Tabi gidiyoruz ama Bi takip yapılsın ondan sonra dedi ayrıca benim eşim bipolar kullandığı ilaçlardan da olabilir dedi şuan ilaç tedavisi başlatmadıTakviye ilaç verir ürolog gittiniz mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi gidiyoruz ama Bi takip yapılsın ondan sonra dedi ayrıca benim eşim bipolar kullandığı ilaçlardan da olabilir dedi şuan ilaç tedavisi başlatmadıTakviye ilaç verir ürolog gittiniz mi?
Ins darısı bizeTeşekkür ederim canım. Benim bir hafta on gün öncesinden başladı her iki taraftada
Çok olmamışık, olur inş.Yaklaşık 7 ay oldu ilk 2 ay kararsızım 5aydır aktif deniyoruz![]()
Ya beraberizYaaa benimde bat 24 inş güzel haberler alırız
Nasip olursa 3.olacak inşİnşallah 2. Ama aralarda 2 kist tedavisi için ara vermek zorunda kaldım senin kaçıncı oldu
Olmamış canımKızlar bakar mısınız ya bu testleri anlamadım gitti bugün yaptığım test silik gibi ama belirgin ovülasyon olmuş mu fikirlerinize ihtiyacım var
Eki Görüntüle 3008690
Bende gördüm, yumurtlaman kaç gün önce idi?Bu daha net ama bat yarın benim bu silik çizgi haddinden fazla silik değil mi ?İnsan olan göremez bunu yani
Çok af edersin bazen eşinde görüyorum beyaz, böyle bi durum mu akıntı?Beyaz akıntı
Adetine kaç gün varken başlamıştı bu baylar, sormuşsanız hatırlamıyorum.Canım sol tarafıma ağrı giriyordu oradan yumurtam çatlamış zaten bugün ultrasonda gördük
Var mı gelen giden?Daha bir gün geçti bugün belki olur diye düşünüyorum. Bugün de olmazsa cuma yaparım![]()
Bence daha olmamış ama az kalmış gibi canimKızlar bakar mısınız ya bu testleri anlamadım gitti bugün yaptığım test silik gibi ama belirgin ovülasyon olmuş mu fikirlerinize ihtiyacım var
Eki Görüntüle 3008690
Takvimim şöyleBende gördüm, yumurtlaman kaç gün önce idi?
Zaten Dr lar ya insanı motive ediyir, ya da iyice ümitsizliğe düşürüyor.Benim 5 yıl once amh 0.68 di canım, ozaman hiçbir takviye kullanmadım sadece folikasit. klomen catlatma ignesiyle hamile kalmıstım.
bu sene kasımdan itibaren bebek düşünmeye basladık, amh ölçtürmedim ama daha düşmüştür, doktorum bakmak istemedi. amh ve yastan dolayı bana öneriyor bu takviyeleri, 38 yasındayım.
fsh kasım aralıkta 10 un üzerindeydi trisequens isimli bir ilac kullandım ocakta 10 un altına düştü, yine klomen catlatma ignesi denedik ama tutmadı maalesef. dün hsg cektirdim, önümüzdeki aydan itibaren tedaviye devam edecegiz.
senin nasıl degerlerin, ne kadar zamandır istiyorsun
Bat ne zaman benim 25iBenimde hala devam ediyo kremsi beyaz akıntı ama yumurtlamadan beri boyle inşallah belirtidir ya benim daha çok var bata
Ne güzel moral vermişsin yüreğine sağlık Allah razı olsunCanım lütfen olumsuz düşünme canını sıkma umudumuz her ay devam edecek pes etmeyeceğiz ve çok düşünmemek gerekiyor gerçekten ben 9 aydır yaklaşık deniyordum ama her ay daha çok çabalıyordum farklı şeyler denedim inandım ettim tabi sonra umudumda kırıldı. Ama şunu anladım bu belirtiler bence adet belirtileri aynı zamanda ve bu belirtlerden anlayamıyoruz en büyük belirti adetin gecikmesi.
2 gün genelde gecikebilir stres faktöründen veya başka bir nedenden. Ama lütfen umudunu asla kaybetme ve olumsuz düşünme. Her şey iyi olcak ve hayırlı bir zamanı var inan bana. Bebeğimizin olmayacağı için bir engel yok. Her ay adet oluyorsun bu çok güzel bir durum her ay şansın var demek. Lütfen üzülme..
İnşallah doktor da öyle dedi kese gözükür haftaya dedi ay insallahOhh çok güzel tatlım gözün aydınhaftaya kese görürsün artık
![]()
Benimde 24 sanırım 8 inde çatladı yumurtamBat ne zaman benim 25i
Hayır hala olmadım yarın da bu saatlere kadar olmazsam test alıcam artık inşallah vardırVar mı gelen giden?
Yumurtta çatladıktan 14 gün sonra adet görülür diyorlar canım benimde 11 inde çatladıBenimde 24 sanırım 8 inde çatladı yumurtam