- 23 Aralık 2021
- 834
- 999
- 33
- 29
Evet of içim kıpır kıpır ama bi yandan da korkuyorumSon dakikalar![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet of içim kıpır kıpır ama bi yandan da korkuyorumSon dakikalar![]()
Bende öğlen erken gebelik yaptım ilk defa değişik bi markayla yaptım healpoint die bi marka negatif gordum1 tane kaset yaptım 5 gün vardı negatif çıktı bekleyeyim dedim başka yapmadım
Negatife alışığız biz olsada problem yok ama pozitif oldumu vay haline sevincini görmek isterim sahit olmak çok isterim inşallah dualarım seninleeeeEvet of içim kıpır kıpır ama bi yandan da korkuyorum![]()
İnşallah hepimiz en yakın zamanda güzel haberleri alırız canım dualarım sizinleNegatife alışığız biz olsada problem yok ama pozitif oldumu vay haline sevincini görmek isterim sahit olmak çok isterim inşallah dualarım seninleeee![]()
İnşallah hepimiz en yakın zamanda güzel haberleri alırız canım dualarım sizinle![]()
Benimki laboquickti belki yarında çıkmayacak kaset olduğu için bakalımBende öğlen erken gebelik yaptım ilk defa değişik bi markayla yaptım healpoint die bi marka negatif gordum
Aradım şimdi 15 20 dk geliyorum dedi eczaneye gidiyor şuanAmin kuzum e gadi saat tam 00.00 gelmedimi kocan bey![]()
Çikar inşallah ümitsiz olmaBenimki laboquickti belki yarında çıkmayacak kaset olduğu için bakalım![]()
Allahimmm be n çok dakik bir insanım yaa 12 dedin 12 de yapman lazımdı ama şuan sinirlendimAradım şimdi 15 20 dk geliyorum dedi eczaneye gidiyor şuan![]()
Amin inşAllah
Amin kuzum e gadi saat tam 00.00 gelmedimi kocan bey![]()
Keşke video yüklense yaa yapım asamasini atsan daha heycanlı olurAradım şimdi 15 20 dk geliyorum dedi eczaneye gidiyor şuan![]()
Offfff kızzzzzz durAllahimmm be n çok dakik bir insanım yaa 12 dedin 12 de yapman lazımdı ama şuan sinirlendimhadi bari 15.20 dakka daha bekleyelim
![]()
Tatlı telaş yarabbim umudumuzu kırma insallahhh HAYIRLI haber alalım sendenOfffff kızzzzzz dur12 de evde oluyordu normalde şimdi gelir o 15 dk max
![]()
Negatif çıkarsa kendimi nasıl toparlarım bilmiyorum ama ya aşırı ümitlendim keşke yapmasaydım ovülasyonuKeşke video yüklense yaa yapım asamasini atsan daha heycanlı oluryada sen her anını çek resim olarak
![]()
Amin inşallah kuzum ya sivilce çıkardım şuan yüzümde strestenTatlı telaş yarabbim umudumuzu kırma insallahhh HAYIRLI haber alalım senden![]()
Umutsuz olma sakin yıkılmak yok biz seninleyiz birlikte atlatırız kendini kötüye hazırlamaNegatif çıkarsa kendimi nasıl toparlarım bilmiyorum ama ya aşırı ümitlendim keşke yapmasaydım ovülasyonu![]()
Youtubeye hamilelik hikayem olarak paylaşayım aşkımKeşke video yüklense yaa yapım asamasini atsan daha heycanlı oluryada sen her anını çek resim olarak
![]()
Amin canım bakalım bu ay inş kist yapmaz klomen gerçekten yoruldum artıkO yüzden demek ki sordu Dr rengini banada, anlamak için.
Rabbim beter hastalıklardan muhafaza eylesin.
Evet canım bende gördün ama iki tanesinde göremedim birinde tek gördüm kaç dakikada çıktı buMerhabalar arkadaşlar ben de bugün üç tane erken gebelik testi yaptım birinde çıkmadı ikisinde çok silik çıktı adetime altı gün var ve şiddetli bel ağrısı ve gögüs sızlaması yaşıyorum kasıklarımda çok ağrıo