- 16 Kasım 2021
- 454
- 454
- 53
- 28
Amin sağolasınYaaa masallah kuzum sağlıkla ilerlesin
İnşallah uğurlu gelirizHıhhhh çünkü hem istekli hem Çalışkan arı olmak bunu gerektiriryarasınnn karısının rahmine bebek olsun dönsün inşallah
Çok güzel habersağlıkla ilerlesin gebeliğiniz uğurlu gelsin açılışımız
Hahaha bunlar gazla çalışıyor zaten yaa bizimki de bu ay pek bi emin kendinden oldu bu iş diye geziniyorhadi inşallah kuzum yaa
Ay ben dün çalıştım bacim ne uzun sürdü bu ay çalış çalış bitmiyor valla benimki de yumurtlama haftamda tembellik yaptı maşallah simdi yanaşası tutuyor diyorum tren kaçtı dinletemiyorumYok kuşum ya 3 gündür boştayızburda bi arkadaş demişti bata yakın tarihlerde tutabiliyomuş diye çalışsak mı bu gece
İnşallah sizde bu görürsünüz bu ay çift çizgiyiAyy hadi hayırlı olsun bu ayın ilk bebişi hepimize uğur getirsinayağını sağlam sürt peşinden gelelim bir bir
Sağol canm 17 Ocak çatlatma iğnesi yaptikHayırlı olsun canım yumurtlaman ne zamandi
Ayy amiin canım çokca amiin. Yalnız kızlaar bırakmak yok önümüzdeki hafta gün aşırı devam ediyoruuz. Ne olur ne olmazHıhhhh çünkü hem istekli hem Çalışkan arı olmak bunu gerektiriryarasınnn karısının rahmine bebek olsun dönsün inşallah
Çok güzel habersağlıkla ilerlesin gebeliğiniz uğurlu gelsin açılışımız
Hahaha bunlar gazla çalışıyor zaten yaa bizimki de bu ay pek bi emin kendinden oldu bu iş diye geziniyorhadi inşallah kuzum yaa
Çatlatma iğnesinden sonra neler yaptın ilişki durumu nasıldı bizide bilgilendirseneSağol canm 17 Ocak çatlatma iğnesi yaptik
Sağol canm bnm de üç gün önce içime doğdu kız çocuğum olacak dedim eşimeMaşallah. Allah sağlıkla tamamına erdirsin.. içimden kız geçiyorçok sevindim..boyle mutly haberler hepimize umut oluyor
Eveet canım bugünüde değerlendir ama boş geçmeKızlar çatlamış gözüküyor dimiEki Görüntüle 2997773
Amin inşallahYaaa masallah kuzum sağlıkla ilerlesin
Benim yarın da mesaim varAyy amiin canım çokca amiin. Yalnız kızlaar bırakmak yok önümüzdeki hafta gün aşırı devam ediyoruuz. Ne olur ne olmaz
Bu sene kız senesi diyorlar zatenSağol canm bnm de üç gün önce içime doğdu kız çocuğum olacak dedim eşimedarısı başına
Hayır sadece dün gece karnımın alt tarafa bi ağrı girdi bide midemden sol kasigima doğru iğne batar gibi oldu başka belirti ha bide söylemeyi unuttum afedersiniz tuvalete yetişemiyorum çok zor tutuyorum kendimiAnladim canım sağlıklı büyür inşallahbelirtin oldu mu hiç göğüs ağrısı akıntı felan ?
Evet yarınıda es geçme ama saatine dikkat et kuzum iğneyi sende sabah vurulmuştun gece geç saatlere bırakma bence yumurta çatlayınca 24 saat yaşıyor diyor ya doktorlar. İğnenin bu aksam catladıgını varsayarsak geç saatlere bırakmaBenim yarın da mesaim varsonra 2 gün izinli olsam olmaz mı
Tabii ki ipin ucunu bırakmak yok bak teftişteyim ona göreAyy amiin canım çokca amiin. Yalnız kızlaar bırakmak yok önümüzdeki hafta gün aşırı devam ediyoruuz. Ne olur ne olmaz
Amin inşallahBu sene kız senesi diyorlar zatengeçen senede erkek senesiydi sağlıklaa gelsin minik inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?