• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek süreci

zumre0

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
Merhaba hanımlar,
Tüp bebek tedavisi gören biriyim. Geçtiğimiz günlerde yumurta toplama işlemim yapıldı. Şu an regl dönemimin 4. günündeyim ve doktorum bana yasmin adlı doğum kontrol hapını başlamamı söyledi. Çikolata kistim olduğu için bunun tedavi sürecine destek amaçlı olduğunu söyledi ama yine de doğum kontrol hapı kullanmak bana biraz mantıksız geldi, kafam karıştı.
Bu dönemde doğum kontrol hapı başlanması normal midir? Benimle benzer bir süreç yaşayan oldu mu? Deneyimlerinizi ve bildiklerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Bende opu sonrası doğum kontrol hapı kulanmistim benim kistimde yoktu ama doktorum öyle uygun gormustu

Merhaba hanımlar,
Tüp bebek tedavisi gören biriyim. Geçtiğimiz günlerde yumurta toplama işlemim yapıldı. Şu an regl dönemimin 4. günündeyim ve doktorum bana yasmin adlı doğum kontrol hapını başlamamı söyledi. Çikolata kistim olduğu için bunun tedavi sürecine destek amaçlı olduğunu söyledi ama yine de doğum kontrol hapı kullanmak bana biraz mantıksız geldi, kafam karıştı.
Bu dönemde doğum kontrol hapı başlanması normal midir? Benimle benzer bir süreç yaşayan oldu mu? Deneyimlerinizi ve bildiklerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Merhabalar,
Şansınız da yolunda açık olsun <3
Tarihlerimiz birbirine çok yakın, ben de OPU sonrası 2 Aralıkta regli görmüştüm. Doktorum bir sonra ki regli döngümde çağıracak.
Operasyon sonrası dostinex kullandım 8 gün ve bir tane de antibiyotik kullanmıştım. Bunların dışında bir ilaç içmedim, ancak sizin durumuzda kistten ötürü doktorunuzun bilgisi dahilinde ilave kontrol hapı kullanmanız bana güvenli geldi. Çok fazla şüpheye düşmeyin akışa ve doktorlara güvenin gitsin :))
Her şey bize o kadar yabancı kiii bol dua edelim inşallah her şey yoluna girecek..

Back
X