Bana koldan yapmamı söylediler eşim yapıyor göbekten olsa kendim yapardım eşim yapamazsa hastanede yaptircaktim bndeİğneleri kendiniz mi ve nerden yapıyorsunuz ben daha o aşamaya gelemedim merak ediyorum kendim yapmam gerekirse yapabilirmiyim diye
Ben göbekten yapıyorum, kolay oluyor merak etmeyin. Pek hissedilmiyor bile, çok acıtan bir işlem değil. Videolar var youtube’da, ordan izleyerek yaptım ben deİğneleri kendiniz mi ve nerden yapıyorsunuz ben daha o aşamaya gelemedim merak ediyorum kendim yapmam gerekirse yapabilirmiyim diye
Zeki bey iyi mi memnun musunz Trabzondan gelebilirim belkiEvet canım zeki bey
Benim amh 0,367 idi 4 ay biesteron,telaidro,prowoman kullandım hala kullanıyorum bu ilaçlar sayesinde bu ay mucize oldu şimdide iğnelerdeyim işte büyümemiş dahaSizin amh’ınız kaçtı? Amh düşük olunca yüksek doz veriyorlar. Ben hem gonalfı hem de meronal’ı 300’luk kullanıyorum, bana 6 günlük kür verdi doktor, pazartesi günü kontrol var, cuma-cumartesi toplarız dedi, o geçen sürede de büyüyor yumurtalar, demek ki senin vucudunun o surede de takviyeye ihtiyacı olmuş. İyi düşün, büyürler inşallah
Bana göbek altı dediler eşim yapıyorBana koldan yapmamı söylediler eşim yapıyor göbekten olsa kendim yapardım eşim yapamazsa hastanede yaptircaktim bnde
İğne uçları çok ince ben göbekten vurdum hissetmiyorsun bile canımİğneleri kendiniz mi ve nerden yapıyorsunuz ben daha o aşamaya gelemedim merak ediyorum kendim yapmam gerekirse yapabilirmiyim diye
Hayırlı olsn sağlıkla tutunsun bebislerDun sabah 9da 2 adet 3 gunluk embriyo transferim gerceklesti.. kizimi ramazanin 1.gunu dogurmustum, bu sefer de recebin 1.gunu transfer oldu 3aylarin rahmeti ile rabbim dualarimizi kabul eder insallah. 25inde kan tahlilini bekleyecegiz)
Ben de Zeki hocaya gidiyorum. İşini bence iyi yapıyor. İkinci denemem olacak benim de ilki dış gebelik oldu ama o zamanda çok ilgilendi Zeki hoca biz çok memnunuz. Ama İstanbul’a da bakabilirsiniz sizin için daha rahat olabilir belki.Zeki bey iyi mi memnun musunz Trabzondan gelebilirim belki
Memleket dbakir annemler orda trabzona gelin geldmBen de Zeki hocaya gidiyorum. İşini bence iyi yapıyor. İkinci denemem olacak benim de ilki dış gebelik oldu ama o zamanda çok ilgilendi Zeki hoca biz çok memnunuz. Ama İstanbul’a da bakabilirsiniz sizin için daha rahat olabilir belki.
Zeki hoca çok iyi işini titizlikle yapıyor bence düşünebilirsiniz OnuMemleket dbakir annemler orda trabzona gelin geldmora daha rahat olur diye dusundm ama dr mra yida dusnyorm istanbul bahcecide
Ben de o zaman başlıyorumBende 27 Şubat'ta başlıyorum hepinize dua ediyorum sizde bana edin olur mu
Bende 27 Şubat'ta başlıyorum hepinize dua ediyorum sizde bana edin olur mu
Ben de o zaman başlıyorum
Hadi bakalım, güzel haberlerle sonuçlanır inşallah bu süreç hepimiz içinBen de yarın muayenede bir aksilik çıkmazsa 3.tedavime başlıyorum inşallah :)
Hepimize bol şans :)
İnşallah arkadaşlar güzel sonuçlarımizi yazalimHadi bakalım, güzel haberlerle sonuçlanır inşallah bu süreç hepimiz için
Kaçıncı günün? İkinci çizgi hemen belirdi miKızlarrrrr ikinci çizgim silik çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?