- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.640
- 248
kecıboynuzu kaynatıyorum canım ben, kecıbıynuzu pekmezı, fındık, ceviz,havuç, bıtter cıkolata , muz, arı sutu bal propolısŞuan eşinde ileri hız sorunu olanlar ne gini takviyeşer kullanıyorsunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kecıboynuzu kaynatıyorum canım ben, kecıbıynuzu pekmezı, fındık, ceviz,havuç, bıtter cıkolata , muz, arı sutu bal propolısŞuan eşinde ileri hız sorunu olanlar ne gini takviyeşer kullanıyorsunuz
Saraçoğlunın tarifini mi canım ilk bir hafta sabah aliam sonrasında yatmadandı değil mi? Arı sütü bal propolisnasıl kullanıyorsunuzkecıboynuzu kaynatıyorum canım ben, kecıbıynuzu pekmezı, fındık, ceviz,havuç, bıtter cıkolata , muz, arı sutu bal propolıs
inşallah hepimiz güzel haberler veririz.merhaba canım. haklısın kafamızı rahatlatmak için telkinde bulunmak işimize yarayabilir. inşallah aşılaman tutar bu kez bize de umut olursun. toplamda iki haftalık bir süreç mi o zaman aşılama yumurta takibi yapıp gününe karar veriyorlar öyle mi
Hoş geldin canım ekliyorumMerhaba benide ekler misiniz bat şubat 17
evet canım onun tarıfı, sabah aksam ıcıyor yemeklerden once bazen mesaı kalırsa gelınce ıcıyor.Saraçoğlunın tarifini mi canım ilk bir hafta sabah aliam sonrasında yatmadandı değil mi? Arı sütü bal propolisnasıl kullanıyorsunuz
Tamam canımm teşekkür ederim. Yalnız ben keçiboynuzu kürünü ilk hafta sabah akşam sonrasında yatağa geçmeden günde 1 kere diye biliyorumm. Ve hızına türk kahveside iyi geliyormuş ilişkiden 1 saat önce sade türk kahvesievet canım onun tarıfı, sabah aksam ıcıyor yemeklerden once bazen mesaı kalırsa gelınce ıcıyor.
arıs sutunude arıfoglu almıstım ama sekerlendı ya ondan alma alırsan kuzu beoo al
rıca ederım canımm, aayy evet turk kahvesını duydum yaaa hatta sekersız kahve ıcıp ılıskı olsa ıyı oluyormuş. deneyelım onudaTamam canımm teşekkür ederim. Yalnız ben keçiboynuzu kürünü ilk hafta sabah akşam sonrasında yatağa geçmeden günde 1 kere diye biliyorumm. Ve hızına türk kahveside iyi geliyormuş ilişkiden 1 saat önce sade türk kahvesi
3 Şubata ekler misin canım?Herkese selam kızlar, belki bana şans getirir diye şubat gebelik planlayanlar konusunu ben açmak istedimKatılmak isteyen olursa bat tarihini yazabilir
Şubat ayı hepimize güzel haberler müjdelesin
Ben kullandım ama bir faydasını göremedim tabi herkeste aynı olmaz böyle şeyler ama yumurta destekleyici bir folik asitmiş doktorum başlamıştı bir kutu kullandım eşim Afrika’ya gittiği için devam etmemiştim biraz pahalı değer mi bilemedim :)Gynositol kullanan var mı ne işe yarıyo bu tam olarak ? Bi o kaldı da onu da mı tüketsem diyorum.Eşim promotile devam ediyo arı sütü bal polen karışımı da devam.Ben geçen aydan avokadoya tövbeliyim bu ay başka türlü bi arayış içindeyim bi sıkıntı yok bende ama fazla takviye göz çıkarmaz diye bişeyler kullansam mı acaba ?
Araştırdığım iyi olmuş hem folik asit hem multivitamin kullanıyorum bi de gynositol tüketince aşırı folik asit tüketmiş olucaktım.Bu da otizme sebep oluyomuş çocukta Allah korusun.Yani neymiiiiiiiş herşeyin fazlası zararmışAh canım benimben de bi ara aşırı araştırıyodum icraata geçtim mi hayır
sadece propolis avokado işte ha bide incir yiyorum o da günde 1 tane öyle aşırı bi çabam yok bakalım olursa olur
![]()
Aynen canım aynen onuda deneyin bi denemediğimiz bir şey kalmasın aman diyimrıca ederım canımm, aayy evet turk kahvesını duydum yaaa hatta sekersız kahve ıcıp ılıskı olsa ıyı oluyormuş. deneyelım onuda
kuzu ben sabah aksam verıyordum valla
Hmm ne zaman başlamıştı ki benimkine göre düşündüm ben ama erken yumurtlama da olabilir ve sperm 7 güne kadar yaşayabiliyor ya ona istinaden öyle söyledim hem ne zararı var canıma en çalışRegl cuma bitti yumurtlama için çok erken değil mi benim zaten döngüm 35 gün ortalama tahmini yumurtlama günü 30u falan olmalı bat 15 Şubat aşağı yukarı![]()
Benim de 10 şubat beni de ekler misinizHoş geldin canım ekliyorum![]()
3 Şubata ekler misin canım?
Tabiki kesinlikle her şeyin fazlası zarar aynen iyi ki araştırmışsın kuşum zorlama vücudunuuuAraştırdığım iyi olmuş hem folik asit hem multivitamin kullanıyorum bi de gynositol tüketince aşırı folik asit tüketmiş olucaktım.Bu da otizme sebep oluyomuş çocukta Allah korusun.Yani neymiiiiiiiş herşeyin fazlası zararmış![]()
Hoş geldiniz kızlar ekliyorum listeyeBenim de 10 şubat beni de ekler misiniz
ay valla ne bulursak yıyıp ıcıyoruz bugunde kecıboynuzu alcam bıtmıs, bırazda ıncır kar yagcakmıs bugun alımde ALLAH korusun tipi olur çıkamam falanAynen canım aynen onuda deneyin bi denemediğimiz bir şey kalmasın aman diyim![]()
kuzu cızgı belırgın ama rengı soluk gıbı geldı belkı kameradan olabılır ıkısı aynı koyulukta yada daha koyu olacak pık ıcın.Kızlar pik dediğiniz şey bu mu yoksa test mi bozuk anlayamadımay sıfır ovülasyon bilgisiyle iyi gelmişim bu günlere bide bu sıfır bilgiyle bebek yapmaya kalkıyorum
![]()
Arianaa
Ginnys
My_Moonlight06
Papatyamveben-Mavi bu arada dün değerlendirilmedi bugün değerlendiriyim dimi
![]()
Kız daha koyu olan T işte öyle olması gerekmiyo mu? İlk başta C çıktı bi 5 dk bekledim T böyle kopkoyu olmuşkuzu cızgı belırgın ama rengı soluk gıbı geldı belkı kameradan olabılır ıkısı aynı koyulukta yada daha koyu olacak pık ıcın.
sen degerlendır bugunu
t kontrol çizgisidir, C Cizgisi T kadar koyu veya daha koyu olmalı ama sen degerlendır yınede bellı olmaz testlere de ben pek guvenemıyorum bazen sılık cıkarır yumurtlama olur kaçmasınKız daha koyu olan T işte öyle olması gerekmiyo mu? İlk başta C çıktı bi 5 dk bekledim T böyle kopkoyu olmuş