İnşallah canım. Ben bu sefer yatmayı da düşünmüyorum. Kan dolaşımı için yürüyüş yapmak şart diye düşünüyorum. O da etkiliyor. Bu sefer inşallah güzel şeyler olacak canım. Allahım nasip etsin hayırlısıyla artık.İllaki bi olumsuzluk olacakta öyle isteyecekler testleri. Daha önceden hepsini isteyen görmedim. Neyse geçmişe bi şey yapılmıyor artık. Inşallah olur tekrar bu sefer diyorum bi şey yokmuş gibi davranayım. Hayatıma devam edeyim. Resmen takıntılı olmuştum. Herşeyi ona endeksledim. İş yapmadım yürümedim vs. Allahım insallah verir. Çok düşünüp stres yapmakta olumsuz etkiliyor insallah başarabiliz rahart olmayı.
Hayırlı olsun canım tedavin. Çok sevindim tekrar başlamana. Bundan sonra sıkıntı stres yok. İyi düşünelim iyi olsun. Inşallah olumlu sonuçlar alırsın.Selam kızlar. Bugün itibariyle lucrine başlıyorum. Adet olunca e2 lh kontrolü için doktorun yanına gidicem. Tabi adetim sınav haftasına gelmezse. Gelirse uzatabilirmişiz süreci. Ona göre bir yol çizeceğiz. Hayırlısıyla bismillah dedik. Bakalım nasip artık herşey.
Sağol canım inşallah :) hepimiz olumlu sonuçlar alırız inşallah.Hayırlı olsun canım tedavin. Çok sevindim tekrar başlamana. Bundan sonra sıkıntı stres yok. İyi düşünelim iyi olsun. Inşallah olumlu sonuçlar alırsın.
Selam kızlar:) ben bugün müjdeli haberi aldım inşallah en kısa zamanda sizdende güzel haberler gelir nadahferah Can'ım yine başlamışsın tedaviye inşallah ben inanıyorum sendende güzel haberler alıcaz rabbim bu güzel anı herkese yaşatsın
Allah razı olsun canım. Hepimizin duaya ihtiyacı var çok teşekkür ederim :) Başka da bişeye ihtiyacımız yok aslında. Haklısın. Tatlı zamanların başlıyo canım. Hiç aklına kötü bişey getirme. Değerin de gayet güzel. Allahım sonuna kadar gitmenizi nasip etsin inşallah. Sağlıklı evlatlar nasip etsin.Ya cnm senle tanışmıyoruz ama haberi alınca dua ettiğim kişiler arasında sende varsın canı Gönül'den istiyorum bunu. Hastanede beklediğimiz o 1 saatlik süreç gerçekten çok zor dakikalar geçmek bilmiyor elim titreyerek aldım sonucu sonra ağlamaya başladım zaten mutluluktan :) 1930 çıktı sonuç henüz ikiz demek için çok erken dedi doktor perşembe birdaha çağırdı yine test yapıcak sonucun artması gerekiyor dedi kesin tuttu demek için dedi yani heyecanlı iki gün daha geçecek :) kendinizde belirtirler aramayın özellikle bunu söylemek istiyorum kafayı yemiştim belirti yok die öyle kahve rengi yada pembemsi yerleşme kanaması falan olmadı göğüslerim ağırmadı normal adet olucakken kasık Ağrı'sı olur ya onun gibi kasık Ağrı'm oldu o kadar belki biraz daha şiddetli ama insan sürekli belirti arıyor ve psikolojik olarak etkileniyorsun internetten okuyup bende şu yok tutmadımı falan diye düşünmeyin bolbol dua edin yatın dinlendin ağır işler yapmayın banyo yaparken soğua yakın ılık duş alın ve yatarken gecede sırt üstü yatmaya çalışın sağ yada sola dönmemeye çalışın ben bunlara dikkat ettim ve protein ağırlıklı beslenmeye çalışın. Allah'a emanet olun
Amin çok sağolAllah razı olsun canım. Hepimizin duaya ihtiyacı var çok teşekkür ederim :) Başka da bişeye ihtiyacımız yok aslında. Haklısın. Tatlı zamanların başlıyo canım. Hiç aklına kötü bişey getirme. Değerin de gayet güzel. Allahım sonuna kadar gitmenizi nasip etsin inşallah. Sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Tebrik ederim canım. Sabrın sonu selamet. Güzel heyecanlar bunlar. Inşallah sağ salim geçirirsin dokuz ayını. Bende adet olunca başlıyorum inşallah ikinci tedaviye. Daha tahlil sonuçlarım çıkmadı belki sonraki aya kalır bilmiyorum. Önemli olan güzel sonuçlar alabilmek. Tekrardan hayırlı olsun canım. Hiç bırakmasın bebeğin seni.Selam kızlar:) ben bugün müjdeli haberi aldım inşallah en kısa zamanda sizdende güzel haberler gelir nadahferah Can'ım yine başlamışsın tedaviye inşallah ben inanıyorum sendende güzel haberler alıcaz rabbim bu güzel anı herkese yaşatsın
Aninin çok sağol inşallah tahlil sonuçların çok iyi çıkarda güzel sonuç alırsın Ç her buraya baktığımda inş güzel haberler vardır niyetiyle bakıyorum sizden güzel haberler en kısa zamanda gelir inşallahTebrik ederim canım. Sabrın sonu selamet. Güzel heyecanlar bunlar. Inşallah sağ salim geçirirsin dokuz ayını. Bende adet olunca başlıyorum inşallah ikinci tedaviye. Daha tahlil sonuçlarım çıkmadı belki sonraki aya kalır bilmiyorum. Önemli olan güzel sonuçlar alabilmek. Tekrardan hayırlı olsun canım. Hiç bırakmasın bebeğin seni.
gozun aydin cnm darisi basimiza insallah bnde bayramda ilk gorusmeye gidiyorum.Aninin çok sağol inşallah tahlil sonuçların çok iyi çıkarda güzel sonuç alırsın Ç her buraya baktığımda inş güzel haberler vardır niyetiyle bakıyorum sizden güzel haberler en kısa zamanda gelir inşallah
Merhaba arkadaşlar,
Ben önce kendi hikayemi anlatayım. Sonrasında hep birlikte bu süreçte birbirimize destek olalım. Bu forumda o kadar güzel arkadaşlıklar gördüm ki inşallah hep birlikte bu zorlu süreci atlatırız diye yeni başlık açmak istedim. Diğer konulardaki arkadaşlarımı da burada görürsem çok mutlu olurum. Herkesi bekliyorum.
Ben kasım ayında kimyasal gebelikle bu sürece dahil oldum. Sonrasında doktorlarla tanıştım ve tüp bebek tedavisine başlamaya karar verdim. İlk doktorum bana yumurta rezerv azlığından bahsetti ve hemen tüp bebek denememiz gerektiğini söyledi. Fakat prosedür gereği bir kez aşılama deneyeceğimizi sonra tüp bebeğe başlayacağımızı söyledi. Ben de tamam dedim. İlaçlarımı aldım. Adet günümü beklemeye başladım. Tabi o arada bir ay boyunca doğum kontrol hapı kullandım. Fsh yüksek olduğundan baskılamamız gerekiyormuş. Bir ay bittikten sonra doktorun yanına gittim. Bu arada daha henüz bişeye başlamamış olmamıza rağmen psikolojim berbattı. O gün bir de kist olduğunu öğrendim ve tabi başlayamadık aşılamaya. Bir ay daha doğum kontrol hapını kullanacağımızı eğer kist gitmezse aspire edeceğini söyledi. Beklemeye başladım. Bu arada aklımda hep zaman kaybettiğim vardı. Eşimle konuşurken acaba bir tüp bebek merkezine gidip direk tüp bebeğe mi başlasak diyorduk. Bir arkadaşımızın vesilesiyle konyada bir doktor bulduk ve hemen görüşmeye gittik. O da zaman kaybetmeye gerek olmadığını ve hemen tüp bebeğe başlamamızı tavsiye etti. Böylece serüvenimiz başlamış oldu. İlk olarak Lucrin daily ile başladık. Bugün ikinci günüm. Haftaya pazartesi randevumuz var. Bakalım sonrasındaki süreci çok bilmiyorum. Tecrübeli arkadaşlar varsa bir sürü sorum olacaktır. Yardımlarınızı bekliyorum. Süreci de birlikte atlatırız. Allahım isteyen herkese bir an önce nasip etsin inşallah :)
İlk önce merhaba ben eskisehirliyim ilk denememi 9 sene önce yaptım ve 1 oğlum var 8 yaşında ankarada Anatolia hastanesinde yaptırmıştır 2 sene önce Eskişehir'de Acıbadem hastanesinde yaptırdım tutmadı ardından tekrar denedik oda dış gebelik oldu bu sene tekrar denedik dondurulmuş embriyo vardı ve şimdi 16+6 günlük hamileyim elbette çok zor bir süreç seni çok iyi anlıyorum bu süreçte en önemli olan moral son denemede psikolojik destek aldık eşimle birlikte doktorumuz önerdi bunu düşünebilirsiniz canım allah yardimcin olsun dusunmemeye çalış vücudunu fazla yorma derim inşallah hayırlısı olur önce hayirlisini isteMerhaba arkadaşlar,
Ben önce kendi hikayemi anlatayım. Sonrasında hep birlikte bu süreçte birbirimize destek olalım. Bu forumda o kadar güzel arkadaşlıklar gördüm ki inşallah hep birlikte bu zorlu süreci atlatırız diye yeni başlık açmak istedim. Diğer konulardaki arkadaşlarımı da burada görürsem çok mutlu olurum. Herkesi bekliyorum.
Ben kasım ayında kimyasal gebelikle bu sürece dahil oldum. Sonrasında doktorlarla tanıştım ve tüp bebek tedavisine başlamaya karar verdim. İlk doktorum bana yumurta rezerv azlığından bahsetti ve hemen tüp bebek denememiz gerektiğini söyledi. Fakat prosedür gereği bir kez aşılama deneyeceğimizi sonra tüp bebeğe başlayacağımızı söyledi. Ben de tamam dedim. İlaçlarımı aldım. Adet günümü beklemeye başladım. Tabi o arada bir ay boyunca doğum kontrol hapı kullandım. Fsh yüksek olduğundan baskılamamız gerekiyormuş. Bir ay bittikten sonra doktorun yanına gittim. Bu arada daha henüz bişeye başlamamış olmamıza rağmen psikolojim berbattı. O gün bir de kist olduğunu öğrendim ve tabi başlayamadık aşılamaya. Bir ay daha doğum kontrol hapını kullanacağımızı eğer kist gitmezse aspire edeceğini söyledi. Beklemeye başladım. Bu arada aklımda hep zaman kaybettiğim vardı. Eşimle konuşurken acaba bir tüp bebek merkezine gidip direk tüp bebeğe mi başlasak diyorduk. Bir arkadaşımızın vesilesiyle konyada bir doktor bulduk ve hemen görüşmeye gittik. O da zaman kaybetmeye gerek olmadığını ve hemen tüp bebeğe başlamamızı tavsiye etti. Böylece serüvenimiz başlamış oldu. İlk olarak Lucrin daily ile başladık. Bugün ikinci günüm. Haftaya pazartesi randevumuz var. Bakalım sonrasındaki süreci çok bilmiyorum. Tecrübeli arkadaşlar varsa bir sürü sorum olacaktır. Yardımlarınızı bekliyorum. Süreci de birlikte atlatırız. Allahım isteyen herkese bir an önce nasip etsin inşallah :)
Evet canım psikolojik olarak yıpratıyo insanı. Bişeylerle uğraşmaya başladım. Spor gibi. Güzel gidiyo şimdilik. Ama tekrar aynı şeyleri yaşıcak olma psikolojisi beni mahvediyo. Aynı şekilde gittiği için zor geliyo. Bidaha tutmazsa zaten uzak bi yere gitmicem. Konya yolundan nefret ediyorum :) ayaklarım geri geri gidiyo. Bakalım herşeyin hayırlısı artık. Ne güzel hamişsin şu an Allah tamamına erdirsin. Kucağına almayı nasip etsin inşallah.İlk önce merhaba ben eskisehirliyim ilk denememi 9 sene önce yaptım ve 1 oğlum var 8 yaşında ankarada Anatolia hastanesinde yaptırmıştır 2 sene önce Eskişehir'de Acıbadem hastanesinde yaptırdım tutmadı ardından tekrar denedik oda dış gebelik oldu bu sene tekrar denedik dondurulmuş embriyo vardı ve şimdi 16+6 günlük hamileyim elbette çok zor bir süreç seni çok iyi anlıyorum bu süreçte en önemli olan moral son denemede psikolojik destek aldık eşimle birlikte doktorumuz önerdi bunu düşünebilirsiniz canım allah yardimcin olsun dusunmemeye çalış vücudunu fazla yorma derim inşallah hayırlısı olur önce hayirlisini iste
Amin canım darısı tüm isteyenlereEvet canım psikolojik olarak yıpratıyo insanı. Bişeylerle uğraşmaya başladım. Spor gibi. Güzel gidiyo şimdilik. Ama tekrar aynı şeyleri yaşıcak olma psikolojisi beni mahvediyo. Aynı şekilde gittiği için zor geliyo. Bidaha tutmazsa zaten uzak bi yere gitmicem. Konya yolundan nefret ediyorum :) ayaklarım geri geri gidiyo. Bakalım herşeyin hayırlısı artık. Ne güzel hamişsin şu an Allah tamamına erdirsin. Kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Amin cnm inşallah güzel haberlerin gelir etmemmi hepiniz için dua ediyorum rabbim herkese yaşatsın inşallah sizlerden gelen güzel haber beni musmutlu ediyor gözüm gönlüm kulağım dualarım sizinle :)gozun aydin cnm darisi basimiza insallah bnde bayramda ilk gorusmeye gidiyorum.
2.tup tedavim olucak bu.gecen tedavimde aksilikler oldu transfer bile olamamistim.
insallah bu sefer hersey yolunda gider bol yumoslarimiz olur insallah duana talibim taze hamis
Amin hadi hayırlı olsun inşallah çok dikkat et kendine moralini yüksek tut en iyi ilaç bol bol dua iyi bak kendineSelam arkadaşlar bugün ilk iğnemi oldum ( gonal f ve merional) ve ikinci tedavim başladı. Inşallah sonucunda güzel haberlerde veririm. Allah hiç birimizin kucağını boş bırakmasın bu mübarek ayın hürmetine dualarımızı kabul etsin.
Teşekkür ederim canım. Inşallah sende sağ salim alırsın bebeğini kucağına.Amin hadi hayırlı olsun inşallah çok dikkat et kendine moralini yüksek tut en iyi ilaç bol bol dua iyi bak kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?