Benim de toplam 9 gün oldu iğneleri kullanalı yarın muayene var yine ama bilmiyorum inşallah en azından transferi deneme şansım olur. İnşallah canım Rabbim yüzümüzü güldürsün.Üzülme hemen büyümezler bende ilk bana 5 igne vermisti dr igne bitince gittik yavas büyüyo dedi 3 günlük daha igne verdi oda bitince gittik cok iyi süper dedi opuya hazirlik basladi iste sonuc 4 yumurta ve 1 embriyo onada sükür, ins yüzümüz güler canm
İntralipid serum transfer günü ilk uygulanıyor sonraki Haft yine test pozitif çıkarsa da 10. Haftaya kadar uygulanıyorAnladım ben başk bir rahatsızlıpım için prednol alıyordum. Prednol bağışıklık sistemini baskılar. Belki de bebeği vücut kabul etsin diyedir. Bir de bi serum varmış bazı merkezlerde transfer oncesi o serum veriliyormuş başarıyı artırmak için duyan var mı ..
7.gün kanda öğrendim. 118 idi.Kizlar benim de kalan iki embriyo donduruldu,ınsallah gerek kalmaz kullanmaya...5. Gun embriyosu en erken kim kan testinde ogrendi
5. GÜN EMBRİYOSU TEK 6. GÜN İDRAR DA ÖĞRENDİM TABİ SEN BENİM GİBİ ERKEN YAPMA HERKESTE ÇIKMAYABİLİYOR SONRA ÜZÜLÜRSÜNKizlar benim de kalan iki embriyo donduruldu,ınsallah gerek kalmaz kullanmaya...5. Gun embriyosu en erken kim kan testinde ogrendi
Canim ben de 7. Gun falan kan vereyim diyorum varsa kesin çıkar kanda az bi miktar bile olsa salgılar diye düşünüyorum.Bir de sey soracaktım simdi benim normal adet tarihim 10 mart test günüm tutmasa acaba regl olur muyum?5. GÜN EMBRİYOSU TEK 6. GÜN İDRAR DA ÖĞRENDİM TABİ SEN BENİM GİBİ ERKEN YAPMA HERKESTE ÇIKMAYABİLİYOR SONRA ÜZÜLÜRSÜN
Canimm heves ettim tam kesin yaparim 7. Gun kan testi idrar hic yapmayacağım7.gün kanda öğrendim. 118 idi.
İçimden pozitif olacağı geliyor sizin deCanimm heves ettim tam kesin yaparim 7. Gun kan testi idrar hic yapmayacağım
Ay insallah ya cok heyecan yaptım simdi genel anlamda rahatım,bariz belirtilerin neydi?İçimden pozitif olacağı geliyor sizin de
SENİN BÜNYENE KULLANDIĞIN İLAÇLARA BAĞLI BEN NEGATİF ALDIM ZAMANLARDA 3 5 GÜN SONRA OLDUMCanim ben de 7. Gun falan kan vereyim diyorum varsa kesin çıkar kanda az bi miktar bile olsa salgılar diye düşünüyorum.Bir de sey soracaktım simdi benim normal adet tarihim 10 mart test günüm tutmasa acaba regl olur muyum?
KAÇINCI GÜNDESİNCanimm heves ettim tam kesin yaparim 7. Gun kan testi idrar hic yapmayacağım
Bugun transfer gunu dışında 2. GunumKAÇINCI GÜNDESİN
Bir kere adet ağrısı yaşadım sadece kasıklarımda 1 saat kadar.Ay insallah ya cok heyecan yaptım simdi genel anlamda rahatım,bariz belirtilerin neydi?
Benim ilk gebeligimde karnimda kramp gibi tuhaf agrilar olurdu goguslerim asiri sismisti ayaklarım ağrıyordu ama bu belirtiler 12. Gune yakin belirtilerdi bakalim 7. Gun kesin kan vereceğim amaBir kere adet ağrısı yaşadım sadece kasıklarımda 1 saat kadar.
Selam kızlar bugün kontrole gittim iki yumurta da da gelişim var ama yineleyerek yavaş tepki verdiğini söyledi doktorum. Bir gün daha iğne kullanıp yarın yine gideceğim. Bugün 10. iğnem olacak. Durumlar bu şekilde. Sizler nasılsınız?
İnşallah yarın güzel olur canım senin adınaSelam kızlar bugün kontrole gittim iki yumurta da da gelişim var ama yineleyerek yavaş tepki verdiğini söyledi doktorum. Bir gün daha iğne kullanıp yarın yine gideceğim. Bugün 10. iğnem olacak. Durumlar bu şekilde. Sizler nasılsınız?
Kac yumurta var su an canim ben 13 gun 450 lik iğne kullandım ancak 6 yumurtam oluştu.Selam kızlar bugün kontrole gittim iki yumurta da da gelişim var ama yineleyerek yavaş tepki verdiğini söyledi doktorum. Bir gün daha iğne kullanıp yarın yine gideceğim. Bugün 10. iğnem olacak. Durumlar bu şekilde. Sizler nasılsınız?
Yaaa şu an bunu duydum biraz rahatladım. İçi mi boş yoksa kalitesiz mi olmayacak mı kafamda bir sürü soru oldu. İkinci tedavim ilkinde bu kadar olmamıştı ondan endişe ediyordum. Şu an hangi aşamadasınız ?Üzülmeyin :) amh düşükse böyle oluyor. Benim amh 0,41 di. İlk tedavimde 17 gün iğne vuruldum da anca büyüdüler.
Amin çok teşekkür ederimİnşallah yarın güzel olur canım senin adına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?