Coooooook güzel anlatmissin, bayildim, kisa bile geldi, süpersin, cok sevindim senin adina. Yalniz aklima takildi, bu esra, kimdir, kimin nesidir, nasil tanistin yani merak ettim![]()
Canım normal dogumu cok istiyordum biliyorsun , internette doğal dogumu arastirirken dogum koçlarının olduğunu öğrendim .
Esra nin sitesini bulup iletişime geçtim . Ne yapar bu Esra dersen gebeliğin 30lu haftalarında tanıştım onunla. Düzenli görüşmeler yaptık.bazilarina eşimde katıldı. Bu görüşmelerde nefes egzersizleri, rahatlama masajları yaptık.sanci sırasında neler yapacağımızı konuştuk. Bu kısmı gerçekleştiremedik :) ama buraya kadar değil. Dogum sonrası destek vermeye devam ediyor. Doğumdan sonra herseyin yolunda oldugundan emin olup yanından ayrılıyor .eve ziyarete gelip destek vermeye devam ediyor.
çooookk güsel anlatmışsın canım gözlerim dolu dolu okudum... eşinle afranın uyurkenki fotosu da ağlak beni güldürdücanımm Allah bi ömür mutluluğunuz daim etsin inşallah amiinnnnn
Âmin kuzum

Kızlar gaz sancısı olursa rezene çayını öneririm geçen gece sabahı ettik. Sütümden oğluma geçti ağrı. Rezene çayı içtim ertesi gün. İkimizde rahat uyuduk. Mutlaka evinizde bulundurun derim.
Rezene cok rahatlatıyor özellikle aksam uykuları icin aksam veya yatmadan içmeni tavsiye ederim