Bende merak ediyorummmInşallah ya bugün cikmicak heralde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende merak ediyorummmInşallah ya bugün cikmicak heralde
Nedense yok gibi geliyo banaBende merak ediyorummm
Sabret canım senş anlıyorum ben değeri gördüm hala yok gibş geliyor. Azıcık sabret sonucunu görelimNedense yok gibi geliyo bana
İnşallah canıımÖnümüzdeki aya artık napalım
Ay çok stresli ya görsem bian önceSabret canım senş anlıyorum ben değeri gördüm hala yok gibş geliyor. Azıcık sabret sonucunu görelim
Bebisini bir gör rahat edersin canim 1 ayda gecmez ki :) önce zaman gecmiyor sonrada insan diyor ne cabuk gecti. Yarin artik sabahtan bir test daha yapayim sonra doktoru arayayimBen şu 1 ayı geçirsem yeter gibi geliyor rahatlarım
Ayyy bu saglik ocagi bizi catlattiii :) yok olsa pembe olmaz kuzum hemde normal test yaptigin halde cikiyor erken gebelik olsa bide daha koyu cikardiInşallah ya bugün cikmicak heralde
Bilmiyorum valla bi gariplik var ama inşallah vardırAyyy bu saglik ocagi bizi catlattiii :) yok olsa pembe olmaz kuzum hemde normal test yaptigin halde cikiyor erken gebelik olsa bide daha koyu cikardi
Aynen 1 ay geçmez bize testini buraya atBebisini bir gör rahat edersin canim 1 ayda gecmez ki :) önce zaman gecmiyor sonrada insan diyor ne cabuk gecti. Yarin artik sabahtan bir test daha yapayim sonra doktoru arayayim
Regl bitmek üzere canım marta nasipse ,sen nasıl oldun geldi mi kirmizilar yoksa hamismisinSevgicik canım nasıl oldun? Bi kaç gündür giremedim bende göremedim yazdıklarını
Atarim canim bakalim sabah nasil olacakAynen 1 ay geçmez bize testini buraya at
Dualarim sizinleeBilmiyorum valla bi gariplik var ama inşallah vardır
Yok maalesef çıkmadı daha sabah çıkar heralde artıkBekliyorum canım bende merak ettim E B R U
Ay ben de uyumadım bekledim sizin sonucu ama hayırlısı ile güzel haberler alırsınız inşallahYok maalesef çıkmadı daha sabah çıkar heralde artık
Ah canım ya çok üzüldümm doktorunla konuşmuş muydun uçağa binme konusunu? İlk zamanlar önermiyo bazı doktorlarAmin inşallah. Kürtajdan sonra ilk adet sonrası hamile kaldım ama oda kimyasal oldu. Rabbim bu şekilde bir daha yaşatmaz inşallah
Allah razı olsun.Eminim çok güzel bir anniş olucaksın.Sabırsızlıkla güzel haber vermek istiyorum hem eşime hem siz değerleri anne adaylarına.Umarım çok çok güzel hamilelik dönemi yaşarız birlikte.Mutlaka bat tarihimde etiket yaparim.İyi gecelerÇok teşekkür ederm darısı senin başınaa ve isteyen herkesin Bata ben 4 gün varken yapmıştım negatif çıkmıştı kuzum
Bat günü yaptım pozitif çıktı ertesi gün direk kan verdim beta 120 çıktı 2 gün sonra yine kan verdim 368 olmuştu 2 kattan fazla artmıştı ve doktorum yarın için randevu verdi bakalım insallah yarın keseyi görebilirim etiketle beni bat tarihinde
Belirti olarak canım battan sonra belli oluyor aslında genel olarak adet belirtleriyle aynı önemli olan adetin gecikmesi bende gecikme oldu sonra göğüslerim şuan çok daha hassas ve sık idrara çıkıyorum
Yumurtlama sonrası sabit öncesi değişkendirHer ay yumurtlamadan sonra geçen süre aynı mı acaba yani yumurtlamaya kadar olan süre değişkenlik gösteriyo zaten ama sonrası hep sabit mi
Kız insan uyku uyuyamaz bu ne böyle bizede cankeş etti.heveslendim baktım yazmışmısın diye baktım çıkmamış abuuuu bende test yaptım çıplak gözle ancak görülüyor ama normal testti gölgemsi beni acaip sıcak basıyor bugün yeni başladı birde mide ekşimesi falan yaşayan varmı acaba tuhaf oluyor banaYok maalesef çıkmadı daha sabah çıkar heralde artık