Çok sağol canım benim inşallah çok güzel haberler alırsın sen deÇok sevindim senin adına çok tebrik eserim güzelim aydınlatıcı bi yazı olduğu için tüm sorularıma cevap oldunbenim bu gün gecikmenin 12. Gunu dün kan verdim yarın sonuç çıkıcak ama idrar testleri hep negatif ilk defa böyle bi gecikme yaşıyorum adete 3 gun kala son ilişki olmuştu ondan geç döllenme olabilir dedi doktor ama testler hep negatif yarın görücez neymiş ne deilmis
Inşallah benimde öyle olur da burda paylaşırım duanızı eksik etmeyin insallahÇok sağol canım benim inşallah çok güzel haberler alırsın sen deSevincini burada paylaşırız inşallah En garantisi gerçekten kan testi idrarda pozitif görünce bile insan emin olamıyor. Benim arkadaşımın da öyle olmuş regliden 1 hafta sonra değeri 30 çıkmış idrarda çıkmamış sağlıklı bir şekilde doğurdu çok şükür
Siz ilcede mi oturuyorsunuzÇok sevindim senin adına çok tebrik eserim güzelim aydınlatıcı bi yazı olduğu için tüm sorularıma cevap oldunbenim bu gün gecikmenin 12. Gunu dün kan verdim yarın sonuç çıkıcak ama idrar testleri hep negatif ilk defa böyle bi gecikme yaşıyorum adete 3 gun kala son ilişki olmuştu ondan geç döllenme olabilir dedi doktor ama testler hep negatif yarın görücez neymiş ne deilmis
Ben izmir burada oturuyorum hastaneye gitmedim sağlık ocağından verdim kanı ama bana 2 gün sonra çikar dedilerSiz ilcede mi oturuyorsunuz
Bucaaaa daBen izmir burada oturuyorum hastaneye gitmedim sağlık ocağından verdim kanı ama bana 2 gün sonra çikar dediler
İnşallah canım dualarım seninleInşallah benimde öyle olur da burda paylaşırım duanızı eksik etmeyin insallah
Amaaaan hadi yaaa... Keşke. Devletten verseydin kanı.. normalde ertesi günü çıkar diye biliyordum burda öyle diye Çok kişi oldu.. hayırlısı bakalım.. bekleyelim.. İnshaAllah güzle haberlerle dönersinBen izmir burada oturuyorum hastaneye gitmedim sağlık ocağından verdim kanı ama bana 2 gün sonra çikar dediler
Gittim doktora kilo ver dedi İnşAllah hemen verebilirim iste cok sukur birsey hok kilo aldigim icin hizli polistik overdir dedi adet oldum cok sukur ilacin etkisi gosterdi 10 gun oldu biteli tarlisal bugun oldum cuma gidip hprmon testo yapilcak kizlar nasil yapiyolarSakin ol her ne dese desinler bir yol vardır
Hormon reglinin 2. Yada 3. Günü bakılıyorGittim doktora kilo ver dedi İnşAllah hemen verebilirim iste cok sukur birsey hok kilo aldigim icin hizli polistik overdir dedi adet oldum cok sukur ilacin etkisi gosterdi 10 gun oldu biteli tarlisal bugun oldum cuma gidip hprmon testo yapilcak kizlar nasil yapiyolar
İste cuma gidicem canımHormon reglinin 2. Yada 3. Günü bakılıyor
Hadi bakalım benimde bu cuma beta bakacak ama regli olacak gibiyim bilmiyorum valla hepimiz için hayırlısı olsunİste cuma gidicem canım
İnşAllah canım benim hayırlısı hakkimizdaHadi bakalım benimde bu cuma beta bakacak ama regli olacak gibiyim bilmiyorum valla hepimiz için hayırlısı olsun
Eşim tedavi olana kadar bıraktım ben o işleri.Denemeyi bırak korunucam ne olur ne olmazOfff vallahi çile ki ne çile.. bi sonraki aya inşallah dualarım seninle
Ağır geçti ama bitti sayılır çok şükür.Eşimin tedavi sürecini başlatıcam artık denemeyi bıraktım.Ne zaman biter sonuçları düzelir o zaman denerim artık yormam kendimi yok yere.Kendi hayatıma bakıcamÖnümüzdeki ay umuyorumSen nasılsın kendini nasıl hissediyorsun
Ağır geçti ama bitti sayılır çok şükür.Eşimin tedavi sürecini başlatıcam artık denemeyi bıraktım.Ne zaman biter sonuçları düzelir o zaman denerim artık yormam kendimi yok yere.Kendi hayatıma bakıcam
Rabbim hakkında hayırlısını versin bitanemAğır geçti ama bitti sayılır çok şükür.Eşimin tedavi sürecini başlatıcam artık denemeyi bıraktım.Ne zaman biter sonuçları düzelir o zaman denerim artık yormam kendimi yok yere.Kendi hayatıma bakıcam
Tekrar merhaba canımUltrason çıktısı varsa onda yazıyor canım GA diye benim 4w3d yaziyordu gittiğimde 4 hafta 3 gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?