- 2 Aralık 2017
- 2.740
- 3.938
- 32
Aynen o yüzden deneyimlerini anlat diye seni etiketledim hayatımKız bu konu benimde kafamı karıştırdı biliyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen o yüzden deneyimlerini anlat diye seni etiketledim hayatımKız bu konu benimde kafamı karıştırdı biliyorsun
Sagol datlummm...Aynen o yüzden deneyimlerini anlat diye seni etiketledim hayatım
Hahahahaha.... Ayy adamlar ciddiye bile alamıyor o yüzden.. sanki biz bayılıyoruz onun bunun üzerine işemelere.. napalim yaniiiAy ben heves heves ovülasyon testi aldım bu ay iyi değerlendiriyim öyle sallamasyon olmasın diye ciddi disiplinle yola çıktım sonuç totalde 3 vardır bunda da bi hayır diyelim ne diyelim bacım test ben de yapcam aaa o olmadan olmazz eşim senin şu testlere işeme sevdana dur demek lazım artık diyo adam batacak çünkü gebelik testi ciddi bi bataklıktır
Yinede bence ihtimal var gibiKuşum gelecek olan 1 seferle de oluyor inan buna, ben çook gördüm duydum tek seferle oldu şaşkınım diyen akıntından takip edebilirsin yumurtlamayı çatlamayı deneyebilirsen şansını dene deneyemezsen de sağlık olsun sonraki aya hazırlanırsın ben de bu ay ilk kez ovü yaptım mis gibi takip ediyodum misafir bir curcuna oldu kardan dolayı mahsur kalındı falan doğru düzgün olmadı ama nasip ya napıyım olmazsa da sonraki aya bakalım
Buda silikleşme hep olur tamamen gitmez bazen bunun önemi yok t çizgisi kadar belirgin yada ondan daha belirgin oluşu önemli kısmı sonra hafif silik çizgili olunca ardına olmuşsa çatlama silik devam ediyorsa yeniden yumurta değil o Geç yazıyorum ama yinede senin için sadece girip bakıyorum çünkü o da sadece yatarken acaip yoruluyorum tek başıma yaptığım içinKızlar ovülasyonda son durum; ben anlamadım valla noluyo yumurtlama oldu çatlama oldı artık silikleşmesi gerekmiyo mu? My_Moonlight06 Ginnys @papatyamveben @bugdaycorci Arianaa
Canım benim Allah kolaylık versin İnshaAllah .. yeni evinde müjdeli haberini alırsınBuda silikleşme hep olur tamamen gitmez bazen bunun önemi yok t çizgisi kadar belirgin yada ondan daha belirgin oluşu önemli kısmı sonra hafif silik çizgili olunca ardına olmuşsa çatlama silik devam ediyorsa yeniden yumurta değil o Geç yazıyorum ama yinede senin için sadece girip bakıyorum çünkü o da sadece yatarken acaip yoruluyorum tek başıma yaptığım için
Pik günü mutlaka ertesi hün ve ondan sonraki günArkadaşlar pik olduğu gün mü değerlendirmek gerekiyor yoksa ertesi gün mü?
Amin canım geceleri giriyorum ay nasıl merak ediyorum kime ne oldu son durum nedir falan diyeCanım benim Allah kolaylık versin İnshaAllah .. yeni evinde müjdeli haberini alırsın
Sabah 12:00 ve 16:00 akşam 20:00 ve 22:00 en idealKızlar saat 7 den sonra ovülasyon yapılır mı? Mesela saat 9 10 gibi geceden bahsediyorum yani
Daha nolsun canım benim 3 çok bile hadi bakalım olursa olur olmazsa devamBu ay benim de öyle oldu ya misafirim geldi mahsur kaldı kardan dolayı değerlendiremedik hiç, yumurtlama öncesi 1 yumurtlama günü 1 çatlama günü 1 olmak üzere üçle kapattık koskoca ovülasyon dönemini kızlar bugünü değerlendir dedi ama elinde olmuyo insanın napıyım tutarsa tutcak olmazsa kısmet değilmiş deyip sonraki aya bakcam artık her nasip vaktine esir derler aynen öyle vazgeçmedim ama saldım
Şimdi o kadar yaşantılar sağolsun bu test yapma hastalığı azaldı ama o ruh halini iyi bilirim.zira kızına hamile kalmadan o ay 40 adet gebelik testi sipariş etmiştim kanda pozitif görene kadar bir 6-7 tane kullandım . 40 tane teste rağmen kanda 6.7 bhcg ile öğrendim sonrasinda gün ve gün test yaptım koyulaşana kadar bir 5 6 da öyle harcadım geri kalanı da dağıttım eski hastalardanım yaniAy ben heves heves ovülasyon testi aldım bu ay iyi değerlendiriyim öyle sallamasyon olmasın diye ciddi disiplinle yola çıktım sonuç totalde 3 vardır bunda da bi hayır diyelim ne diyelim bacım test ben de yapcam aaa o olmadan olmazz eşim senin şu testlere işeme sevdana dur demek lazım artık diyo adam batacak çünkü gebelik testi ciddi bi bataklıktır
Canım şimdi senin Hamilelik devam mı ediyor.. ? Kimyasal oldu demstin sanki de ama imzani görünce dedim acaba bundan oncemiydiDaha nolsun canım benim 3 çok bile hadi bakalım olursa olur olmazsa devam
Şimdi o kadar yaşantılar sağolsun bu test yapma hastalığı azaldı ama o ruh halini iyi bilirim.zira kızına hamile kalmadan o ay 40 adet gebelik testi sipariş etmiştim kanda pozitif görene kadar bir 6-7 tane kullandım . 40 tane teste rağmen kanda 6.7 bhcg ile öğrendim sonrasinda gün ve gün test yaptım koyulaşana kadar bir 5 6 da öyle harcadım geri kalanı da dağıttım eski hastalardanım yani
Beni de ekler misiniz 14 ŞubatHerkese selam kızlar, belki bana şans getirir diye şubat gebelik planlayanlar konusunu ben açmak istedim Katılmak isteyen olursa bat tarihini yazabilir Şubat ayı hepimize güzel haberler müjdelesin
günaydın, canım benim inşallah hepimiz güzel haberler veririzHoş geldiniz kızlarcım ekliyorum hepinizi, şansınız bol olsun güzel haberler verin
Çok sağol canım gerçekten faydalı oldu. Bu ay hepimiz güzel haberleri alalım inşallahSana şöyle söyleyeyim o akıntıların peşinden gitmeye devam et . Bu konuyu çok arastiridm .. sana burdna paylaşacağım..
Gebelikte genellikle vajinal akıntının rengi beyaz, sarı ya da koyu renkli olur. Fakat hamileliğin neredeyse her anında annede şeffaf ve renksiz bir akıntı olur. Daha sonrasında bu akıntı beyaz renge döner. Gebelikte beyaz akıntı giderek koyulaşabilir.
Peki bu beyaz kremsi akıntı hamilelik belirtisi mi? Bu beyaz akıntının hamilelik belirtisi olup olmadığını anlamak için adet gecikmesinden sonra da vücudun bu mukusu üretmeye devam etmesi gerekir. Bazı kadınlarda bu akıntı adetin yaklaştığının belirtisi olabilir.
Beyaz kremsi akıntı hamilelik belirtisi mi sorusunda açıklığa kavuşturulması gereken bir konu da bunun miktarıyla ilgilidir. Ne kadar beyaz akıntı o kadar iyi diyebiliriz. Bu beyaz akıntı bol olduğunda hamilelik olabilir.
.
Özetle mukus ne kadar beyazsa gebelik olasılığı o kadar fazladır. Ancak gecikme olursa süt beyazı akıntı hamilelik belirtisi olabilir.
Beyaz kremsi akıntı hamilelik belirtisi mi sorusundan sonra okuyucular için diğer bir soru, akıntının dokusu ile ilgilidir. Birçoğu, bunun aracılığıyla vajinal bölgede bir sorun veya enfeksiyon belirtisi olduğuna inanıyor. Ancak durum böyle değil.
Kötü bir koku ve vajinal kaşıntı eşlik etmeyen kremsi beyaz akıntı herhangi bir sorun olduğunu göstermez. Genellikle beyaz, kremsi akıntı, daha yüksek bir progesterona sahip olduğunuzu gösterir. Mukus ne kadar sert ve yoğunsa, sahip olduğu progesteron hormon konsantrasyonu o kadar fazladır
Yok canım kimyasal oldu. İmza alanına son regli yazınca otomatik gebe gösteriyor ya ben motivasyon olsun diye yapmıştım. Herhangi bir gebelik yok şu anCanım şimdi senin Hamilelik devam mı ediyor.. ? Kimyasal oldu demstin sanki de ama imzani görünce dedim acaba bundan oncemiydi
Teşekkür ederimevet. adet döngünün başladığı günden itibaren.
Günaydın balim valla ayni anda olmuş olabilir her şey dediğin gibi, girelim mi yine hamileyim galiba triplerine of rahmim de sizliyor zaten iki gündür iğne batar gibi oluyor iskilleniyorum ahahah sende var mi belirti adim adim takip edicem seni bu ay anca beraber kanca beraberAy ben heves heves ovülasyon testi aldım bu ay iyi değerlendiriyim öyle sallamasyon olmasın diye ciddi disiplinle yola çıktım sonuç totalde 3 vardır bunda da bi hayır diyelim ne diyelim bacım test ben de yapcam aaa o olmadan olmazz eşim senin şu testlere işeme sevdana dur demek lazım artık diyo adam batacak çünkü gebelik testi ciddi bi bataklıktır
Kız bizim bat aynı tarihmişya aaaa ben ovülasyon testiyle takipledim bu ay bacım yumurtlama öncesini yumurtlama gününü ve çatlama gününü değerlendirdim toplamda 3 gün oldu zaten bir dolu bir boş şeklinde, benim ovülasyon bitti muhtemelen. Aynı zamansa bat tarihlerimiz sen de o zamanları değerlendirmiş olabilirsin bak sana da tutmuş olabilir benim tarihler umutsuz olmasak mı yine de
En kısa sürede beklediğine kavuşursun inşallah canimYok canım kimyasal oldu. İmza alanına son regli yazınca otomatik gebe gösteriyor ya ben motivasyon olsun diye yapmıştım. Herhangi bir gebelik yok şu an