok çok azaldı hala var ama gerçekten ben çarşambadan beri çok kötüydüm bu ilaçlara rağmen 2 kilo vermişim sancı mide bulantısı ağrıdan iki büklümdüm inşallah transfer sorunsuz olur tek temennim bir de embriyolar inşallah hepsi yaşıyordur

Ben duphaston kullanmıştım aşılamalarda sadece ödem olmuştu onun dışında çok hissetmemiştim ağızdan almıştım bu progestan bakalım doktor nasıl söylerse o şekilde devam edeyim

Agizdan alandan daha pisman ama istersen dene:) bayagi kafa yapiyormus ve mideye vuruyormus .

ya hem oraya embriyo konuluyor hem ilaç ne bileyim korumaya almak istiyorum Farklı yerlerden alsam sanki daha rahat edeceğim
Acikcasi doktor orayi once yikiyor. Soyluyor sana ama tabi sen anlamiyorsun. Sonrasinda ben yikadim orayi oyuzden bugun totalde 4 koy dedi. Yikadigim icin hemen cikar koydugun dedi bana ama icin rahat etmesi icin doktoruna transfer oncesi sorabilirsin.

Transferden önce kullanıyordum ben ama dün oldum transfer daha hiç kullanmadım canım çekmedi aklıma bile gelmedi
Ne güzel darısı benim başıma ben delirmek üzereyim sigara yüzünden Günde üç kere bir duman alıp söndürüyorum, çünkü tansiyonum falan düşüyor elim ayağım titriyor napıcam bilmiyorum vicdan azabı çekiyorum bir yandan

Transferiniz oldu mu

Sigara cidden kotu birsey ama maalesef benim arkadasim tum hamilelik boyunca icti hala iciyor . Doktor sigaranin stresine girecegine 1-2 tane ic demis.

Ben duphaston kullanmıştım aşılamalarda sadece ödem olmuştu onun dışında çok hissetmemiştim ağızdan almıştım bu progestan bakalım doktor nasıl söylerse o şekilde devam edeyim
Ben öğlen sen diye başka bir arkadaşa cevap verip durdum İşte sıkma canını şöyle yap böyle yap diye meğerse transfer olmuş zaten. Dua et fitil için çünkü iğne gerçekten berbat. Transfer saatin kaç bilmiyorum ama sen koy yinede fitilini ihmal etme çok önemli o. Yuttuğun zaman çok yan etkisi oluyormuş. Hem bebişi rahmine koyuyorlar fitili vajinadan alıyorsun ona ulaşmıyor bile. Vücut ihtiyacı olanı alıp gerisini atıyor hiç sıkma canını kuzum.

Sigara cidden kotu birsey ama maalesef benim arkadasim tum hamilelik boyunca icti hala iciyor . Doktor sigaranin stresine girecegine 1-2 tane ic demis.
Benim doktorum Şerife Dikayak kesinlikle içme dedi ama içmeyince bayılıp kalıcam diye korkuyorum çünkü günde 1 paketi geçiyordu içtiğim. Rabbim yardım etsin cidden çok çok zor bir durum.

Ağrının geçmesine çok sevindim.Embriyolarin yaşamıyor olsaydı çoktan haberin olurdu stresini çok iyi anlıyorum.Bunlari hepimiz yaşadık malesef. inaniyorum ki yarın sabah ilk iş dondurma işlemini başlatalım mi diye arayacaklar kalacak embriyolarin için.Senin heyecanını o kadar iyi anlıyorum ki ama o transferden sonra herşey geçecek tüm endişelerin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…