ŞUBAT 2021 TÜP BEBEK TEDAVİSİNE BAŞLAYACAKLAR BURAYA

İğneleri kendiniz mi ve nerden yapıyorsunuz ben daha o aşamaya gelemedim merak ediyorum kendim yapmam gerekirse yapabilirmiyim diye
Bana koldan yapmamı söylediler eşim yapıyor göbekten olsa kendim yapardım eşim yapamazsa hastanede yaptircaktim bnde

Valla öyle bi alışıyorsunuzki iğneleri kendiniz yapmaya benım göbüşüm artık süzgeç oldu yani

İğneleri kendiniz mi ve nerden yapıyorsunuz ben daha o aşamaya gelemedim merak ediyorum kendim yapmam gerekirse yapabilirmiyim diye
Ben göbekten yapıyorum, kolay oluyor merak etmeyin. Pek hissedilmiyor bile, çok acıtan bir işlem değil. Videolar var youtube’da, ordan izleyerek yaptım ben de

çok sağolun kızlar bu konu hep kafamı kurcalıyordu herkes yapabiliyorsa bende yaparım heralde

Benim amh 0,367 idi 4 ay biesteron,telaidro,prowoman kullandım hala kullanıyorum bu ilaçlar sayesinde bu ay mucize oldu şimdide iğnelerdeyim işte büyümemiş daha

Dun sabah 9da 2 adet 3 gunluk embriyo transferim gerceklesti.. kizimi ramazanin 1.gunu dogurmustum, bu sefer de recebin 1.gunu transfer oldu 3aylarin rahmeti ile rabbim dualarimizi kabul eder insallah. 25inde kan tahlilini bekleyecegiz )
Hayırlı olsn sağlıkla tutunsun bebisler

Zeki bey iyi mi memnun musunz Trabzondan gelebilirim belki
Ben de Zeki hocaya gidiyorum. İşini bence iyi yapıyor. İkinci denemem olacak benim de ilki dış gebelik oldu ama o zamanda çok ilgilendi Zeki hoca biz çok memnunuz. Ama İstanbul’a da bakabilirsiniz sizin için daha rahat olabilir belki.

Memleket dbakir annemler orda trabzona gelin geldm ora daha rahat olur diye dusundm ama dr mra yida dusnyorm istanbul bahcecide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…