- 10 Nisan 2016
- 8.541
- 12.631
- 248
- 36
Aynen aynen öyle birşeyAy ben burda birinden çamaşır suyu ve tuz duymuştum sabahki ilk idrara 1 yemek kaşığı çamaşır suyu döküyomuşsun köpürürse hamileymişsin
Hatta o hanımefendiye de söylemiştim bayılırım öyle kocakarı işlerine diye de hamilelik testinde negatif gördüğüm ve elimde test olduğu için yapmadımAynen aynen öyle birşey
Yaa organik yapılan hamilelik testleri vardı hiç duydun mulimonlu mu karbonatlı mı öyle bişey
Aklımı mi çelmeye çalışıyorsunuz sizAy ben burda birinden çamaşır suyu ve tuz duymuştum sabahki ilk idrara 1 yemek kaşığı çamaşır suyu döküyomuşsun köpürürse hamileymişsin
İşin kötüsü o malzemeler bile yok bendeHatta o hanımefendiye de söylemiştim bayılırım öyle kocakarı işlerine diye de hamilelik testinde negatif gördüğüm ve elimde test olduğu için yapmadımsen yap testsiz bacıı bizi çatlattın bari onu yap azıcık daha heyecan olsun
Test yoksa da sana yaratıcaz napalım şekerimAklımı mi çelmeye çalışıyorsunuz siz
İşin kötüsü o malzemeler bile yok bende
Kız vallaha limon varda karbonat yok hahahademe.. valla gurbettesin di mi yoksa ben bi yolunu bulurdum inan
Kuzum regli oldum şubata taşındım şimdi bir yandan ev topluyorum bir yandan şiddetli regli sancısıyla mücadele ediyorum sen ne yaptın varmı gelişme
Gebelik testi zamanımız gelince yapalımAy ben burda birinden çamaşır suyu ve tuz duymuştum sabahki ilk idrara 1 yemek kaşığı çamaşır suyu döküyomuşsun köpürürse hamileymişsin
Merhaba beni de ekler misiniz 6 ŞubatHerkese selam kızlar, belki bana şans getirir diye şubat gebelik planlayanlar konusunu ben açmak istedimKatılmak isteyen olursa bat tarihini yazabilir Şubat ayı hepimize güzel haberler müjdelesin
Kullanıcı Adı BAT SONUÇ @kuzaca 18 Ocak @ssedays 21 Ocak @majamuge 29 Ocak @Napicagimi Bilmiyorum 1 Şubat @loveprayeat 1 Şubat @Emek01 1 Şubat @seklla 2 Şubat @Hemsiree2e 3 Şubat @Hlm28 4 Şubat @Maviyiseven 4 Şubat @minezmn41 5 Şubat -Arwen- 6 Şubat @undomielk 6 Şubat @Ruyaperisi 6 Şubat @E L B A 6 Şubat @NazMinor 7 Şubat @Sunrseee 7 Şubat @sonsuzaskk 8 Şubat @pembelikedis 8 Şubat @Bade5 8 Şubat @Ches28 8 Şubat Eflatun1Kelebek 10 Şubat @Sifonella 10 Şubat @Arianaa 10 Şubat Teach_Mavi 11 Şubat @mmmeyra 11 şubat @Balim25 11 Şubat @kertenkelebekim 11 Şubat @Efsanemine 12 Şubat @Sevdalikelebek 12 Şubat @1 prenses annesi58 13 Şubat @dua6441 13 Şubat @Svgidrmzz 13 Şubat @ozlemem 13 Şubat @Hali 13 Şubat @hummy 14 Şubat @Szrsz 14 Şubat @Birbuketcicek 14 Şubat @Nasipolsunn 14 Şubat Ginnys 15 Şubat @heraa20 15 Şubat Papatyamveben-Mavi 15 Şubat @bugdaycorci 17 Şubat @Eriser 23 Şubat
Hadi inşallah faydasını görürüz kuzuAnladım.kuzu bende basliycam yarın inşallah
Anladım canım teşekkür ederimAdet bitiminden 3 ile 7 gün içinde diyor saraçoğlu indi şöyle eğer adetken yada adete yakın yapmışsan kanama arttırmak gibi bir durumu var sende öyle olmuş ama olsun içini temizler lakin kist için yapacaksan adetten 3 gün sonra başla en erken.sonra 15 gün yap bırak çocuk için yapacaksan bıraktıktan 5 gün sonra devam etmek gerekli normalde ama onu bebek içinse devam etme çünkü rahim inceltiyor.bebek tutunmasını zorlaştırıyor
Bu tarz şeyler herkes te farklı etkisi oluyor sanırım. Haftaya doktora gitcem kist miyom vs yok derse inşallah, İbrahim saraçoğluna bolca dua etcemYarın başlıyorum bakalım kuzum, sonucu buraya atarım siz bakarsınız olur mu yeniyim bu işlerde anlamıyorum
Canım ben adetim geciktiğinde hem sökülsün diye hem de aşırı şiştiğim için soğan kürü yapmıştım içmeyi bırakana kadar deli gibi söküldü o yüzden asla tavsiye etmiyorum. Adet düzenliyo vs deniyo ama ilk aylarda baya çok adet getiriyomuş bikaç ay dişini sıkarsan düzene giriyomuş ben dayanamadım açıkçası psikolojimi de etkilemişti, normalde de çok yoğun oluyo bide öyle uzayıııp durunca öf dedim saldım
Hoş geldin, ekledim canım şubat hepimize şans getirsin
inşallaaahh canımHadi inşallah faydasını görürüz kuzu
Hoşgeldin guzum. Şubat uğur getirir inşallah bizeKuzum regli oldum şubata taşındım şimdi bir yandan ev topluyorum bir yandan şiddetli regli sancısıyla mücadele ediyorum sen ne yaptın varmı gelişme
Ah inş canım ama zor gibi duruyır.Canım inşallah katılmazsın buraya da eylül annelerine ışınlanırsın hemmen
1.8 engel olmaz ama yapışıklık yoksa tabi. Evet ilk çocuk olacak, ben ennson gittiğimde 4-5 cm dedi ondan sonrada gitmedim cok fazla takıp stres olmakta etkiliyor doktorum 6 Ay dene olmazsa gel dediAhh benim de çikolata kisti belası var 1.8 cm diyorlar engel değil diyorlat ama 14 aydır olmuyor da. Senin ilk çocuk mu olacak. Kist ne alemde şuan peki geçti mi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?