ben memurum başından beri rapor veriyorlardı evde annem bakıyodu sadece wc ye yemege falan kalkıyodum.. ama 24. haftadan sonra rapor veremeyecegini söyledi 25. haftadan sonra heran doğabilir dedi her hafta kntrl e gitmen lazım dedi şimdi annemin yanındayım başka bir sehirde ama rapor vermezse kendi evime dönmek zorunda kalcam hem işe başlıycam hem dr yok her hafta 1.5 saat merkeze yolculuk yapmak zorunda kalıcam dr için napıcam bilmiyorum rabbimden umut kesilmez sende hiç kalkmadan yattınmı hep çarşıya falan gidip geziiyomuydun yolculuk yapıyormuydun nelere dikkat ediyodun :26:
ben ilk oglumda calısıyordum kanamam oldu dr a gittim ve düşebilir dedi cok üzüldüm 17.ci haftaydı sanırım.sonra esime söz verdim yemek yemek ve wc dısında kalkmadım tam 1 ay sonra baktım yavas yavas iyiyim lekelenme kalmadı ufak tefek işlerimi yapmaya basladım ama hep istirahat ediodum ama bi okadarda yürüyüs yapıodum 6.cı aydan sonra tabi sonra erken dogum olur deyince gezmeyide azalttm öle böle derken zaman gecti bebegim oldu ve cift rahimliyim bi daha olmaz bebegim die düsünürken bi ara korunmadım ve oglumun dogum gününde 1 aylık hamiş oldumu ögrendim sasırdm ama rabbim nasip edince oluo işte.düşün 1 yasında bebekle nasıl dinlenilirki cok yoruluodum ama oglum gündüz uykusuna yatınca hemen bende yatıodum allah nasip etti yorgun hareketli kucaktan inmeyen oglumla bu gebeligimizde sonlanacak insalah cuma sabahı oglumu kucagıma alcam insalah dualarım senle insalah sorunsuz korkusuz bir gebelik yasar ve bebişini sonunda kucaklarsın.canım calısmasan olmazmı ya bebiş daha önemli ama zor oolur senin için dinlenerek calısırsan bişi olmaz insaşlah ama ne bilim yinede insan korkuo 6 .cı ayın bitmiş olcak 24 haftadan sonra önemli bir dönem bebek için