Benim de Bugün 6. Günüm kahverengi akıntım geldi bunla ilgili bir bilginiz var mı acaba? Çok moralim bozuldu doktor 50 lik progesteron daha verdiYahu lütfen böyle yapmayın. Size anlattım şu anda çok erken. Bugün 6. gününüz değil mi? 8 den önce çıkamaz. O sadece bir ön tanı idi. Bir anlamı yoktu. Ben hastanede çalışırken ne ön tanılar yazdım :) Değeriniz düşmedi, sadece daha yükselmedi çünkü zamanı gelmedi. Sakın ilaçları bırakmayın, erken test yapmayın. Test zamanınızı bekleyin.
Yerleşiyordur inşallahhh canım sıkıntı yapmaBenim de Bugün 6. Günüm kahverengi akıntım geldi bunla ilgili bir bilginiz var mı acaba? Çok moralim bozuldu doktor 50 lik progesteron daha verdi
Benim de Bugün 6. Günüm kahverengi akıntım geldi bunla ilgili bir bilginiz var mı acaba? Çok moralim bozuldu doktor 50 lik progesteron daha verdi
İnşallah hepimizHiç moralinizi bozmayın. Bu lekelenmeler çok sık görülürmüş. Bebek yerleşirken bir damara denk gelince de olurmuş :) Progesteron ilaçlarınızı zaten tam doz artırmışlardır. Bence bu aralar biraz da dinlenin. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız :)
Ben daha iğne aşamasına bile gelmedimHerkes transfer oldumu ya da opu. Iğne sürecinde olan yokmu
Canım inşallah kaliteli güzel 5. Güne gelen bolca yumişin olurKızlar benim yumurtalar toplandı dün bana da dua edin güzel embriyolar bebişlerimin bana tutunması için
Canım test zamanından çok önce yapmışsın 11. Gün çok silik çizgi ile öğrenenler var o yüzden umudunu yitirmeden lütfen test zamanını bekleKızlar değerim 1.32 den 0.99 a düşmüş bugun yaptrdım tekrar daha bitti yani anlıyacagınız negatif
Canım opu öncesi 1 ovitrelle + 2 gonapeptyl vurdum ben taze transfer oldum transfer olduktan sonraki 3. Gün 1 tane gonapeptyl vurdum. Ovitrelle de hcg hormonu baskın iken gonapeptyl vurulduktan 2 gün sonraya kadar etkisini yitiriyor ayrıca eğer taze 5. Gün embriyosu transferi olduysan bu kadar sürede ovitrelle etkisini yitirdi artık geçen günleri sayarsan..Kızlar hepinize bişey sormak istiyorum . Yumurta toplama zamanı doktor bana 2 tane çatlatma iğnesi vurdurdu size de öyle yaptılar mı ? Acaba onun etkisimi ya varya aglamaktan yüzüm şişti artk moralim acayip bozuk
Canım taze transfer olduysan opuda içeride kalan sıvılar oksitleniyor ve geri gelebiliyor kahverengi tonunda ayrıca yerleşme de bu tip lekeler yapabilir bir diğer ihtimal de hormonal dengelerimiz eğer estrofem kuşlanıyorsan belki de dozu arttırılmalı lütfen lekelenmeyi takip et ve kırmızılaşırsa hemşirelerinle iletişime geçBenim de Bugün 6. Günüm kahverengi akıntım geldi bunla ilgili bir bilginiz var mı acaba? Çok moralim bozuldu doktor 50 lik progesteron daha verdi
Yok dondurulmuş transfer oldum.estrofem 6 tane kullanıyorum zaten. Ben direk doktorumu aradım zaten hemen bana progesteron 50 lik yazdı gittim oldum. 25 lik progesteronu da göbekten yapmaya devam etmemi söylediCanım inşallah kaliteli güzel 5. Güne gelen bolca yumişin olur
Canım test zamanından çok önce yapmışsın 11. Gün çok silik çizgi ile öğrenenler var o yüzden umudunu yitirmeden lütfen test zamanını bekle
Canım opu öncesi 1 ovitrelle + 2 gonapeptyl vurdum ben taze transfer oldum transfer olduktan sonraki 3. Gün 1 tane gonapeptyl vurdum. Ovitrelle de hcg hormonu baskın iken gonapeptyl vurulduktan 2 gün sonraya kadar etkisini yitiriyor ayrıca eğer taze 5. Gün embriyosu transferi olduysan bu kadar sürede ovitrelle etkisini yitirdi artık geçen günleri sayarsan..
Canım taze transfer olduysan opuda içeride kalan sıvılar oksitleniyor ve geri gelebiliyor kahverengi tonunda ayrıca yerleşme de bu tip lekeler yapabilir bir diğer ihtimal de hormonal dengelerimiz eğer estrofem kuşlanıyorsan belki de dozu arttırılmalı lütfen lekelenmeyi takip et ve kırmızılaşırsa hemşirelerinle iletişime geç
Harika canım kan dolaşımı için gün içinde hareket ediyorsun değil miYok dondurulmuş transfer oldum.estrofem 6 tane kullanıyorum zaten. Ben direk doktorumu aradım zaten hemen bana progesteron 50 lik yazdı gittim oldum. 25 lik progesteronu da göbekten yapmaya devam etmemi söyledi
Ediyorum ama çok değil 2000 adım falan atıyorum maksimumHarika canım kan dolaşımı için gün içinde hareket ediyorsun değil mi
merhaba, selamlar herkese,Ben daha iğne aşamasına bile gelmedimrahim filmi istedi doktorum onu bekliyoruz
İğnelerin son günlerindeyim ben, pazar ya da pazartesi opu olacakHerkes transfer oldumu ya da opu. Iğne sürecinde olan yokmu
Ignenin 6.günündeyim belki cumartesi opu olur dedi dr cnm.bu kez erken gibime geldi ama hayırlısı .İğnelerin son günlerindeyim ben, pazar ya da pazartesi opu olacakSiz hangi aşamadasınız?
Kac yumurtan var cnmİğnelerin son günlerindeyim ben, pazar ya da pazartesi opu olacakSiz hangi aşamadasınız?
Ben daha olmadım dün yumurtalar topladıHerkes transfer oldumu ya da opu. Iğne sürecinde olan yokmu
Dr kim hangi şehirdesnzBen daha olmadım dün yumurtalar topladı
Benim bugün 7. Günüm, doktor uzattı iğneleri 2 gün daha, yarın kontrolüm var belki bikaç iğne daha ekleriz dedi.. 8 yumurta gözüküyor, iyi görünüyorlar dedi doktor bakalım kaçı çıkacak.. sizde durum ne? Değerleriniz iyi miydi?Kac yumurtan var cnm
Durum nasılmış, aradılar mı? 5. Güne giderler sorunsuzca inşallahBen daha olmadım dün yumurtalar topladı
Hangi deger ?pazartesi kontrolum vardi 5 yumurta var dedi dr tahlil istemedi perşembe tekrar cagirdiBenim bugün 7. Günüm, doktor uzattı iğneleri 2 gün daha, yarın kontrolüm var belki bikaç iğne daha ekleriz dedi.. 8 yumurta gözüküyor, iyi görünüyorlar dedi doktor bakalım kaçı çıkacak.. sizde durum ne? Değerleriniz iyi miydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?