- 10 Nisan 2016
- 8.541
- 12.616
- 248
- 36
BeeeenKızlar önceden gebelik testi mi varmıs en iyisi beklemek adet gecene kadar sabredebilene![]()

sen citf çizgiyi hak ettin deyip çıkmıyor bile ..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BeeeenKızlar önceden gebelik testi mi varmıs en iyisi beklemek adet gecene kadar sabredebilene![]()
Ay inşallah ağzın bal yesin Allah kısmet ederse doğururken dua edeceğimK
Kız masallah herseye cevap vermişsin![]()
Oğlak burcuyum canım annem daha gec bekliyormus ce e yapmısım herkes de sabırsız diye![]()
Bende kpss calısıyorum bi yandan kolay gelsin sana da inşallah sınavlara girerken karnımız burnumuzda sonra da atanırken kucagımızda olurlar![]()
Canım bu progesteron kabızlık da yapıyor sanırım dimi dış gebelik gecirdigimde ölüyordum kabizliktan iki gündür yine ayni tuvalete cikamiyorum inşallah progesteron artıyordur diyeyim o zaman ne diyeyim göğüslerim hazimsizlik kabizlik bi de kuyruk sokumum belim agrimaya başladı beni bitiyor hamile degilsem baya poliklinikleri gezicem
Aynen kızlar yapıyor valla ben hamileyken kullanmıştım nasıl bir şişkinlik yaşıyordum anlatamam bazı gebelere doktor fazladan probiyotik prebiyotik takviye veriyor sırf bu sebeptenAaa çok şaşırdım benimde iki gündür kabızlık gibi başladı ama çok erken benim belirtiler içinprogesteron ne zaman yükselmeye başlıyor ki cumartesi günü çatlatma iğnesi yapmıştım
Kutularda yazıyor bazılarında yazmaya da bilir. benim daha önce kullandığım standart kaset test 25 bhcg(ama idrarda) tespit ediyordu ama daha düşük olanı da silik bir şekilde gösterir benceiyi akşamlar kızlar nasılsınız? comfort erken gebelik testi yaptım akşam üzeri, bu testler en az kaç hcg değerini algılar bilginiz var mı? bata 5 gün var çok çok silik bir çizgi çıkmış bilemedim hiç olmasa çıkar mıydı ?
Canım valla eşin eğer istiyorsa gitmek zorunda öyle inatla olmuyor bu işler. hem bu şekilde senin de hakkına giriyor.ayrica test bu yani sorun olduğunu değil olmadığını da tespit ediyor. Ona göre bir tedavi planı oluşturulur. Sen bu kadar uğraşırken inat etmesi sana haksızlık benceStres kaynaklı diyorlar dikkatimi dağıtmaya çalışıyorum.Geçen gün ebeye gittim.Rahmin ters dedi ve göbeği ovalama göndermiyor yerine yerleştirdi.Kesinlikle ağır kaldırma, ayağını sıcak tut, ani hareketlerden özellikle oturma kalkmada dikkat et bu ay hamile kalırsın dedi.Onun dışında doktorada 2-3 yıldır gittim ve çatlamaya kadar takip ettirdim bir sorun yok.Eşim inatçı birisi gitmedi doktora ve ailesinde çocukla ilgili bi sıkıntı da yok genlerden gelen e bizde de yok.Klomeni çok söylediler ona da başlamayı düşünüyorum.ilk düşündüğüm zamanlar folik asit verdi doktor ve ben uyguladım bu sefer de adetim hap aldığım kadar gün geciktirdi bana folik asit yaramadı yanı.Şuan rahim dönmesi ile ilgili bilgi topluyorum ve ters olan hamile kalabiliyor uş bende bi umut bu ay bekliyorum.Dua bekliyorum olmazları olduran da rabbim.Her testide yaptırdım artık bir klomen kaldı.
Hahah yemek pişmek bilmedi yaa biraz kalkmayayım diye yemek yiyip halledicez bu işi merak etme görevimizin başındayızeşim de şaşırtıyo beni, hadi hadi şu yemeği yiyelim de daha işimiz var diyo
çok alem bu adamlar yaaa
cevabın için sağol canım, bunda da yazmıyor en az 10 dur diye tahmin ediyorum. Çok silik çizgi çıktı doğruluk payı mümkün müdür yani ?Kutularda yazıyor bazılarında yazmaya da bilir. benim daha önce kullandığım standart kaset test 25 bhcg(ama idrarda) tespit ediyordu ama daha düşük olanı da silik bir şekilde gösterir bence
İlginç doğrusu soğan kür erken bile adet söker ama.. belki düzensiz kullandığınız için olmuş olabilirSogan kurunu denedim cok duzenli olmasa da. Sonrasinda 3-4 ay adet olmadim.
Yok be kuzum iş diyor adam yaaneyse yine de zorluk çıkarmıyor canım kocam çok seviyorum
![]()
Bizim enişteler sizi ekti bugün yav.. neyse kapılar kapanmadan yetişir inşallah
Ben de sasirmistim. Bir defa bekarken yapmistim ama cok fazla kanamam olmustu. Rahin duvarim ince. Oyuzden riske atmadim bu defaİlginç doğrusu soğan kür erken bile adet söker ama.. belki düzensiz kullandığınız için olmuş olabilir
Klomen i ilk kes mi kullanıyorsun
Kaç aydır deniyorsunuz canım
partalina_
hope2022 kızlar biz şimdi eşimle üniversite hastanesine gidicez. Dünden beri boğazım yanıyor diyor geldiğinden beri de biraz ateşi var. O da covid oldu galiba yaa
bu durumda bile bencilce kendimi düşünüyorum ama ya tutmazsa bu yüzden ya da bişey olursa diye Allah'ım affet
![]()
Bende bilemedim kuzum devamı gelmedi ama bide kan değilde kahverengiydi rengi bir damla kadar yani bazı yerlerde yumurta kist olunca öyle akıntı oluyo yazıyo du o yüzden korktum inşallah benimki çatlamıştır yaa![]()
Ahh canım hepimizi güldürsünay dünden beri sen ve
partalina_ birde
hope2022 sohbetlerine gülüp durdum çok eğlendim yaaaa.. Rabbimde sizi güldürsun emiii aminnn
![]()
Afferimm Çalışkan arıYetiştim ben yetiştiim![]()
Hamile de olabilirsiniz. İlk gebeliğimde batmalarım çok olmuştu karnıma çekemiyordum bacaklarımı batardı hep sizin gibiykenMerhabalar , yumurtlama üzerinden 1 hafta geçti , yine kasıklarımda ağrı , beyaz akıntım başladı. Dün akşam karnımın sağ tarafında batma şeklinde sızlama oldu yaklaşık 1-2 dakika sürdü. Tekrar yumurtluyor olabilir miyim. Üst üste olabilir mi bu şekilde ?
ay dünden beri sen ve
partalina_ birde
hope2022 sohbetlerine gülüp durdum çok eğlendim yaaaa.. Rabbimde sizi güldürsun emiii aminnn
![]()
Ne zaman başlamak gerek ben de ilk defa aldım bu ayEvett adetin bitmesine 1 gün kala yeni aya hazırlandık inşallah burdaki hamişlerimizde bize ugur getirir bu ayın sonunda bizde pozitiflerş görürüz
Eki Görüntüle 2998128
Hoş geldin canım ekliyorum amin inşallah hepimizin kucakları dolsun bir an önce bol şans-Arwen- bat 24.02.2022 :) bende katılmak istiyorum ve kızlar duanızı bekliyorum.4 yıllık evliyim ortadan sorun yokken maalesef gözüm yollarda.Dua bekliyorum ve dua ediyorum dileyen herkese rabbim “kün fe yekün” desin ve oldursun.
Ay senin doktorun kardeşi falan mıİnsallah kuzum ben bugün doktora msj attm negatif cikiyo testler dedimkaset testlere güvenme 15 gün kan ver sadece dedi
demesi kolay catlioz haberi yok
Hoş geldin canım ekliyorum bol şansMerhaba beni de yazar mısınız 22 şubat![]()
Bacı ben assla ve asla o kadar rahat olamam yaa bide sabırlıyım derdim kendime başka konularda evet ama bu konuda yok yaniYawww kuzummmm ondan sonrada bişi boşuna üzülüyorsun ama.. hem olumsuz yönden etikiliyorsunnn bedenini.. rahat bırak kendini oluşsun n olacaksa rahat rahat stress yapma babybisi
Çalışıyorum canım izin alamıyorum malesefCanım olmazsa 2-3 gün sonra bi doktora git çatladı mı öğrenmek istiyorum diye
Catlatma ignesinin 14.gunu belli oluyor diyorlar. İdrara gecmemis olma ihtimali var mi ?Ama çok erken karar vermişsin daha günün geçmeden üzülme hemen
Ahh canım hepimizi güldürsünnapalım bu kadar stres içinde makaraya vurmazsak nasıl geçecek zaman. Zaten tek rahatlayabildiğimiz yer burası
Afferimm Çalışkan arıartık rahat bi uyku çekebiliriz
Çalışıyorum canım izin alamıyorum malesef![]()
Amin kuzum inşallah bakalım günler çabuk geçsin yaaKötüyü çağırma o zaman canım. İnsallah çatlamadandır o kahverengi leke takma kafana