Gebeliğe Hazırlık Şubat 2022 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ağır geçti ama bitti sayılır çok şükür.Eşimin tedavi sürecini başlatıcam artık denemeyi bıraktım.Ne zaman biter sonuçları düzelir o zaman denerim artık yormam kendimi yok yere.Kendi hayatıma bakıcam
Hayırlısı olsun canım nasıl mutlu hissediyorsan 🙏🏼

Kızlar sonucumu almama gerek kalmadı. Pembe leke geldi çok felaket karnım ağrıyo doğum ediyorum sanki o derece ayaklarım uyusuyo resmen. Sabaha tam adet olurum galiba çok kötüyüm geceyi acil de geçirmesem iyidir. 13. Gun sonra gelmesinede ayrı bi ayarım.. kesin biseyler var bende bak görürsünüz insan hisseder. Muayne gününde neler çıkcak acaba
Stres yapmis olabilir misiniz

1FD05A2E-B8CB-4FDF-B933-C441F96E945C.jpeg
Arkadaşlar sizce bu kuruma çizgisi mi aynı anda başka marka test de yaptım onda hiçbir şey çıkmadı

Eklentiler

• 3649EBBB-A37C-44F9-B1C1-578D76DAAEBE.jpeg
    3649EBBB-A37C-44F9-B1C1-578D76DAAEBE.jpeg
    48,5 KB · Görüntüleme: 59
Streslik bisey deil cnm yeni acildeyim polikistik over varmış ve muayne eder etmez kanamam oldu sonra kan aldı sonuç bekliyorum. Ağrıdan geberiyorum rsmn
Polikistik over yeni mi soylediler? Daha once haberiniz yok muydu?
Adetler duzenli miydi?

Bekarken vardi evlendim gebe kaldım d4.buçuk yıl önce doğum ettm doğumdan sonra kayboldu dediler en son kontrole gittim doktora kaşık ağrım var dedim ufak bi kist var ama varlığı yokluğu belli deil bi problem yaratmaz ağrıda yapmaz dedi hiç ilaç bile vermedi şimdi 13 gun adetim gecikti işte bu duruma geldim acile geldim muayne etti o aleti sokar sokmaz sanki içimden bisey koptu kanamam oldu hemen polikistik over var dedi ve büyükmüş yani boyuda. Yada büyümüş. Şimdide kan aldı 23.30 da sonucumcikcakmis hala kivraniyirum
Polikistik over yeni mi soylediler? Daha once haberiniz yok muydu?
Adetler duzenli miydi?

Bekarken vardi evlendim gebe kaldım d4.buçuk yıl önce doğum ettm doğumdan sonra kayboldu dediler en son kontrole gittim doktora kaşık ağrım var dedim ufak bi kist var ama varlığı yokluğu belli deil bi problem yaratmaz ağrıda yapmaz dedi hiç ilaç bile vermedi şimdi 13 gun adetim gecikti işte bu duruma geldim acile geldim muayne etti o aleti sokar sokmaz sanki içimden bisey koptu kanamam oldu hemen polikistik over var dedi ve büyükmüş yani boyuda. Yada büyümüş. Şimdide kan aldı 23.30 da sonucumcikcakmis hala kivraniyirum
Adetim evlendigim zaman düzene girdi hep günü gününe olurdum hiç gecikmezdi ilk defa böyle oldum

Pcos ya ultrasonda boncuk boncuk goruntuye sebep olur ya da hormon dengesizliğine. Sorun yumurtalarin kendi kendine buyuyup çatlamamasi, rahim duvarinin ince kalmasi. Bunlar cozulunce gebelik olur insallah. Rabbimin lütfu, ol deyince oluyor. Sizin icin de iyi olur insallah, sikmayin caninizi sakın

Pcos ya ultrasonda boncuk boncuk goruntuye sebep olur ya da hormon dengesizliğine. Sorun yumurtalarin kendi kendine buyuyup çatlamamasi, rahim duvarinin ince kalmasi. Bunlar cozulunce gebelik olur insallah. Rabbimin lütfu, ol deyince oluyor. Sizin icin de iyi olur insallah, sikmayin caninizi sakın
Şuan gebelik falan hiç bisey düşünemiyorum inanın o kadar ağrım var ki

Kuruma çizgisi olduğunda su damlatınca geçiyormuş deneyin eğer geçmiyorsa olmayabilir. Bazı testler de bozuk olabiliyor yanıltabiliyor.
Yaaa bilmiyordum şimdi denedim silikleşti sanki iyice

Eklentiler

• A04A2EF5-C1AD-4244-976A-39C3EC0E40F5.jpeg
    A04A2EF5-C1AD-4244-976A-39C3EC0E40F5.jpeg
    61,8 KB · Görüntüleme: 60
  • A651A64A-A18A-4D0A-BE8F-08ACBFAF1F1C.jpeg
    A651A64A-A18A-4D0A-BE8F-08ACBFAF1F1C.jpeg
    88,5 KB · Görüntüleme: 59
Dilos6342 Dilos6342 canım hsg sonrası korunmuş muydun? Bir de hsg sonrası kanaman olmuş muydu
Yok canım ben adet oldum, adetin 4. Günü femaraya başladım, adetim bitince de reglin 7. 8. Günü gibi 2. Kez rahim filmini çekildim ve o ay hamile kaldim tek yumurtayla. Doktorum bebek tutarsa da bu ay sıkıntı olmayacağını o yüzden ilaç vereceğini söylemişti. İlk hsgyi de başka doktorda cekilmistim o da korun demedi bana. Ama onda ilaç falan kullanmamistim çünkü sadece rahim filmini cektirdim bi daha gitmedim o doktora. Kendi doktorumun hastanesinde cihaz bozuktu o yüzden. İlk hsg de ağrı kanamam oldu, 2 4 gün arası sürdü diye hatırlıyorum. Ama 2. Hsgde agrimda çok az oldu kanamam da sadece işlemden sonra geldi bi daha gelmedi

Canım hiç morelini bozma 🤲 önümüzdeki ay daha çok asılalım abur cuburu keselim folik asit yumurta besleyen gynositol kullanmıştım ben onuda alabilirsin yumurtlama gördükten sonra avakado 7 gün boyunca yiyebilirsin rahme iyi geliyor ve bebek olursa onunda tutunmasını sağlayabilir 🤲❤️ Dualarım seninle. Ayrıca 1 gün ara vererek ilişkiye girin canım. Adeti sayarak 21 günde mutlaka ilişkiye girin.
Tamam canım sağol Allah razı olsun tavsiyelerin için❤🙏

X