Sağlıkla kucağınıza alın inşşalah ne zaman nasıl öğrendinizBen de şubatta bekliyorum, inşallah hayırlısı ile
Benimde bat 17 haziran. Erken testle öğrendim 4 gün önce. Şimdi ki süreci bilmiyorum koronadan dolayı gidip kan tahlili yaptırsam mı yoksa iki hafta sonra gidip ultrasonda da mı bakılsa iki kez gitmesem mi acaba . Siz de süreç ne?bende şubatta bekliyotum bat 18 hazirazn erken gebelik testlerimin hepsi pozitif hatta normal gebelik testlerim bile silik çizgili pozitif ..
Yaa çok heyecanlı gözünüz aydın bende söyleyemedim henüz kimseye ama testlerde çıkmışsa poztftr. Benim ikinci ama ilkinde de beş sene önce bu sitedeydim ismine bile burda danışıp karar verdim. Güzel yoldaş olunuyor heyecanlar paylaşılıyorBenim ilk gebeliğim olacak inşallahbat 12 hazirandı. 13 haziranda erken ve normal gebelik testim pozitif çıktı. Beta hcg baktırmadım. Ama çarşamba gününe randevu aldım değerimi bi göreyim diyorum. Yoğun bakımda çalışıyorum. Kimseye de söylemiyorum henüz. İlk gebeliğim bilgi düzeyim sıfır.
Teşekkür ederimm size de hayırlı olsun inşallahYaa çok heyecanlı gözünüz aydın bende söyleyemedim henüz kimseye ama testlerde çıkmışsa poztftr. Benim ikinci ama ilkinde de beş sene önce bu sitedeydim ismine bile burda danışıp karar verdim. Güzel yoldaş olunuyor heyecanlar paylaşılıyor
Amin Allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin. Bu arada benim bat 14 haziranmış günümüz hemen hemen aynı. Ama kızım sezeryan oldgu için Allah nasip ederse buda sezeryanla bi on gün önce falan gelebilir beklenen doğum tarihinden. Çok heyecanlı ya öncelikle kalp atışı sonra cinsiyet çok merak ediyorum.Kızlar merhaba bende bebisimi şubat ayinda bekliyorum allah nasip ederse bat 14 haziran. 2 gün önce ovulasyon testiyle daha sonra idrar testiyle ve kanla kesinleştirerek ogrenmiş oldum hamileligimi,1 kizim var 8 yasinda 2 yildir da ikinci bebegimizi dusunuyorduk,cok şukur rabbime bu ay nasip etti ve bu ay hiçbirsekilde beklemiyorduk bizede supriz oldu kizlar mucize gibi resmen,1 hafta once idrar yolu enfeksiyonum vardi acile gitmek zorunda kalmistim doktor gebelik varmi diye kan tahlili yapmisti ve sonuç negatifti birsuru ilac kullandım antibiyotik kullandım oyuzden bu ay hic ama hic beklemiyordum ki çok şaşirdik,Yüce rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahh,bizlerede sağlikla kucagimiza almayi nasip etsin
Ya moral motivasyon bir bebek için en önemli vitaminden daha önemli ben bunu yeni öğrendim. İlk hamileliğimde yenü evliydim daha evliliğim oturmadan hamile oldgumu öğrenmiştim stres hat saghada eşimle sürekli tartışma.. 2 yıl boyunca uyumayan bir bebegim oldu.. inanın okadar etkiliyorki annenin ruh hali. En güzel motivasyonla geçirelim süreciTeşekkür ederimm size de hayırlı olsun inşallah ☺ Çok doğru diyorsunuz. Birbirimize destek olalım psikoloji çok önemli
Beklenen doğum tarihine bakınca çıkan değer normal gibi, iki gün sonra birdaha baktırın isterseniz. Ben henüz yaptırmadım bu hafta belki yaptırırımBugün doktora gittim beta hcg baktırdım. 526 çıktı. Adetimi 5 gün geçti. Doktor normal dedi ama bilemedim. Sizlerin kaç çıktı yaptırdınız mı test?
Merhaba canım bu başlık çok iyi olmuş, benimde bat 14-15 hazirandı, adetime 5gün kala öğrendim gebeliğimi, adet günüm 2gün geçincede kanda kesinleştirdik. Henüz doktora gitmedim, çok meraktayımKızlar merhaba bende bebisimi şubat ayinda bekliyorum allah nasip ederse bat 14 haziran. 2 gün önce ovulasyon testiyle daha sonra idrar testiyle ve kanla kesinleştirerek ogrenmiş oldum hamileligimi,1 kizim var 8 yasinda 2 yildir da ikinci bebegimizi dusunuyorduk,cok şukur rabbime bu ay nasip etti ve bu ay hiçbirsekilde beklemiyorduk bizede supriz oldu kizlar mucize gibi resmen,1 hafta once idrar yolu enfeksiyonum vardi acile gitmek zorunda kalmistim doktor gebelik varmi diye kan tahlili yapmisti ve sonuç negatifti birsuru ilac kullandım antibiyotik kullandım oyuzden bu ay hic ama hic beklemiyordum ki çok şaşirdik,Yüce rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahh,bizlerede sağlikla kucagimiza almayi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?