- 10 Nisan 2016
- 8.541
- 12.631
- 248
- 36
Canım bende yıllardir var polikistik over.. ama hiç bir ilaç kullanmadım.. sadece kilo vermemi istediler doktorlar ... Adetn Düzenli geliyormu ?Kızlar bende polikistik over çıktı bugün doktor pro women verdi daha önce yaşayan var mı?
Bende geldim 19 şubatHerkese selam kızlar, belki bana şans getirir diye şubat gebelik planlayanlar konusunu ben açmak istedimKatılmak isteyen olursa bat tarihini yazabilir Şubat ayı hepimize güzel haberler müjdelesin
Herkese selam kızlar, belki bana şans getirir diye şubat gebelik planlayanlar konusunu ben açmak istedimKatılmak isteyen olursa bat tarihini yazabilir Şubat ayı hepimize güzel haberler müjdelesin
Canım bende pcos yok ama insulin direnci olduğu için önermişti prowomen i doktorum, inositol var içinde yumurta kalitesini arttırıyor. pcosu planlara zaten inositollu takviye öneriyorlar ilaç gibi düşünme içeriği çok zengin güzel bi takviye içinde folik asit falan da var ekstra bi sey kullanman gerekmiyor toz halinde içinde 30 tane sase var suya karıştırıp iciyorsun, ben kasım aralık donemimde 30 sase kullandım tekrar sorduğumda zamlanmisti çok pahalı olduğu için almadımKızlar bende polikistik over çıktı bugün doktor pro women verdi daha önce yaşayan var mı?
Beklenen adet tarihin canimBende istiyorum ama bat tarihi ne
beklenen adet tarihin canımBende istiyorum ama bat tarihi ne
İnsan bekleyince ve olmayınca telaşlanıyor işteTabikki normal canım bizim 1.5 senedir olmadı norml.diyoruz
Doktorlar genelde gün aşırı öneriyolar sperm kalitesi için ama eşinde problem yoksa yumurtlama zamanı hergünde deneyebilirsinKızlar gün aşırı ilişki mi her gün mü ilişki önerirsiniz? Geçen ay her gündü tutmadı bu ay nasıl yapsam acaba
Ben son 6 aydır her türlü kombinasyonu denedim canım gün aşırı denedik tutmadı her gün denedik tutmadi yumurtlama değerlendirdim bıraktım tutmadı sabah denedim olmadı aksam denedim olmadı gün içinde denedim olmadı hem sabah hem aksam denedim olmadıKızlar gün aşırı ilişki mi her gün mü ilişki önerirsiniz? Geçen ay her gündü tutmadı bu ay nasıl yapsam acaba
Ah bebeğiimmm çok teşekkür ederim ne harika birisinBuda silikleşme hep olur tamamen gitmez bazen bunun önemi yok t çizgisi kadar belirgin yada ondan daha belirgin oluşu önemli kısmı sonra hafif silik çizgili olunca ardına olmuşsa çatlama silik devam ediyorsa yeniden yumurta değil o Geç yazıyorum ama yinede senin için sadece girip bakıyorum çünkü o da sadece yatarken acaip yoruluyorum tek başıma yaptığım için
Beni de ekler misiniz 14 Şubat
Yası nasıl anlıyorsunuz ay bende yapiyim merak ettim
Bende geldim 19 şubat
Kızlar hoş geldiniz şubat şans getirsin bol müjdeli bir ay olsun hepimize14 şubat beni de ekler miisn
Dur canım daha çok yenisin bekle Elbette olur insallhİnsan bekleyince ve olmayınca telaşlanıyor işte
Hoş geldin canım şans diliyorumMerhaba kızlar beni de ekler misiniz bat 26 Şubat
hangi vitamini verdi doktorunuz paylaşabilir misiniz.Kızlar dün doktora gittim 2. Kez kolemen ve çatlatma deniycez. Bu sefer birde toz şeklinde vitamin verdi günde bir bardak suyla karıstırıp içiyoruz içinde yumurtayı kaliteli hale getiren vitaminler varmıs. Ay inşallah bu ay hepimizin yüzü güler sağlıklı bir şekilde gebelik haberlerimizi alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?