• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Hmmm dur bakayım kuru erikte alayım o zaman kaynatıp içeyim napıyım yani mecbur kalınca her şey yapılıyor:)) çok teşekkür ederim sağolun🥰
İnş faydasını görürsünüz aynı meyve suyu gibi oluyor posalı çokda faydalı oluyor

Ben Okan’a gidiyodum bir kimyasal gebeliğim vardı gittiğim doktordan memnun değilim hiç hatta çok pişmanım orası yüzünden 5-6 ay süre kaybım var ve evet temiz hastane alakaları güzel belki de benim gittiğim kadın doğumcu iyi değil ama Eray Çalışkan hakkında da iyi demiyorlar benim arkadaşım baya pişman olmustu umarım sizler memnun kalırsınız🙏🌹
Öyle güleryüzlü bir doktor değil ,çok konuşkan da değil ama bilgisi iyi gibi ben daha çok tüp bebekten ziyade benim kanama durumuna dikkat ederek tedavi uygulamasını istemiştim bu da dikkat ediyor gerekli özeni gösterdi .Ama diğer konuyu bilemiyorum pozitif olur mu olmaz mı 🤷🏼‍♀️

Öyle güleryüzlü bir doktor değil ,çok konuşkan da değil ama bilgisi iyi gibi ben daha çok tüp bebekten ziyade benim kanama durumuna dikkat ederek tedavi uygulamasını istemiştim bu da dikkat ediyor gerekli özeni gösterdi .Ama diğer konuyu bilemiyorum pozitif olur mu olmaz mı 🤷🏼‍♀️
Biraz göreceli sanırım bende bir çok kişiden eray hocayı duymuştum hatta kocaeliye ilk tüp bebek tedavisi getiren oymuş ne kadar doğru bilemiyorum 🙈🙈 Bende yeni başlayacağım hayırlısı ile salı günü bizi rapor ettiler tüp bebek tedavisine kan tahlilimi verdim , adet olmayı bekliyorum umuttepede emek hocada olacağım inşallah tabi öncesinde bir çok tetkik🙈🙈

Kesinlikle belirtisiz olduğunda her yerde geçerli test olmadan her şey oluyor ama bile bile de alsalar diğer hastalar ortalığı yıkar ☺️ Bakalım sürecin devamı nasıl olacak Eray bey tam kolumdan narkozu verirken “Her şey çok güzel olacak “ dedi ama bilemiyorum o ara uyumuşum 😂
Hadi hayırlısı hakkında inşallah hem kendi hem senin akıbetini heyecanla bekliyorum 🤩🥰

Selam kızlar, dün tüp bebek işlemi araştırırken bu postu gördüm ve tecrübelerinizi defalarca geceden beri okudum , Bende bu sürece yeni başlıyorum hayırlısı ile benim eşimde problem var sperm sayısı ve kalitesinde azlığı var bu konu ile karşılaşan oldumu ? Daha yeni öğrendik bu durumu aşılama işlemi çok düşük olduğu için direk olarak tüp bebeğe yönlendirdiler, Kan tahlimi verdim ve başlangıç için adet takvimimi bekliyorum heyecandan ziyade şaşkınım aslında hiç bilmediğim bir konu merakla olacakları bekliyorum :)
İnşallah hayırlısı ile kolaylıkla süreci geçirir ve bebişini kucağına alırsın canım 😊

Selam kızlar, dün tüp bebek işlemi araştırırken bu postu gördüm ve tecrübelerinizi defalarca geceden beri okudum , Bende bu sürece yeni başlıyorum hayırlısı ile benim eşimde problem var sperm sayısı ve kalitesinde azlığı var bu konu ile karşılaşan oldumu ? Daha yeni öğrendik bu durumu aşılama işlemi çok düşük olduğu için direk olarak tüp bebeğe yönlendirdiler, Kan tahlimi verdim ve başlangıç için adet takvimimi bekliyorum heyecandan ziyade şaşkınım aslında hiç bilmediğim bir konu merakla olacakları bekliyorum :)
Merhaba ben de sizin gibi esimdeki sperm azligi sebebiyle başladım bu surece. Aşılama ifin de yetersiz dedi doktor. Bugün opu oldu 15 yumurta toplanmış. Bir ay dondurmak istedigini soyledi doktorum. Bakalim bir sonraki adet tarihimi bekleyecegim sabirsizlikla😊 ignelere başladınız mi

Merhaba ben de sizin gibi esimdeki sperm azligi sebebiyle başladım bu surece. Aşılama ifin de yetersiz dedi doktor. Bugün opu oldu 15 yumurta toplanmış. Bir ay dondurmak istedigini soyledi doktorum. Bakalim bir sonraki adet tarihimi bekleyecegim sabirsizlikla😊 ignelere başladınız mi
Benim de senin gibi canım adet olunca gel dedi

Maşallah sorunsuz atlatırsınız inşallah , yok henüz pazartesi günü teşhis konuldu salı günü ben kan tahlili verdim , adet olmayı bekliyorum 10 günüm kaldı Hormon Profili / usg falan çekilecek henüz daha sürecin çook başındayım ben tazecikk umuttepedemisiniz sizde 🙈

Back