- 12 Şubat 2021
- 1.731
- 2.667
- 83
Yaptığında resmini at mutlaka canım çok merak ettim sonucunuİnşallah canım benimbiliyorum aslında dikkat ediyordum ama yanlışlıkla kahve içince böyle oldu
o zaman dediğin gibi 8 de yapayım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaptığında resmini at mutlaka canım çok merak ettim sonucunuİnşallah canım benimbiliyorum aslında dikkat ediyordum ama yanlışlıkla kahve içince böyle oldu
o zaman dediğin gibi 8 de yapayım
Ben de bunlardan kullandım inşaAllah hepimize şans getirirEvett adetin bitmesine 1 gün kala yeni aya hazırlandık inşallah burdaki hamişlerimizde bize ugur getirir bu ayın sonunda bizde pozitiflerş görürüz
Eki Görüntüle 2998128
Atarım tabi canım bende çok merak ediyorum bugün de pik çıkarsa hamileliktir die düşünüyorum artık. Sabah gebelik testinde çıkmadı ama.Yaptığında resmini at mutlaka canım çok merak ettim sonucunu![]()
Kuzu bence bekle 3 gün önce yap bak ben bu sabah yaptım moralim bozuldu çıkmayıncaCanlarım az önce eczaneye test almaya gittim eczacı hanım döngümü ve sat bat sordu, normalde erken gebeliklerde 6 gün öncesinde sonuç veriyo ama siz 4 gün diye düşünün dedi. Benim gibi döngüsü kısa olanlar varsa gebelik olsa bile görünmeyebilir moralini bozmasın. Benim sat 12 ocak bat 6 şubat döngüm 25 gün
Predictor express var evde bı tane eğer adet olmazsam tam 10 unda yapmayı düşünüyorum canım. Tabi dayanabilirsemGuzum benimde bat 10 şubat ..Ne zman Test yapmayı düşünüyosun
Kuzum ah keşke bekleyebilsemmK
Kuzu bence bekle 3 gün önce yap bak ben bu sabah yaptım moralim bozuldu çıkmayınca
İyi haberlerle sonuclanır inşallahAyyy benimde var bunlardan❣ ilk denememi yaptım bakalım kısmet
![]()
İnşallah hepimiz güzel sonuclar görürüzBen de bunlardan kullandım inşaAllah hepimize şans getirirben de yumurtlamayı çatlamayı gördüm 11şubata gün saymaya başladım inşaAllah hepimiz güzel haberler alırız
![]()
Sanırım o sureyi kimse normal sakin olarak bekleyemiyorYumurtlamayı atlatanlar, BAT'a kadar olan süreyi nasıl geçiriyorsunuz? Ben her sancıyı, batmayı, şunu, bunu döllenmeye yorumluyorum, engel olamıyorum, imdaaat![]()
GeçiremiyorumYumurtlamayı atlatanlar, BAT'a kadar olan süreyi nasıl geçiriyorsunuz? Ben her sancıyı, batmayı, şunu, bunu döllenmeye yorumluyorum, engel olamıyorum, imdaaat![]()
Bu ay dişim felaket ağrıyor,halsizliğimde üzerimde sürekli uyumak istiyorum sanki,ara ara mide bulantısı oluyor,göğüslerimde biraz ağrıyor bat 11 Şubat,ağrıya belki bebek vardır diye ilaçta kullanamıyorumbu belirtiler acaba hamilelik olabilirmi
Buradaki herkes aynıdır kuzum yani bunun üzerine kitap yazılır ah keske habersizce kalivermis olsaydik milletin adeti gecikiyor da haberi olmuyor yaaYumurtlamayı atlatanlar, BAT'a kadar olan süreyi nasıl geçiriyorsunuz? Ben her sancıyı, batmayı, şunu, bunu döllenmeye yorumluyorum, engel olamıyorum, imdaaat![]()
Güya bu ay hiç takmicaktımSanırım o sureyi kimse normal sakin olarak bekleyemiyor![]()
Ah ne güzel olurdu yaBuradaki herkes aynıdır kuzum yani bunun üzerine kitap yazılır ah keske habersizce kalivermis olsaydik milletin adeti gecikiyor da haberi olmuyor yaa![]()
8 gün önceden başladım test yapmaya bugün de yaptım 6 gün var bata muhtemelen çift çizgiyi görene kadar ya da regl olana kdar yapcamYalnız değilim demekki![]()
Yumurtlamayı atlatanlar, BAT'a kadar olan süreyi nasıl geçiriyorsunuz? Ben her sancıyı, batmayı, şunu, bunu döllenmeye yorumluyorum, engel olamıyorum, imdaaat![]()