- 14 Aralık 2021
- 2.368
- 2.599
Yok canım hala çıkmadı yacanım aklımız sen de kaldı haberde vermedin? gece de olsa mutlaka çıkmıştır hadi bizlere çok çok güzel haberler ver
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım hala çıkmadı yacanım aklımız sen de kaldı haberde vermedin? gece de olsa mutlaka çıkmıştır hadi bizlere çok çok güzel haberler ver
Kız bakmam mi gözünü acar açmaz baktım ama yok bi karışıklık mi oldu acabaE B R U uyan canım sabah oldu bak bakalım hbr var mı çatladık
Günaydin tatlim yesil olanida mavi kapakliyida bu gün yaptim. Yesil olanda gunden gune koyulasiyor ama daha cok koyu cikmadi erken gebelik testi olmasina ragmen. Diger kapali testler daha koyu cikiyorGünaydın cnm bugün yeşili mi yapacaksın 2 gün olsun diye yarın mı denersin
Aradım şimdi öğleden sonra 2 2 buçuk gibi çıkar dediE B R U uyan canım sabah oldu bak bakalım hbr var mı çatladık
Olabilir kuzum birde daha benim bat 25 inde ondan bu kadar cikmasida normal aslinda ama bu gün itibariyle satin ilk gununden sayarsam 28 gunluk 4 haftalik olduBezi testinde max belirginlik çizgisi çok pembe olmaya biliyormuş yani bnlar kendi max renginde olabilir cnm
Canim senin bat geçti mi
Bat 25 canımCanim senin bat geçti mi
Ayy hadi ogleni bekleyim catladik cidden hep birlikte. Deseydin sen biliyormusun kac kisi bekliyoruz biz o sonucuHala çıkmadı arıcan sağlık ocağını
Yok tatlim daha 25 te benim batCanim senin bat geçti mi
3.21 çıkmış canım yok yaniYok tatlim daha 25 te benim bat
Allah allah cidden cok garip canim ya tamam deger bu diyelim ama evde yaotigin testlerin negatif cikmasi gerekir bu durumda. Iki farkli test yaptin ikiside pozitif. Hadi biri yanlis 2 si yanlis sanirim 3 test pozitif cikmisti dimi? Hepside yanlis olamaz yaMalesef 3.21 çıkmış kızlar negatif yani
Senin bat ne zaman? Bi bekle bakalim saskinim garip bir durum. 1 kusurden hamile olan arkadasta vardi gecen yazmisti burda bekleyelim3.21 çıkmış canım yok yani
Demek baya hassas bu testler yani bi gariplik var biraz da olsa yükselmiş bu bi sorun mu acaba yani gebelik dışında hormon yükselir miAllah allah cidden cok garip canim ya tamam deger bu diyelim ama evde yaotigin testlerin negatif cikmasi gerekir bu durumda. Iki farkli test yaptin ikiside pozitif. Hadi biri yanlis 2 si yanlis sanirim 3 test pozitif cikmisti dimi? Hepside yanlis olamaz ya
Ama onun belki geç döllenme oldu yani ben ovulasyonla takip ettim yumurtlama belli çatlama belli işin garibi az da olsa yukseliyo belirtiler de yasiyorum sorun ne acabaSenin bat ne zaman? Bi bekle bakalim saskinim garip bir durum. 1 kusurden hamile olan arkadasta vardi gecen yazmisti burda bekleyelim
14 ten sonra çıkar o halde sağlık ocağı lab.o şekildeKız bakmam mi gözünü acar açmaz baktım ama yok bi karışıklık mi oldu acaba
Bence onlar o kadar oluyor senin baya yüksek çıkacak betan gör bakGünaydin tatlim yesil olanida mavi kapakliyida bu gün yaptim. Yesil olanda gunden gune koyulasiyor ama daha cok koyu cikmadi erken gebelik testi olmasina ragmen. Diger kapali testler daha koyu cikiyor