merhaba bende polikistik over lıyım ama adetlerim düzenli 14 kilo zayıfladım drlar zayıfla demişti tüp bebek aşılama hepsini denedim ama olmadı pro women kullanmayı ben de istiyorum doktorunuz mu yazdı sanırım parayla alınıoyor devlet karşılamıyorKızlar bende polikistik over çıktı bugün doktor pro women verdi daha önce yaşayan var mı?
merhaba bende polikistik over liyim ama adetlerim düzenli bana da dr zayıfla dedi 14 kilo verdim ama etki etmedi 1 aşılama bir tüp bebek başarısızlığı yaşadım kaç defa klomen + çatlatma kullandım saymıyorum bile bu pro women denilen ilacı araştırdım hatta ilaç değil vitamin pcos etkilerini azaltıyormuş açıkcası bu ay bende denemeyi düşünüyorum çünkü artık çok yoruldumCanım bende yıllardir var polikistik over.. ama hiç bir ilaç kullanmadım.. sadece kilo vermemi istediler doktorlar ... Adetn Düzenli geliyormu ?
Tabi belki biraz farklıdır seninki ben asla ilacı kullanma diyemem başka tecrübesi olan varsa yardımcı olur eminim.. ben sadece kendi durumumdan bahsettim Hiç endişelenme çoğu kadın da olan birşey.. hatta hastalıkta denmiyor bunun için bu sadece bir tür hormon..
Eşimde sorun yok her gün o zamanDoktorlar genelde gün aşırı öneriyolar sperm kalitesi için ama eşinde problem yoksa yumurtlama zamanı hergünde deneyebilirsin
Her gün o zaman daha iyi en azından dediğin gibi yumurtlama günlerinde. Allah ne zaman nasip ederse o zaman olcak biz elimizden geleni yapıyoruzBen son 6 aydır her türlü kombinasyonu denedim canım gün aşırı denedik tutmadı her gün denedik tutmadi yumurtlama değerlendirdim bıraktım tutmadı sabah denedim olmadı aksam denedim olmadı gün içinde denedim olmadı hem sabah hem aksam denedim olmadıgeçen ay yumurtlama haftama kadar gün aşırı veya 3 güne bir yumurtlama haftamda her gün ilişki oldu kimyasal gebelik oldu, bu ay regl bitimi gün aşırı başladı yumurtlama çatlama zamanı olmadı biraktim bakalım neler olacak
Ama doktorlar gün aşırı öneriyorlar
Bende katılabilir miyimmmm 31 Ocak batHerkese selam kızlar, belki bana şans getirir diye şubat gebelik planlayanlar konusunu ben açmak istedimKatılmak isteyen olursa bat tarihini yazabilir Şubat ayı hepimize güzel haberler müjdelesin
Bazen geç olabiliyo yumurtlama hormonel falan bazende pco falan durumunda geç yumurtlama yaşanabiliyo çatlamanın üstüne 14 gün ekleyin yeni bat tarihinizi bulmuş olursunuz umarım tutmuştur bebişSelam kızlar, benim de bı sorum olacaktı
Ovulasyon testi yapıyorum bu ay çatlama 20. Gün oldu, battan bir hafta önce. Sizce çok mu geç sorun mu var ?
Üç gün öncesini her gün ve o günü değerlendirdik çok heyecanlıyım
Ay inşallah üç aydır tık yok ama bu ay ovulasyon testine güvendimBazen geç olabiliyo yumurtlama hormonel falan bazende pco falan durumunda geç yumurtlama yaşanabiliyo çatlamanın üstüne 14 gün ekleyin yeni bat tarihinizi bulmuş olursunuz umarım tutmuştur bebiş
Yaa yaptım ama 21 cıktıM Mavi Menekse canım saçından bir teli alyansına düğümlüyosun, sol elini açıp yüzüğü bileğine değdirip niyetini söylüyosun (ilk çocuğumun cinsiyeti ne olcak dedim ben) sonra saçın ucundan tutup yüzüğü biraz kaldırıyosun sabit şekilde kendi kendine hareket ediyo bi süre sonra. Daireler çizerse kız bebek, ileri geri- sağa sola hareket ederse erkek bebek demekmiş. Benim ilk kız ikinci erkek çıktı. Üçüncü bebeğimin cinsiyeti ne olcak dedim ama yüzük hareket etmedi sabit kaldı o da üçüncü çocuk olmicak demekmişyaş için de; bir bardağa yarıdan biraz fazla su koyuyosun bilek yerine niyetini söyleyip bardağın içine yüzüğü sarkıtıp sabitliyosun. Yüzük hareketlenip sağa sola çarpıp duruyo o çarptığı kadarını sayıyosun. Ben ilk çocuğumu kaç yaşında doğurucam yaptım 30 çıktı sonraki 33 çıktı. 30a kadar çarpıp durdu ve hızlanmadı ay inandığımdan değil karbonat köpürtme gibi bu da ama eğlence arıyorum kendime
InşaAllah şimdiden strese girdiğim için kızıyorum kendime ama düşünmeden edemiyorum bi de düzenli ilişki olmadığı için korkuyorum tabiDur canım daha çok yenisin bekle Elbette olur insallh
Hersey sans emin olun ben neler gördüm etrafımda ayda bir kereden hamile kalanlar da var sabredip beklemek en iyisiInşaAllah şimdiden strese girdiğim için kızıyorum kendime ama düşünmeden edemiyorum bi de düzenli ilişki olmadığı için korkuyorum tabi
Merhaba canım ileri hareketlilil 32 ve üstünde olması gerekiyor sizin 8 cıkmıs bizim de ileri hareketlilik iyi ama sayımız kötü diye tüp bebek dediler anında bende Murat Mermerkaya diye bir doktor buldum simdi ondan tedavi oluyoruz ve ayrıca ultrason kan tahlili yaptırdı bizeKızlar eşimin test sonucu bu şekilde çıkmış doktor vitamin kullanman gerekiyor 3 ay demiş. İsterseniz tüp bebeğe yönlendirmeli demiş ama biz doğal yollarla istiyoruz bir senedir deniyoruz. Bu sonuçlara göre ne yapmamız gerekiyor tecrübeli olan arkadaşlar yardımcı olabilirse çok mutlu olurum. Çok bunaldık artık çoçuk var mı düşünüyor musunuz sorularından. Zaten biz elimizden geleni yapıyoruz Rabbim nasip edecek ki olsun. Bu arada ben 30 eşim 31 yaşında bir buçuk senelik evliyiz. Başka bi konuya da yazdım ama kimse dönüş yapması
Bende ilk kez Bu ay kullanıyorum :)Çok teşekkür ederim bnde yiycem sanırım
canımm cok cok gencsın lutfen sımdıden bu derece kendını hırpalama uzme nolur. ılk bır sene den sonra boyleydım bende.25 yaşımdayım evet stres etkiliyor ama düşünmeden duramıyorumsizin oldu mu peki
Bu arada benim yasımın yası 27 benim 24 olmasına ragmen hic beklemeden tüp bebek dediler 1 seneye yaklasıyoruz biz de yavas yavas. Su an keciboynuzu kürü ve macun kullanıyoruz doktor da 5 tane ilac verdi hergun badem ceviz fındık kuru uzum kuru incir kabak çekirdeği yemeye calısıyor esimKızlar eşimin test sonucu bu şekilde çıkmış doktor vitamin kullanman gerekiyor 3 ay demiş. İsterseniz tüp bebeğe yönlendirmeli demiş ama biz doğal yollarla istiyoruz bir senedir deniyoruz. Bu sonuçlara göre ne yapmamız gerekiyor tecrübeli olan arkadaşlar yardımcı olabilirse çok mutlu olurum. Çok bunaldık artık çoçuk var mı düşünüyor musunuz sorularından. Zaten biz elimizden geleni yapıyoruz Rabbim nasip edecek ki olsun. Bu arada ben 30 eşim 31 yaşında bir buçuk senelik evliyiz. Başka bi konuya da yazdım ama kimse dönüş yapması
bırbırınızı uzmeyın. herseyın bır zamanı var, nasıpArtık bebek yapmaya başladığımız için ister istemez beklenti oluyor şimdiye kadar istemiyorum dediğim için eşim de bal istemiyorum dedin Allah vermedi ilk inde diyordemekki o da stres yapıyor bu stresten kurtulmak istiyprum ama olmuyor MaşaAllah siz gülerek anlatıyorsunuz InşaAllah gönlünüze göre olur sizin de :)
Bize direk vitamin verdi 3 ay kullan yoksa tüp bebek dedi sanırım bide morfoloji falan da bakılması gerekiyormuş burda var mı bilmiyorum ama yok sanırım. Bende de TSH prolaktin yüksekmiş 25 mg levotiron verdi doktor başka bişe yok yani o kadar ilgisizler ki zaten işten zor vakit ayırıp gidiyoruz onda da ne ilgilenen var ne yardımcı olan. İnsanların stresi kendine yeter. Size de rabbim tez zaman da hayırlı bi evlat nasip eder inş. Bulduğunuz doktor hangi şehirde acabaMerhaba canım ileri hareketlilil 32 ve üstünde olması gerekiyor sizin 8 cıkmıs bizim de ileri hareketlilik iyi ama sayımız kötü diye tüp bebek dediler anında bende Murat Mermerkaya diye bir doktor buldum simdi ondan tedavi oluyoruz ve ayrıca ultrason kan tahlili yaptırdı bize
Ben de eşime artık destek amaçlı bişeyler yapıyım diyorum ama hormonları bozar diye korkuyorum çünkü benim TSH normalken bir soğan kürü ve incir denedim prolaktin ve TSH fırladı gitti artık korkar oldum bişe yapmayaBu arada benim yasımın yası 27 benim 24 olmasına ragmen hic beklemeden tüp bebek dediler 1 seneye yaklasıyoruz biz de yavas yavas. Su an keciboynuzu kürü ve macun kullanıyoruz doktor da 5 tane ilac verdi hergun badem ceviz fındık kuru uzum kuru incir kabak çekirdeği yemeye calısıyor esim
Rabbim kimsenin kucagını bos bırakmasın.Bize direk vitamin verdi 3 ay kullan yoksa tüp bebek dedi sanırım bide morfoloji falan da bakılması gerekiyormuş burda var mı bilmiyorum ama yok sanırım. Bende de TSH prolaktin yüksekmiş 25 mg levotiron verdi doktor başka bişe yok yani o kadar ilgisizler ki zaten işten zor vakit ayırıp gidiyoruz onda da ne ilgilenen var ne yardımcı olan. İnsanların stresi kendine yeter. Size de rabbim tez zaman da hayırlı bi evlat nasip eder inş. Bulduğunuz doktor hangi şehirde acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?