- 10 Nisan 2016
- 8.540
- 12.630
- 36
Yok vazgeçmek.. yola devammMoralsiziz ama vazgecmedik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok vazgeçmek.. yola devammMoralsiziz ama vazgecmedik
Kız sen niye şartladin kendini buna.. ne malumm belki gelmez.. aaaaregl olıyım bende gelcem kızlar ıkı gun kaldı
İnşallah kuzum burası da olmasaTatlım Şubata inş yüzümüz güler
Ayy inşallah gelmez kuzum inşallah.Kız sen niye şartladin kendini buna.. ne malumm belki gelmez.. aaaa
Poizitf gelrise yazilirsin şimdiden ne bu acele
Bende vallaha hem bunu hemdeAyy inşallah gelmez kuzum inşallah.
Şu isareti çok istiyorum
Ayyy evet bunların hele tamm lokmalıkBende vallaha hem bunu hemde
E
Eşinize hangi takviyeyi verdi acaba
Art-med diye bi tabletE
Eşinize hangi takviyeyi verdi acaba
TeşekkürlerArt-med diye bi tablet
Bat 21 ocakkk eğer olmazsa şubatta sizlerle birlikte olacağım. Listeye benide eklersen sevinirimHerkese selam kızlar, belki bana şans getirir diye şubat gebelik planlayanlar konusunu ben açmak istedim Katılmak isteyen olursa bat tarihini yazabilir Şubat ayı hepimize güzel haberler müjdelesin
Kullanıcı Adı BAT SONUÇ @kuzaca 18 Ocak @Balim25 18 Ocak @Napicagimi Bilmiyorum 1 Şubat @loveprayeat 1 Şubat @Hlm28 4 Şubat @minezmn41 5 Şubat -Arwen- 6 Şubat @undomielk 6 Şubat @NazMinor 7 Şubat sonsuzaskk 8 Şubat @pembelikedis 8 Şubat @Bade5 8 Şubat @Eflatun1Kelebek 10 Şubat Teach_Mavi 11 Şubat M mmmeyra 11 şubat @Efsanemine 12 Şubat @1 prenses annesi58 13 Şubat @dua6441 13 Şubat @Svgidrmzz 13 Şubat hummy 14 Şubat @Szrsz 14 Şubat Pembeyuvam 14 Şubat
Merhaba,7.5 yaşında bir kızım var 2017 molar gebelik yaşadım. bu ay kimyasal gebelik geçirdim kanamam bugün başladı bu farkettiğim 3. Kimyasal gebeliğim.genetik testler yapıldı herşey normal. bat 10 Şubat
Hoş geldiniz kızlar ekliyorum listeyeBat 21 ocakkk eğer olmazsa şubatta sizlerle birlikte olacağım. Listeye benide eklersen sevinirim
Hamile kaldigim ay pikden onceki ve pik gununu degerlendirdim ancak sonraki gunde degerlendirilse daha ii tabi bn ertesi gun siliklesince cok braktmcanım bu şekil ikisi de koyu olunca o gün ve takip eden 2 gün ilişki olmalı dimi?
canım bu şekil ikisi de koyu olunca o gün ve takip eden 2 gün ilişki olmalı dimi?
Cnm esinin testlerini ayni laborauardami verdiniz ayrica morfolojiden ck altta deger 96 cikan dikkatimi çekti o nedir acaba bilemedim arastirdinizmi veya sordunzmu- morfolojide 4 alt sinir ama cocuk olr Allahin izniyle engel degilHoş geldiniz kızlar ekliyorum listeye
Zor yaaa.. iyi bir doktor bulmak zor buldummu birakmicaksin işteKendi doktorumla yolları ayırdım. İş ahlakı sıfır insanlara katlanamıyorm. Herhangi birine gittim alttan muayeneyle baktı. Kist mi miyom mu anlayamıyorm diyo. Ulan anlamıyorsan niye doktor oldun. Rahim filmim açılmadı bilgisarında emar çekelim anlayalım ne diyo. Sen anlıcan diye niye vücuduma ilaç ile radyasyon alayım.hepsiyle kavga edip bir sürü soru işaretleriyle dönüyorm. Ara tatilde prof. Araştırcam.
İnshaAllah kolaylıkla olur.. ve temiz sonuç alırsınKızar saat 15:00de rahim filmi çekilcem alırım bi duanızı
Canım haberdar et bizi gelişmelerdenKızar saat 15:00de rahim filmi çekilcem alırım bi duanızı