- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
Hesabınız kısmında forum seçeneklerinde üyelik iptal var ordan yapabilirsinizKızlar hesabımı basıl iptal edebilirim bilen var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hesabınız kısmında forum seçeneklerinde üyelik iptal var ordan yapabilirsinizKızlar hesabımı basıl iptal edebilirim bilen var mı?
Canım kan verdin mi merak ettimMerhaba; karnımda şişlik var, bel ağrım var, aşırı gaz sorunumda var,göğüslerim ağırlaştı kasıklarımda ara ara ağrı oluyor ve karnımda pıt pıt atış var. İlk denememiz bizim bu ay o yüzden heyecan dorukta. Dayanamayıp yarın kan vermeye gidicem bakalım ne çıkacak inşallah çıkar da hayırlı haberleri paylaşırım sizinle
Hoş geldin canım şans diliyorumBende katılabilir miyimmmm 31 Ocak bat
ya ben de eğlencesine yaptım zaten ama belki elin sallanmıştır ya da durduktan sonra biraz daha beklemelisinYaa yaptım ama 21 cıktı ama 24 yasındayım umutlarım daha da tükendi
ıstanbul kuuzmBalıkesir sen hangi ildesin?
Tekrar denicemHoş geldin canım şans diliyorum
ya ben de eğlencesine yaptım zaten ama belki elin sallanmıştır ya da durduktan sonra biraz daha beklemelisin
Aynen öyle hayırla gelsin gelecek olanAmiinn herkesee Rabbim acılan elleri geri çevirmezmiş zamanını beklermiş sadece geciktiriyorsa güzelleştiriyordur öyle düşünüyorum
Sizin daha kolay keske bende İstanbul'da olsam.ıstanbul kuuzm
Sağol canımdegerlendır kuuzm sen
Amin amin canım benim Allah razı olsun hepinizdenkesınlıklee Allah buyuktur, her zaman buradakı kızlar dualarımdasınız , Rabbım saglıkla hayırlı evlatlar versın ınsallllaaahh amın hemde hemencecıkkk
Ben de İstanbul canım hangi doktora gidiyorsunıstanbul kuuzm
Benim rahmimde tersmiş geçen gün ogrendım arkadaşlar Rahmi ters olup ta hamıle kalan var mı ne yapmam lazım
İlişkiden sonra yüz üstü yatıp bekliceksinBende ters rahimliyim bana da önerin bişeyler lutfen artık anne olmak ıstıyorum
Ben gene yokumHerkese selam kızlar, belki bana şans getirir diye şubat gebelik planlayanlar konusunu ben açmak istedim Katılmak isteyen olursa bat tarihini yazabilir Şubat ayı hepimize güzel haberler müjdelesin
Benim arkadaşımın da ters ve 3 çocuğu var ikisi kazara oldu peş peşe hamile kaldı. Şimdi korkuyor çok dikkat ediyor 4. Ye hamile kalırım diyeBenim rahmimde tersmiş geçen gün ogrendım arkadaşlar Rahmi ters olup ta hamıle kalan var mı ne yapmam lazım
evet burda secenek cok fazla, en ıyısını yaaprsın canımSizin daha kolay keske bende İstanbul'da olsam.
Annem İstanbul da benimde mayıs ayına dogru kadın doguma İstanbul'da gidicem herhalde artık oyle bi karar aldım burda doktorlarla anlasmak cok zor internette arıyorum bulamıyorum doktor yerli halkta alısmıs ya Bursa'ya ya İzmir e gidiyolar doktorlara..
koc unıversıtesı Prof . Barış Ata kuzumBen de İstanbul canım hangi doktora gidiyorsun
Bu sorun var mı sende canım yoksa tedbir amaclı mı gidiyorsunkoc unıversıtesı Prof . Barış Ata kuzum
Nasıl memnun musun kuzum bize de yakınmış aslındakoc unıversıtesı Prof . Barış Ata kuzum
Canım bat nedir ekleyim seni deBen gene yokum
Bence değerlendir benim arkadasın annesi hep iki yumurta yumurtlarmıs ilk duydugumda cok sasırmıstım cunku bazıları her ay yumurtlamıyoruz tarzı birşey söylemişti kafam karısmıstıKızlar ben ikinci kez yumurtluyo olabilir miyim acaba? Dün t silikleşmeye başlamıştı bugün c ile aynı koyulukta, ışık vurduğu için biraz renkler soluk çıkmış ikisinin de ama c ile aynı koyuluğa ulaştı bikaç dakikada. Değerlendirmeli miyim?