- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.640
- 248
ya bende oyle dusunerek aldım bnde sorun yoktu canım, Faydada pek goremedım ya ne bıleyımama sonuçta sosyal medyada herkese çok iyi gelmiş gibi gösteriyorlar ya ameliyatla bile kurtulamadığımız kistten macunlamı kurtulcaz diyorum kendi kendime bilemedim işte tecrübelilerden duymak daha önemli
seninde kistin varmıydı
İnşallahh canımmBu yüzden stres yapmak yok kimler kimler hamile kalıyor her şey güzel olacak. :)
Canımm ben de kullandım 2 ay, benim de çikolata kistim var 2 ay kullandım bir etkisi olmadı olumlu olumsuz ama. Yumurtayı kaliteleştiriyor bencekızlaaaar C-life duyan gören kullanan tecrübe eden var mı acaba ben bu ay alayım diyorum ben endometriosis yani çikolata kisti hastasıym
Yani bat12 şubat ocak ayı olmadı şubat uğurlu gelir inşallahKızlar ben de bugün adet oldum bat 18 ocak yumurtlama 29 ocak gösteriyor yumurtlama takibi yapıcam bir sonraki adetim 12 şubat beni de listeye yazar mısınız
2 arkadaşım pcoluydu ikisinde de kist yaptıkızlaaaar C-life duyan gören kullanan tecrübe eden var mı acaba ben bu ay alayım diyorum ben endometriosis yani çikolata kisti hastasıym
Merhaba beni de ekler misiniz 6 Şubat
Hoş geldiniz kızlar ekliyorum hepinizi, şubat şans getirsinKızlar ben de bugün adet oldum bat 18 ocak yumurtlama 29 ocak gösteriyor yumurtlama takibi yapıcam bir sonraki adetim 12 şubat beni de listeye yazar mısınız
var ben kullanmaya başladım 10 gün olacakKızlar aranızda var mı arı sütü polen ve bal kullananlar bilgi verebilir mi
Merhaba inşallah hayırlısıyla güzel haberler alırız benide ekleyin lütfen tarihim 13 şubatHerkese selam kızlar, belki bana şans getirir diye şubat gebelik planlayanlar konusunu ben açmak istedimKatılmak isteyen olursa bat tarihini yazabilir Şubat ayı hepimize güzel haberler müjdelesin
Kullanıcı Adı BAT SONUÇ @kuzaca 18 Ocak @ssedays 21 Ocak @majamuge 29 Ocak @Napicagimi Bilmiyorum 1 Şubat C cudo 1 Şubat @Emek01 1 Şubat @seklla 2 Şubat @Hemsiree2e 3 Şubat @Hlm28 4 Şubat @Maviyiseven 4 Şubat minezmn41 5 Şubat -Arwen- 6 Şubat @undomielk 6 Şubat Ruyaperisi 6 Şubat E L B A 6 Şubat @ysmnbs 6 Şubat @NazMinor 7 Şubat @Sunrseee 7 Şubat sonsuzaskk 8 Şubat @pembelikedis 8 Şubat @Bade5 8 Şubat @Ches28 8 Şubat @Eflatun1Kelebek 10 Şubat Sifonella 10 Şubat @Arianaa 10 Şubat Teach_Mavi 11 Şubat @mmmeyra 11 şubat @Balim25 11 Şubat @kertenkelebekim 11 Şubat @Efsanemine 12 Şubat @Sevdalikelebek 12 Şubat M Mer123458 12 Şubat @1 prenses annesi58 13 Şubat @dua6441 13 Şubat @Svgidrmzz 13 Şubat @ozlemem 13 Şubat @Hali 13 Şubat @hummy 14 Şubat @Szrsz 14 Şubat @Birbuketcicek 14 Şubat @Nasipolsunn 14 Şubat @asunny 15 Şubat @heraa20 15 Şubat Papatyamveben-Mavi 15 Şubat @dceke 15 Şubat B bugdaycorci 17 Şubat @Eriser 23 Şubat
İnş işe yarar bende takviye bişeyler yapayım dedim ama benim durumuma hiç bişey fayda etmediğinden laparoskopi düşünüyorumvar ben kullanmaya başladım 10 gün olacak
benim aldığım polen susam tanesinden azcık iri ezince toz oluyor 1 tatlı kaşığı bal ekleyip tüketiyorum.Canım bat belli olduktan sonra ekleyeyim seni, inşallah güzel haberler verelim şubatta
Polen nasıl kullanımı canım? Bugün çevremde aktar bulamadım da yarın tekrar bakcam önerebileceğin bir marka var mı?
Bende dün aldım karışımı hem eşim hem kullanacaz. Bide bende pco var bi bitki karısımı verdi aktar birde bununla birlikte çörek otu yağı ve propolis karıştırıp içecekmişimvar ben kullanmaya başladım 10 gün olacak
Canım beni de ekler misin bat 3 Şubat, hepimize uğurlu gelsinHerkese selam kızlar, belki bana şans getirir diye şubat gebelik planlayanlar konusunu ben açmak istedimKatılmak isteyen olursa bat tarihini yazabilir Şubat ayı hepimize güzel haberler müjdelesin
Kullanıcı Adı BAT SONUÇ @kuzaca 18 Ocak @ssedays 21 Ocak @majamuge 29 Ocak @Napicagimi Bilmiyorum 1 Şubat C cudo 1 Şubat @Emek01 1 Şubat @seklla 2 Şubat @Hemsiree2e 3 Şubat @Hlm28 4 Şubat @Maviyiseven 4 Şubat minezmn41 5 Şubat -Arwen- 6 Şubat @undomielk 6 Şubat Ruyaperisi 6 Şubat E L B A 6 Şubat @ysmnbs 6 Şubat @NazMinor 7 Şubat @Sunrseee 7 Şubat sonsuzaskk 8 Şubat @pembelikedis 8 Şubat @Bade5 8 Şubat @Ches28 8 Şubat @Eflatun1Kelebek 10 Şubat Sifonella 10 Şubat @Arianaa 10 Şubat Teach_Mavi 11 Şubat @mmmeyra 11 şubat @Balim25 11 Şubat @kertenkelebekim 11 Şubat @Efsanemine 12 Şubat @Sevdalikelebek 12 Şubat M Mer123458 12 Şubat @1 prenses annesi58 13 Şubat @dua6441 13 Şubat @Svgidrmzz 13 Şubat @ozlemem 13 Şubat @Hali 13 Şubat @hummy 14 Şubat @Szrsz 14 Şubat @Birbuketcicek 14 Şubat @Nasipolsunn 14 Şubat @asunny 15 Şubat @heraa20 15 Şubat Papatyamveben-Mavi 15 Şubat @dceke 15 Şubat B bugdaycorci 17 Şubat @Eriser 23 Şubat
Benim içinde erken daha önce böyle hissetmemiştim ama bakalım hayırlısıE L B A olabilir ama adet sonrası 3. gün yumurtlama için erken gibi geldi bana.
Yani sadece amh ve insulin degil birsuru hormon testi vr iicr bakilmali yani adetnz duzenli ise belkide bu ay gecti ama genelde 16.17. Gunde bitiyor hersy siz yinede degerlendrin Allah buyuktur olmaz imkansiz diye birsy yk ama bir sonraki adetten snra ovulasyn tavsiye edermYok sadece amh ve inüsiline bakılmış. Amin inşallah isteyen herkese. Ovülasyonu yeni öğrendim onu da bakıyorum ama 30 aralıkta oldum adet 18. Günü şimdi başlasam 4 5 günlüğüne kaset teste geç mi kalırım? Şubatta mı başlasam bilemedim.
Naptin kiz gelmedi dimi testlerin ve ne durumdasn :))En güzeli bence öğleden sonraki satler 5 e kadar.. ben yapmıştım sanki o saatlerde daha belli oluyor.. özellikle 2, 3 ve 4 gibi bunların arasından seç ve hergün aynı saatte yap iki saat bişey içme... Günde iki kez test yapma kafan kariisir hergün aynı saatlerde yap.. birde biter bitmez başla adeet biter bitmez
Eşim bugün getirdi .. bekliyorum tuvalete çıkmayı.. zorlayarak çıkmak istemiyorum..Naptin kiz gelmedi dimi testlerin ve ne durumdasn :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?