- 20 Aralık 2020
- 6.102
- 1.523
- 123
- 44
Sorma hemde çok yorulduk inş hayır haberlerimz yakındır .Amin canım bakalım bu ay inş kist yapmaz klomen gerçekten yoruldum artık
Kaçıncı yumurta takibin?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorma hemde çok yorulduk inş hayır haberlerimz yakındır .Amin canım bakalım bu ay inş kist yapmaz klomen gerçekten yoruldum artık
Yumurtlamanın kaçıncı günüydü?Merhabalar arkadaşlar ben de bugün üç tane erken gebelik testi yaptım birinde çıkmadı ikisinde çok silik çıktı adetime altı gün var ve şiddetli bel ağrısı ve gögüs sızlaması yaşıyorum kasıklarımda çok ağrıo
Bunun cevabını bilmemde ilerleyen haftalarda aynı olmuyor her hamilelik süreci.Benim bat 19 Şubat idrarında falan koku yok zaten o kokuda çok sonra çıkmıştı diğer hamileliğimde birde şeyi çok merak ediyorum acaba bir insan her gebeliginda aynı belirtileri mi yaşar .
Kaç aydır korunmuyorsun?İnşallah hepimiz çok beklemeden çok güzel haberler alırızbende malesef çok sabırsızım bu kadar uzayacağını düşünmemiştim ama nasip kısmet işte çok şükür Bi oğlum var Rabbim önce hiç olmayana versin inşallah
![]()
Bunun cevabını bilmemde ilerleyen haftalarda aynı olmuyor her hamilelik süreci
Bende onu merak ettim ilerleyen surec her bebekte ayrı ama erken hamilelik belirtileri aynı mi oluyor diye çünkü önceki kaybimdaki belirtilerimle şuan sadece göğsümdeki değişiklikler aynı başka da pek ortak belirti yok .o yuzden umut etmemelimiyim acabaBunun cevabını bilmemde ilerleyen haftalarda aynı olmuyor her hamilelik süreci.
Ne kadar güzel yaYaaaaaaaa muhteşem birşey .. ne güzel çok sevindim Allah daim etsin dostuklarinizi.. çok tatlı gerçekten MashaAllah..![]()
Bi çok belirti yaşayıp negatifi göre göre artık hiç kestiremiyorum durumu.Bende onu merak ettim ilerleyen surec her bebekte ayrı ama erken hamilelik belirtileri aynı mi oluyor diye çünkü önceki kaybimdaki belirtilerimle şuan sadece göğsümdeki değişiklikler aynı başka da pek ortak belirti yok .o yuzden umut etmemelimiyim acaba![]()
İnşYaa çok sevindim sağlıklı ilerlesin inşallah benimde regl bir gün gecikti ama sevinmek istemiyorum senin haberine kendi haberimi almışım gibi sevindim heyecanlandım inşallah birkaç güne bende o anı yaşarım![]()
Benim 19 u normalde 30 günde okurum geçen ay 8 gün gecikmeyle adet oldum o ypzden yine batı 30 günde 1 oluyor varsayarak 19 u diyorum yumurtlamanda 2-5 arası oldu zatenBi çok belirti yaşayıp negatifi göre göre artık hiç kestiremiyorum durumu.
Testte çift çizgide görsem inanmam zor olacak.
Bat ne zaman?benim 24 ü.
Kız sen hamilemisinİnşsen ne zaman test yapacaksın günün geçmiş zaten?
Bu arada dün ilk idrarla test yapıp negatifi gördüm bet bata 3 kala yumurtlamaninda 11. Günüydü sanırımBi çok belirti yaşayıp negatifi göre göre artık hiç kestiremiyorum durumu.
Testte çift çizgide görsem inanmam zor olacak.
Bat ne zaman?benim 24 ü.
Amin,çokça amin
Yok değilim kuzum 24ü bat benim.Kız sen hamilemisin![]()
Artık negatif görmekten dengem şaştı desem:)Bu arada dün ilk idrarla test yapıp negatifi gördüm bet bata 3 kala yumurtlamaninda 11. Günüydü sanırım
AminYok değilim kuzum 24ü bat benim.
Ya Allah söylettirmiş olsun ya![]()
Dr 2 milyona nasıl yorum yaptı?Selam kızlar bende geldim benide ekleyin çalışmalar başladı bat 11 şubat :) bizde 2. Çocuğu istiyoruz olmuyordu doktora gittik varikosel çıktı ama yinede 2 milyon spermimiz olsada denemeye devam rabbim isteyen herkese nasip etsin bu arada ben ovülasyon testi almıştım geçen ay korona olunca uygulayamadım bu ay başladım bakalım
Bakalım nasip adet olmazsam yine tekrarlarim .öteki kaybını 8 gün gecikmeyle öğrenmiştim o ay olursa olur artık demiştim başka bir şeye odakliydim çünkü .artık belirtiler hat safhaya çıkınca test yaptım da ogrendimArtık negatif görmekten dengem şaştı desem:)
Üzülme bi dahaki aya bekleriz ne yapalım.
Evet bu ay topiğe katıldım bende ondan görmüşsündür beni:)Aminseni sık sık goruyordum burda ilk bebek mi olucak canım .belirtilerin var mı birde yumurtlama lni nasıl takip ediyorsun
Geç mi yumurtlamıştın adete yakın?Bakalım nasip adet olmazsam yine tekrarlarim .öteki kaybını 8 gün gecikmeyle öğrenmiştim o ay olursa olur artık demiştim başka bir şeye odakliydim çünkü .artık belirtiler hat safhaya çıkınca test yaptım da ogrendim