Ben bodrumdayım. Medlife, öncesinde de intertıp diye biryere gittim. Devlet hastanesini saymıyorum orda ilgilenmiyorlar bile..Sen muğlalısın galiba hangi doktora gittin çok haklısın bende 3. Aşılamayı da yaptırıp öyle düşünüyorum çünkü umudum da pek kalmadı üzülüyorum ağlıyorum ben eşimi eşimde de beni seviyor elbet bi gün olur bizim sınavımız da buymuş
Iste konuşan var ailem konuştu beni suçladı falan zaten suan baya kötü durumdayım her an sanki bisey olacakmışım gibi hisediyom korkuyorum bilmiyom kafam çok karışıkEş durumu çok önemli hem doktora gitmek istemiyor hemde gebelik için seni suçluyorsa mutlaka biri konuşsun yani aile büyüğü olur sevdiği biri olur falan. İşiniz çok zor bu şekildestres olmamasının 1 numaralı sebebi zaten
3 MartEvet gorunuyor bat ne zaman
Zaten şu an farklı sorunlarınız varken bence hiç bebek konusunu düşünmeyin derim. Sorunları çözüp, kendinizi rahatlattiktan sonra kendiliğinden olacaktır bu süreç. Naçizane görüşüm budur Tabiki karışamam ama dışarıdan bir öneri olarak kabul edin.Iste konuşan var ailem konuştu beni suçladı falan zaten suan baya kötü durumdayım her an sanki bisey olacakmışım gibi hisediyom korkuyorum bilmiyom kafam çok karışık
Merhaba sizin tahmini doğum tarihiniz benimle aynı sanırım aynı zamanda hamile kaldık hayırlı olsunCizgi var ama 2 gün sonra testi tekrarlayin.
Tsk ederim yardimlariniz için bakacam artik duruma bağlı zaten yarin oruca basliyacam hayırlısıyla belki bu süreçte kafam birazda olsa dagilirZaten şu an farklı sorunlarınız varken bence hiç bebek konusunu düşünmeyin derim. Sorunları çözüp, kendinizi rahatlattiktan sonra kendiliğinden olacaktır bu süreç. Naçizane görüşüm budur Tabiki karışamam ama dışarıdan bir öneri olarak kabul edin.
Benimle mi aynı tarihlerMerhaba sizin tahmini doğum tarihiniz benimle aynı sanırım aynı zamanda hamile kaldık hayırlı olsun
Bence sen öyle bi adama çocuk yapma NET.Yakşamlar ya benim moralim çok bozuk ya siz bana yardim edermisiniz yoksa ben kafayı yiyecem 4 yıldır evliyim bi düşükluk yaşadım ondan sonrada hamile kalamadım bi suru tedavi gordum bi sorunumuz yok Allaha şükür esimle birlikte ama olmuyo eltimle yine ayni durumu yaşıyorduk o suan hamile aşılama yapmış ama bunu kimse bilmiyor herkes normal biliyor simdi olay yine bana patladı o hamile diye esim bana tirip atiyo ne olur yardım edin bana yoksa ben kafayi yiyecem asılamayida o kabul etmiyor ne yapacam bilemiyorum
Ben anne olmayı çok istiyorumBence sen öyle bi adama çocuk yapma NET.
Anne olmak uğruna günahsız bi çocuğa bunu yapma derim sen bilirsin yinede ama hamile kalmadın diye seni suçlayan bir eşe evlat vermek istemek bence çok yanlış kafanı bulandirmak istemem ama sorunlarını halletmeden deneme derimBen anne olmayı çok istiyorum
Hım anladımBen bodrumdayım. Medlife, öncesinde de intertıp diye biryere gittim. Devlet hastanesini saymıyorum orda ilgilenmiyorlar bile..
Dimi doktora yine gidicem teşekkür ederim İnşAllah hayırlısı olur herkesin hakkinda kendi hakkimizdadaTamam demekki bu durum etkiledi şimdi siz kan testi ile netleştirin ( gebelik olup olmadığını) pco ya göre hareket etmelisiniz bence yumurtlama günlerinizi kaçırmamak için testte kullanın Ovulasyon testi doktorunuzla güzelce planlayın
Aslinda o hani olunca o da susar diye düşünüyorum ama ben bebeğimin 1 gram bile uzulmesine asla izin vermem bi olsa dünyayı yakarım onun içinAnne olmak uğruna günahsız bi çocuğa bunu yapma derim sen bilirsin yinede ama hamile kalmadın diye seni suçlayan bir eşe evlat vermek istemek bence çok yanlış kafanı bulandirmak istemem ama sorunlarını halletmeden deneme derim
Yok sizinle değil size yorum yapan arkadaşla ama bende yeni öğrendim aynı benimde böyle silik çıkıyor 1 ay 3 günlük ama testte silikBenimle mi aynı tarihler
Bat ne zaman canım bide belirtilerin neydi daha önce testte negatif çıktı mı hicYok sizinle değil size yorum yapan arkadaşla ama bende yeni öğrendim aynı benimde böyle silik çıkıyor 1 ay 3 günlük ama testte silik
Geçen ay tam bugün olmuştum 2, 3 gün erken gelir normalde 26si falandı sabah yaptım yine çok silikBat ne zaman canım bide belirtilerin neydi daha önce testte negatif çıktı mı hic
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallahGeçen ay tam bugün olmuştum 2, 3 gün erken gelir normalde 26si falandı sabah yaptım yine çok silikama kanda 2 gün önce 197 çıktı şimdi yine kan verdim bakalım kaç çıkacak.
Ben bekarlen doktora gitmistim bana rahim duvarin kalon demisti ama onemli degil demisti fakat adetkenmi gittim sonrami bilmiyorum netden bakincada gebelige engelmisTamam demekki bu durum etkiledi şimdi siz kan testi ile netleştirin ( gebelik olup olmadığını) pco ya göre hareket etmelisiniz bence yumurtlama günlerinizi kaçırmamak için testte kullanın Ovulasyon testi doktorunuzla güzelce planlayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?