Merhaba ayda iki yumurtlama tıbben mümkün değildir olsa bile çok nadirdir. Bu ovülasyon testlerinden dolayı kafalar karışıyor bence. Lh hormonu (luteinleştirici) çatlatma hormonu çatldıktan sonra hemen düşer ama vücutta her zaman biraz olur. Hamilelikte de belki salgılanıyordur biraz, ona gerçekten şaşırıyorum burda çok rastladım.Merhaba; benim bat a 10 gün var daha.Kasıklarda ağrı falan olunca ovulasyon vardı evde yapayım dedim benim ovulasyon testi tekrar koyulaşmaya başladı normalde 14 ünde pik yaptı sonra silikleşti. Tekrar yumurta yapıyor olamam herhalde demi? Eki Görüntüle 2995242
Çok teşekkürlerHoş geldiniz kızlarcım ekliyorum hepinizi, şansınız bol olsun güzel haberler verin
Evet sabahlar verimli amaCanım daha pik olmamış yarin olur gibi sen bugünü degerlendir bence yarin pik olursa yarin geceyi boş geçer yarından sonra sabahi değerlendirirsin sperm de kaliteli toplanmış olur sabah verimli oluyor diyorlar
Canım daha pik olmamış yarin olur gibi sen bugünü degerlendir bence yarin pik olursa yarin geceyi boş geçer yarından sonra sabahi değerlendirirsin sperm de kaliteli toplanmış olur sabah verimli oluyor diyorla
Teşekkür ederim canım avakadoya da yarın başlasam olur deme geç kalmış sayılmamCanım daha pik olmamış yarin olur gibi sen bugünü degerlendir bence yarin pik olursa yarin geceyi boş geçer yarından sonra sabahi değerlendirirsin sperm de kaliteli toplanmış olur sabah verimli oluyor diyorlar
Bu ay benim de öyle oldu ya misafirim geldi mahsur kaldı kardan dolayı değerlendiremedik hiç, yumurtlama öncesi 1 yumurtlama günü 1 çatlama günü 1 olmak üzere üçle kapattık koskoca ovülasyon döneminiMerhaba kızlar ben en son 80 sayfada kalmışım. Arada yazılanları okuyamadım herkes iyidir yumurtalar catliyordur günler değerlendiriliyordur diye umuyorumBen dün kardeşime geldim, kendisi yeni doğum yaptı...vallahi isteyen herkese nasip olsun kardeşim şimdilerde pek perişan olsa da bebiş çok tatlı çok güzel .ama bana 2. Bebek kararını tekrar düşündürtmedi desem yalan olmaz Benim yumurtam belirtilerime göre bugün çatladı amma ve lakin eşimden 1000km uzakta olduğum ve dönüş haftasonu olduğu için bu ay kendimden bir beklentim yok açıkçası. Zaten sağlık sigortasini da henüz yapmamistik kısmet diyorum yine de sizlere başarılar... Dönüşte kimler güzel haberler verecek bakalım
Yok canım zaten yumurtlama donemi yenmeye başlamalı diyorlar imkânın varsa adetine kadar ye bebiş olursa guzel tutunur, ben daha önce düzenli tüketmedim bu ay baya aldım yarımşar tüketiyorum günde ama degerlendirmelerim yeterli olmadı aksadı yani fayda edecek bir durum yok gebelik beklemiyorum bu ay ama bozulmasın atılmasın diye yiyorum öyle boş boşEvet sabahlar verimli ama
Teşekkür ederim canım avakadoya da yarın başlasam olur deme geç kalmış sayılmam
Yok canım zaten yumurtlama donemi yenmeye başlamalı diyorlar imkânın varsa adetine kadar ye bebiş olursa guzel tutunur, ben daha önce düzenli tüketmedim bu ay baya aldım yarımşar tüketiyorum günde ama degerlendirmelerim yeterli olmadı aksadı yani fayda edecek bir durum yok gebelik beklemiyorum bu ay ama bozulmasın atılmasın diye yiyorum öyle boş boş
Adetin 14cu günü adet başlangıç gününden mi saymaya basliyoruzBu uygulamayı bende kullanıyorum genellikle doğru ama her ay hormonlar etki tepki gösterebileceğinden vücudunuzu dinleyin
sizin 33-34 gün e göre 20.gün şans yüksek demek.
bu durumda önceki 3 gün ve sonrası 3 gün de olabilir her ay sapmalar yaşanabilir. adetin 14. gününden 24 üne kadar gün aşırı değerlendirin bence.
Ahahahhdajaben mi yazdım bu mesajı ya o derece mi aynı olur yaşananlar bende atılmasın diye yedim valla
evet. adet döngünün başladığı günden itibaren.Adetin 14cu günü adet başlangıç gününden mi saymaya basliyoruz
Olsun belli olmaz ama 1 gün ilişki ile hamile kalanlar oluyor benim kızım öyle oldu ama gel gör ki şimdi istiyoruz ya planlı olduğundan mıdır tutturamadık allahtan umut kesilmez canımYok canım zaten yumurtlama donemi yenmeye başlamalı diyorlar imkânın varsa adetine kadar ye bebiş olursa guzel tutunur, ben daha önce düzenli tüketmedim bu ay baya aldım yarımşar tüketiyorum günde ama degerlendirmelerim yeterli olmadı aksadı yani fayda edecek bir durum yok gebelik beklemiyorum bu ay ama bozulmasın atılmasın diye yiyorum öyle boş boş
Amiiin inşallah rabbim aratmadan Te zamanda verir bebeğiniMerhaba; karnımda şişlik var, bel ağrım var, aşırı gaz sorunumda var,göğüslerim ağırlaştı kasıklarımda ara ara ağrı oluyor ve karnımda pıt pıt atış var. İlk denememiz bizim bu ay o yüzden heyecan dorukta. Dayanamayıp yarın kan vermeye gidicem bakalım ne çıkacakinşallah çıkar da hayırlı haberleri paylaşırım sizinle
Bir de akıntım fazla bir anda geliyor ve çok geliyor daha öncekilerden farklı sadece bu kurcalıyor kafamıAmiiin inşallah rabbim aratmadan Te zamanda verir bebeğiniözel olmazsa ilişki üzerinden kaç gün geçti acaba ? Daha doğrusu yumurtlama zamanından bu yaba kaç gün oldu . Bende sadece aşırı bel ağrısı var ama adetime daha 11 gün var çok erken diye sanmıyorum hamile olduğumu.
İnşallah çok teşekkür ederimİnşallah bu ay şans getirir canım üzülme ve denemekten vazgeçme elbet bir zamanı vardır
O kadar dört dörtlük degerlendirmede olmayan bebek şimdi oluyormuşOlsun belli olmaz ama 1 gün ilişki ile hamile kalanlar oluyor benim kızım öyle oldu ama gel gör ki şimdi istiyoruz ya planlı olduğundan mıdır tutturamadık allahtan umut kesilmez canım
Ay ben heves heves ovülasyon testi aldım bu ay iyi değerlendiriyim öyle sallamasyon olmasın diye ciddi disiplinle yola çıktım sonuç totalde 3Ahahahhdaja
sen ben misin ben sen miyim be bacım benim de toplasan 3 gün bilemedin 4 gün değerlendirme olmuştur, yumurtlama takip etmiyorum ama takvime gore yumurtlamadan 2 gün önce degerlendirdim en son yazdım ya buraya da olmuyor diye
Bu ay ya spermler canlı kalacak gercekten 2 3 gün ya da erken yumurtlamış olmaliyim ki hamile kalayım
kiiiii bu kadar şanslı olsam bi düzine doğururdum şimdiye kadar
umutsuz vakayım ama yine de 10 tane test aldım paraciklari bayılıp çünkü test bağımlısı olmak bunu gerektirir
Bir de akıntım fazla bir anda geliyor ve çok geliyor daha öncekilerden farklı sadece bu kurcalıyor kafamı
Kız bizim bat aynı tarihmişya aaaaO kadar dört dörtlük degerlendirmede olmayan bebek şimdi oluyormuş
Sana şöyle söyleyeyim o akıntıların peşinden gitmeye devam et . Bu konuyu çok arastiridm .. sana burdna paylaşacağım..Bir de akıntım fazla bir anda geliyor ve çok geliyor daha öncekilerden farklı sadece bu kurcalıyor kafamı
Kız bu konu benimde kafamı karıştırdı biliyorsunMy_Moonlight06 tam senin kalemin bu soruların cevabı kuzum hadi bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?