- 29 Ocak 2022
- 2.657
- 2.624
- 53
- 31
Ayy benimde 10 Şubat canım şuan yeni uyandım test yapmakla yapmamak arasında kendimle savastayim resmenBat 10 Şubat benim de ya Kıslar zaman geçmek bilmiyo
Suan mi iliski olmasi gerek ne zaman degerlendirmeliyim,Kuzum bu biraz daha koyu gibi evet ama önemli olan tam koyu olup sonrasında siliklesmesi siliklesince çatlama olmuş oluyor ve sıvı alımına da dikkat etmen gerekiyor en az 2 saat bi şey içmeden yaptığın idrarla test etmen gerek dediğim gibi genelde öğleden sonra yapıyorlar ben de bir kaç ay kullandım eskiden öyle yapıyordum sen yine degerlendir bekleme ne kadar çok ilişki o kadar çok sans
Gecen ay yumurtlama gormemistim bir heycan yaptim hamile olmus gibi resmennKuzum bu biraz daha koyu gibi evet ama önemli olan tam koyu olup sonrasında siliklesmesi siliklesince çatlama olmuş oluyor ve sıvı alımına da dikkat etmen gerekiyor en az 2 saat bi şey içmeden yaptığın idrarla test etmen gerek dediğim gibi genelde öğleden sonra yapıyorlar ben de bir kaç ay kullandım eskiden öyle yapıyordum sen yine degerlendir bekleme ne kadar çok ilişki o kadar çok sans
Süper o zamanNormalden daha erken olduysa bata kadar tekrar yumurtlama görebilirsin kızz iyi değerlendir
Ben 12 olarak değilde 2 olarak gördüm ilkBakın falımda 12 var, bat tarihimbu bir işaret bence. nasıl bir algıda seçiciliktir bu yaaa
TabiiisiDün gece değerlendirildi mi çalışkan 1 ler?
Canım simdi degerlendir yarin pik olur muhtemelen yarin gece yeniden degerlendirirsin bi manin yoksa zaten 24 saatten fazla dinlenmiş olur spermler de bu donemde sık ilişki daha garanti sperm sorunu yoksaSuan mi iliski olmasi gerek ne zaman degerlendirmeliyim,
Benim bildigim pozitid yok ama o şanslı kişi sen olabilirsin cici kızKızlar selam , cok mesaj var takip edemedim. Benim de bat 1 şubat beklemedeyim. Var mı aramızda pozitifi görenler su ana dek ?
YaaDün gece değerlendirildi mi çalışkan 1 ler?
Adete kaç gün var orda bi silik çizgi var amaKızlar sizce var mı
4 gün varAdete kaç gün var orda bi silik çizgi var ama
Gebelik haberini alacağın mutlu günBakın falımda 12 var, bat tarihimbu bir işaret bence. nasıl bir algıda seçiciliktir bu yaaa
Çok heyecanlıyım ya hadi inşallahVar tabikii hayırlı olsun
Sana doktor cumartsi pazartesi akşamı demişti bugünüde değerlendircekmisin bekleyecek misin pazartesiyiTabiiisibi baktım uyukluyor film izlerken hemen kahveler yapıldı uykular kaçırıldı
Nasıl degerlendirdin neler yaptın canim anlat bizeÇok heyecanlıyım ya hadi inşallah
Ben yapamıyorum bunu doğru düzgün..Altımda yastık varken zaten birleşme olmuyoKızlar ilişkiden sonra bacak kaldırma ya da popo altına yastık koyma olaylarını yapıyor musunuz. Bazıları gereksiz diyor. Bazıları tavsiye ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?