Canım çıktı çok şükür 100.62 çıktı çok şükürYok
devlette acilde verdim 1 saate çıkar dediler ama hala çıkmadı
İnşallah CanımAy inşallah herşeyi burada paylaşmak nasip olur
Senin de gözün aydın canım allah saglikla kucağına almayı nasip etsinKızlar çok şükür sonucum çıktı bugün 7. Günüm ve 100.62 beta sonucum
Gözünüz aydın Rabbim kucağınıza da almayı nasip etsinCanım çıktı çok şükür 100.62 çıktı çok şükür
Oo maşallah ikimizin transfer tarihi aynıydı 10 şubat neden erken yaptın kanıKızlar çok şükür sonucum çıktı bugün 7. Günüm ve 100.62 beta sonucum
Evet erken yaptım dayanamadım ama çok şükür çıktı bu üçüncü denemem Binnaz tecrübeliyim diyelimOo maşallah ikimizin transfer tarihi aynıydı 10 şubat neden erken yaptın kanı
Allah razı olsun canım benim inş kucağımıza almayı nasip eder darısı başınızaGözünüz aydın Rabbim kucağınıza da almayı nasip etsin
AnladımEvet erken yaptım dayanamadım ama çok şükür çıktı bu üçüncü denemem Binnaz tecrübeliyim diyelim
Allah razı olsun inş sağlıkla kucağımıza almayı nasip ederSenin de gözün aydın canım allah saglikla kucağına almayı nasip etsin
Benimde 10 şubat meraktab ölceeemOo maşallah ikimizin transfer tarihi aynıydı 10 şubat neden erken yaptın kanı
YaaaBenimde 10 şubat meraktab ölceeem
Masallah bgun harika haberler darisi basimizaKızlar çok şükür sonucum çıktı bugün 7. Günüm ve 100.62 beta sonucum
Kızlar test yaptım 3 tane 3 dede silik çıktı
ne ara 3 tane yaptın yav alemsin resim at
Ay çok iyi kalitede ler hayırlı olsun hadiBenim 2.opumda tamamen sonuçlandı toplamda 2tane 6.gün 1 tane 5.gün embriyosu donduruldu. Transfer için regli bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?