Çok uygun bi fiyat almışsın hangi şehirdesin acaba şaşırdım doğrusuMerhaba ben aşılama yaptırdım özelde 2 bin TL verdik. Aşılama işlemi ve sperm yıkama ücreti dahil bu fiyata

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok uygun bi fiyat almışsın hangi şehirdesin acaba şaşırdım doğrusuMerhaba ben aşılama yaptırdım özelde 2 bin TL verdik. Aşılama işlemi ve sperm yıkama ücreti dahil bu fiyata
Ankaradayız, doktor tanıdığımız o yüzden daha uygun verdikÇok uygun bi fiyat almışsın hangi şehirdesin acaba şaşırdım doğrusu![]()
Anladım canım doktor tanıdık olması büyük sanşAnkaradayız, doktor tanıdığımız o yüzden daha uygun verdik
bence 3 gün kala doğru sonuç alabiliriz gibime geliyor. belirtileriniz var mı ? onun dışında yerleşme ağrıları 10. gün olur tahminimceAynı soru benden de gelsin![]()
Allah korusun bacım dikkat et.. baktın durmuyor bir gidersin.. İnshaAllah güzel.haberi alirsin bacımYok bacım gebelik nerde inşallah olsa :) pazar çatlatma iğnesi oldu, pazartesi günü aşılama oldum ondan mı acaba . Hastaneye gidicek kadar değil çünkü hemen geçiyo yani sürekli olmuyo bıçak saplanıyor çıkıyo 5-10 dk sonra bi daha böyle devam ediyo
Hayır yok, zaten göğüs hassasiyeti hiç yaşamadım ben adet donemlerim dahil nasil olduğunu bilmyorumGogus hassasiyetin var mı canım
Benimde 22 Ocak yumurtlama 24 u çatlama canım akıntın var mıHayır yok, zaten göğüs hassasiyeti hiç yaşamadım ben adet donemlerim dahil nasil olduğunu bilmyorum
Klomeni kullanmaya başladın mı canım ne zaman kullanacaksın bende kan testi yaptırdım negatif doktorum klomen verdi bende reglin 3 günü başlayacağım birlikte takip ederiz belirtileriBen bu ay klomen tekrar deniyorum geçen ay klomen ve çatlatma iğnesi yapıldı tutmadı. İnşallah nasibim bu aydır![]()
Benim gibi ozamanBenimde 22 Ocak yumurtlama 24 u çatlama canım akıntın var mı
Canım gebelik testi yapsana sen bi yaİlk yumurtlamam ayın 14üydü
Göğüs hassasiyetim var canım sen ne zaamn test yapicaksinBenim gibi ozaman
Hayir yok.. iki gün önce beyaz bı akıntım oldu okadar. Senin ne gibi belirtilerin var
Çok yapasım var ama pazartesiyi beklemek istiyorumCanım gebelik testi yapsana sen bi ya![]()
Canım bekle bakalım leke gelmeye devam edecek mi . Miktarı ne kadarKızlar iyi akşamlar, bat 2 şubat, adete daha 4 gün var. az önce kahverengi leke gördüm, kaç gündür göğüs hassasiyyeti var dokununca acıyor ve sol kasıkta batmalar var. 15 gün soğan kürü kullandım, acaba erken regl olabilirmiyim
Canım bekle bakalım leke gelmeye devam edecek mi . Miktarı ne kadar