Aynen sabrın sonu selamet diycez
Hadi hayirli olsun cnm. Siftah senden, bereketi Allahtan olsun. Darisi bize insallahKızlar kan değerim 108 çıktı pozitif dedi doktor çok mutluyum darısı başına olsun inşallah
Evet 11 de vuruldum.. çok mantıklı.. 24 saat dolmadan olması lazım.. sabahtan zor ama ben bir ayarlama yapıcam artıkEvet yarınıda es geçme ama saatine dikkat et kuzum iğneyi sende sabah vurulmuştun gece geç saatlere bırakma bence yumurta çatlayınca 24 saat yaşıyor diyor ya doktorlar. İğnenin bu aksam catladıgını varsayarsak geç saatlere bırakmaondan sonra zaten dinlenirsin 1-2 gün sonra gün aşırı devam
Evet çok doğru söylüyor, mantıklı.. hatta bazen 12 saat sürüyormuş. Mümkün olduğunca erken tut sen
Kızlar bu ay olacak insallah
Sen yaparsıın sen kralsınEvet 11 de vuruldum.. çok mantıklı.. 24 saat dolmadan olması lazım.. sabahtan zor ama ben bir ayarlama yapıcam artık
İnşallah canmHadi hayirli olsun cnm. Siftah senden, bereketi Allahtan olsun. Darisi bize insallah
Civciv dolsun bu ay buralar
Peki şimdi 24 saat mantığıyla bizim de yarın tekrar ilişkiye girmemiz mantıklı değil mi ya? Kafam karıştı benim yineAynen sabrın sonu selamet diycez
Aaa evet hem de baya belirgin ama o çizgi niye öyle silik duruyor ki? Testin varsa bi tane daha yapsan da emin mi olsak? Hadi inşallahEki Görüntüle 2997778 Kızlar nolur bakın gebelikmi bu eşime müjdeli haberi söylemelimiyim
ay evet var bi tane dahaAaa evet hem de baya belirgin ama o çizgi niye öyle silik duruyor ki? Testin varsa bi tane daha yapsan da emin mi olsak? Hadi inşallah
Femara+ proxyfemin bide catlamadan sonra estrofem kullandım devam ediyorumKlomen kullanmış mıydınız
Ovulasyonlamı gördün?Canım ben ikinci yumurtlamayı gördüm bu ay ilk yumurtlamadan 3-4 gün sonra oldu bu üçüncü olacakbata yakın akıntım olmaz benim ya bi geçen ay oldu ilk kez bide bu ay o yüzden şaşkınım
Hadi bi daha yap da paylaş bizimle. Yarın da sabah kan ver, sonra gönül rahatlığıyla eşine müjdeyi de veray evet var bi tane daha
Ben yapmak planındayım. İğneyi 9 da vurulmustum yarın eşim çalısacak. Mesaiden cıkar cıkmaz cökecemPeki şimdi 24 saat mantığıyla bizim de yarın tekrar ilişkiye girmemiz mantıklı değil mi ya? Kafam karıştı benim yine
Kim tutar biziSen yaparsıın sen kralsın
Eşinde şerbetli tatlı yesin sabahtan. Çevremde yaşı büyük kim varsa şerbetli tatlıyı bana çok söylüyorlar. Hem enerji veriyormus hemde sperme iyi geliyormusKim tutar bizibu ay olacak evet evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?