ŞUBAT 2021 TÜP BEBEK TEDAVİSİNE BAŞLAYACAKLAR BURAYA

Benim de Bugün 6. Günüm kahverengi akıntım geldi bunla ilgili bir bilginiz var mı acaba? Çok moralim bozuldu doktor 50 lik progesteron daha verdi

Benim de Bugün 6. Günüm kahverengi akıntım geldi bunla ilgili bir bilginiz var mı acaba? Çok moralim bozuldu doktor 50 lik progesteron daha verdi

Hiç moralinizi bozmayın. Bu lekelenmeler çok sık görülürmüş. Bebek yerleşirken bir damara denk gelince de olurmuş :) Progesteron ilaçlarınızı zaten tam doz artırmışlardır. Bence bu aralar biraz da dinlenin. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız :)

Kızlar benim yumurtalar toplandı dün bana da dua edin güzel embriyolar bebişlerimin bana tutunması için
Canım inşallah kaliteli güzel 5. Güne gelen bolca yumişin olur
Kızlar değerim 1.32 den 0.99 a düşmüş bugun yaptrdım tekrar daha bitti yani anlıyacagınız negatif
Canım test zamanından çok önce yapmışsın 11. Gün çok silik çizgi ile öğrenenler var o yüzden umudunu yitirmeden lütfen test zamanını bekle
Kızlar hepinize bişey sormak istiyorum . Yumurta toplama zamanı doktor bana 2 tane çatlatma iğnesi vurdurdu size de öyle yaptılar mı ? Acaba onun etkisimi ya varya aglamaktan yüzüm şişti artk moralim acayip bozuk
Canım opu öncesi 1 ovitrelle + 2 gonapeptyl vurdum ben taze transfer oldum transfer olduktan sonraki 3. Gün 1 tane gonapeptyl vurdum. Ovitrelle de hcg hormonu baskın iken gonapeptyl vurulduktan 2 gün sonraya kadar etkisini yitiriyor ayrıca eğer taze 5. Gün embriyosu transferi olduysan bu kadar sürede ovitrelle etkisini yitirdi artık geçen günleri sayarsan..
Canım taze transfer olduysan opuda içeride kalan sıvılar oksitleniyor ve geri gelebiliyor kahverengi tonunda ayrıca yerleşme de bu tip lekeler yapabilir bir diğer ihtimal de hormonal dengelerimiz eğer estrofem kuşlanıyorsan belki de dozu arttırılmalı lütfen lekelenmeyi takip et ve kırmızılaşırsa hemşirelerinle iletişime geç

Yok dondurulmuş transfer oldum.estrofem 6 tane kullanıyorum zaten. Ben direk doktorumu aradım zaten hemen bana progesteron 50 lik yazdı gittim oldum. 25 lik progesteronu da göbekten yapmaya devam etmemi söyledi

Yok dondurulmuş transfer oldum.estrofem 6 tane kullanıyorum zaten. Ben direk doktorumu aradım zaten hemen bana progesteron 50 lik yazdı gittim oldum. 25 lik progesteronu da göbekten yapmaya devam etmemi söyledi
Harika canım kan dolaşımı için gün içinde hareket ediyorsun değil mi

Ben daha iğne aşamasına bile gelmedim rahim filmi istedi doktorum onu bekliyoruz
merhaba, selamlar herkese,
benimde nasipse mart başında başlayacak tedavim, eşimin spermleri donduruldu bana da doktor adetin 1. günü gel dedi. Hemen o gün mü başlanıyor iğnelere?

Hangi deger ?pazartesi kontrolum vardi 5 yumurta var dedi dr tahlil istemedi perşembe tekrar cagirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…