ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Bu konuda katılıyorum haklı söylüyor inan11 bence kafana takmamaya çalış senin stresinden tutmuycak Allah korusun

Bunun mantıksız olduğunu biliyorum.
Direkt zaten en basidi dediğin gibi “yeme-içme” kısıtlaması getirirlir.
Ama engel olamadığım bir his bu sadece
Bi de kabız değilim ve olmamda zaten 29 senedir olmadım şu 10 günde de olursam zaten canım sağolsun

Stres yapma kendine. Rahat ol.Korkma Transferden önce tuvalete çıksaydın keske ben transferden önce merkezde söyledim ki kabız olurum çok, hemsire lağman yaptı. Öyle girdim transfere. Tuvalettin gelirse yap,, gelmezse tabiki zorlama ıkınıp ıkınıp durma.

Kuzum gelmezse niye zorliyim
Yaptım bile.
Ben günde 3 litre su içtiğim ve çok hareketli olduğum için (en büyük etkenler) kabız olmam çok şükür.
Her şey yolunda. Normal hayatıma bile döndüm belki 1-2 saat uzandım eve gelince.
Bakalım ben sıramı sizlere verdim sizlerinde hakkınızda hayırlısı olsun şimdiden

Transferde eşin ne işi var zaten arkadaşım Allah aşkına ya. Doğum mu bu. Herşeyin de bir adab_ı var.
Neyin nerede adabi olacagina olmayacagi konusunda yorumunuzu tuhaf buldum. Sizin icin tuhaf olabilir, oyle ise bu yorumlarinizi kendinize saklayin. Tecrube etmis arkadaslara durumun ne oldugunu ve esle girilip girilmedigini soruyorum. Siz cikmis aradan adap anlatiyorsunuz ki tanimadiginiz birisine. Lutfen adabin tanimadiginiz kisilerle nasil iletisim kurulmasi gerektigi konusunda ozellikle lazim oldugunu unutmayin.

Burası yorumlarımızı kendimize sakladığımız bir platform değil ne yazık ki. Umuma açık bir paylaşım alanı ve herkes fikrini beyan etmekte özgür. Küfür yok, hakaret yok. Kaldı ki, yorumum tanıdığım arkadaşımın gönderisinin altında sizinkinin değil.

Acik bir platformda herseyin bir adabi var yazmissiniz ama, sordugum konusunun adab disi oldugunu acik ve benim de gorebilecegim sekilde yorumlayarak. Kusura bakmayin, kufur veya hakaret etmemeniz Adabi Muaserete uygun davrandiginiz anlamina gelmez. Embriyo transferine esin girmesi ile doguma girmesi (ki daha buyuk ekip isteyen kanli revanli isler) arasinda bir fark gormuyorum. Benim adabima uygun. Size uygun olmasin.

Herşeyin bir adab_ı vardır. Bu cümleyi istediğim yerde istediğim şekilde kullanırım. Siz transfere girin önce bir, sonra doğumla arasındaki farkı kendiniz mukayese edersiniz. Bunun ayrımını burda ben yapamam size. Ayrıca, soruyu ilk yönelttiğiniz arkadaşta, ortamın uygun olmadığını ifade etti size cevabında. Üzerine fazla söylenecek söz yok. Sizin adabınıza uyuyorsa elbette sıkıntı değil, dilerim merkeziniz teklifinizi kabul eder ve eşinizle birlikte güzel bir transfer süreci geçirirsiniz. Bol şans.

Anladım teşekkür ederim hayırlısı olsun hakkınızda insallah
Amin canım herkes için hayırlısı olsun inşallah
Özel de mi tedavi görüyorsunuz?
Evet, Atakent Acıbademdeyim...

Arkadaşlar bu transferdeki adab_ı muaşeret, yok uygun ortam değil olayını ben anlayamadım, ayrıca gerginliği de anlayamadım, sanırım bir gruplaşmada var, hani böyle musluktan damlar gibi de bana laf atılmadan olaya karışır gibi oldum ama bence topicte gerginlik çıkartmayın, burada herkes birşeyler sorar herkes herşeyi bilmek zorunda değil kırıcı olmadan bence cevaplar vermelisiniz, sonucta biz de burda yazılanları okuyoruz germeyin kimseyi gereksiz yere...

Ayrıca hala soruyorum transfere girmiş biri olarak nasıl bir adapsızlık ve uygunsuzluk var ortam da, sonucta genel muayene bile olurken bazen eşlerimiz gelemiyor mu yanımıza, transfer esnasında da neden giremesin?

Adabın kelime anlamı; usul, yol, yordam kaideleri bütünüdür. Transferde eşinizin yanınızda olması başka bir anlam ifade etmiyor. 'Herşeyin bir adab_ı var' derken; herşeyin bir yolu, yordamı var diye nitelendirmek istedim. Bunun usulsüz, ahlak dışı birşey olduğunu ima etmedim. Şahsi görüşümü belirttim hepsi bu. Gerginlik yaratılmaması konusunda haklısınız. Uzatılmaya değer bir konu değil.

Ben size özelde mi tedavi oluyorsunuz demiştim. Doğal transferi merak ettim. Ücreti ilaçlı transferden farklı mı oluyor?

Konu kapanmıştı zaten.
Bu konu üzerine daha fazla soru sormanıza gerek yok.
Gayette tatlı bir kapanış olmuş.
Deneyimler kişiden kişiye değişebilir.
Herkesin gönlünden geçtiği gibi bir süreç ilerler umarım.

Ben size özelde mi tedavi oluyorsunuz demiştim. Doğal transferi merak ettim. Ücreti ilaçlı transferden farklı mı oluyor?
Evet özel de oluyorum, doğal transferi bende tam olarak bilmiyorum; transfere kadar ilaç kullanmayacağımın dışında. Hatta folik asit içmeyi bile bıraktım, tüm ilaçlarını kes dediği için. Ücret konusuna gelince 3700 tl sadece transfer ücreti ödeyeceğimi biliyorum şimdilik ekstra birşey çıkmazsa, embriyoglue (yapıştırıcı) önermiştim dr uma cuma günü o konuyu detaylı konuşacağız o da ekstra bir ödenek...

Bence transfer ücretinizden başka ödeme çıkmaz bu doğrultuda. Embriyoglue olayını bende sormuştum doktoruma, henüz kanıtlanmış bir yöntem olmadığını söylemişti bakalım size ne diyecekler. Keşke işe yarasa.

Doğal siklus yapicak yani, senin oluşan yumurtan dollenmis gibi olacak canim, arkadasiminda böyle oldu. Estrofem felan kullanmıyorsun

Hayırlısı olsun sağlıkla gelsin inşallah Nasıl geçti transferiniz ağrınız oldumu

Merhaba arkadaşlar
Bende bugün dondurulmuşlarım için gittim sanki ilk defa muayene olcakmışım gibi bir heyecan estroferme başladım 1 hafta sonra kontrol. Çok heyecanlı garip duygular. Rabbim kimseye aratmasınGönlümüzden geçenleri bize nasip etsin

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah ilk transferiniz mi olacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…