selamlar günü dolan yada az kalanlar var ne güzel.Hadi sizin melekler de gelsin artık:):)
Hazır evde kimse yokken aklıma gelenleri yazayım dedim doğum yapmayanlar için belki fikir olur. Maddi durumlardan dolayı son ay alırım dediğim süt pompasını alamamıştım ama çook lazım. Bebiş gündüz uyuduğu için şarıl şarıl sütler boşa gidiyor

sağıp buzluğa atmak lazım.Henüz almadıysanız 2 göğsü sağanlardan alın bence,birini emzirince diğeri de akıyor.
Odanıza ilk aylar için mutlaka beşik şart, bizim sıpa 3kere kalkıyor emmek için ama ağlamıyor debeleniyor:) odasında olsa duyamıyorum.2.beşik almamakta diretmiştim ama söyleyenler haklıymış
Örme hırkaları hatta patikleri giyince aşırı sıcaklanıp ağlıyor,yan yatış yastığından nefret ediyor kızım.İnş. sizinkiler alışır ama ben alıştıramadım

bunlar yerine keşke bol bol penye yelek ve penye battaniye alsaymışım
sezeryanda çok kanama olacağını ummuyordum,ilk gün hasta bezi şart. ped asla yetmiyor. Emzirme atleti de hastanede değil de evde çok yarıyor.
Aklıma gelenler bunlar:)) öpüyoruz hiracığın altını değişme vakti geldi:):) bu arada yarın sağlık ocağına gidiyoruz 2.kez topuk kanı alınacakmış,benm için tahlil yapılacakmış galiba. Çok can yakan bişemi kızlar bu? sğlık ocağına giden varmı,kızım çok ağlarsa dayanamam