Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
ben memurum başından beri rapor veriyorlardı evde annem bakıyodu sadece wc ye yemege falan kalkıyodum.. ama 24. haftadan sonra rapor veremeyecegini söyledi 25. haftadan sonra heran doğabilir dedi her hafta kntrl e gitmen lazım dedi şimdi annemin yanındayım başka bir sehirde ama rapor vermezse kendi evime dönmek zorunda kalcam hem işe başlıycam hem dr yok her hafta 1.5 saat merkeze yolculuk yapmak zorunda kalıcam dr için napıcam bilmiyorum rabbimden umut kesilmez sende hiç kalkmadan yattınmı hep çarşıya falan gidip geziiyomuydun yolculuk yapıyormuydun nelere dikkat ediyodun :26:

ben ilk oglumda calısıyordum kanamam oldu dr a gittim ve düşebilir dedi cok üzüldüm 17.ci haftaydı sanırım.sonra esime söz verdim yemek yemek ve wc dısında kalkmadım tam 1 ay sonra baktım yavas yavas iyiyim lekelenme kalmadı ufak tefek işlerimi yapmaya basladım ama hep istirahat ediodum ama bi okadarda yürüyüs yapıodum 6.cı aydan sonra tabi sonra erken dogum olur deyince gezmeyide azalttm öle böle derken zaman gecti bebegim oldu ve cift rahimliyim bi daha olmaz bebegim die düsünürken bi ara korunmadım ve oglumun dogum gününde 1 aylık hamiş oldumu ögrendim sasırdm ama rabbim nasip edince oluo işte.düşün 1 yasında bebekle nasıl dinlenilirki cok yoruluodum ama oglum gündüz uykusuna yatınca hemen bende yatıodum allah nasip etti yorgun hareketli kucaktan inmeyen oglumla bu gebeligimizde sonlanacak insalah cuma sabahı oglumu kucagıma alcam insalah dualarım senle insalah sorunsuz korkusuz bir gebelik yasar ve bebişini sonunda kucaklarsın.canım calısmasan olmazmı ya bebiş daha önemli ama zor oolur senin için dinlenerek calısırsan bişi olmaz insaşlah ama ne bilim yinede insan korkuo 6 .cı ayın bitmiş olcak 24 haftadan sonra önemli bir dönem bebek için

Birde böyle son güne kadar bekleyeceğimi hiç düşünmezdim.
Benim kız inat çıktı :( Sabır versin bize inşallah

Sağlıkla güzel kavuşmalar olsun inşallah

Aynen bende epidural alamayacak biri olarak, hep olumlu düşünüyorum.Sonuçta önceden epidural yoktu.
Hep iyi düşünüp öyle hayal ediyorum ve gerçekten nefese odaklanmak inanılmaz rahatlatıyor , Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin.

Kesi yapılmaması için yapılıyormuş bende istemiştim uygulamak ama unuttum gitti.

Çatlağı bu zamana kadar oluşmayan biri olarak artık çatladığımı ilan edebilir.Olmadı olmadı son günlerde patladım çatırt diye :51:

amin canım hep derler ya kız çocuğu erken gelir, tüm hazırlıkları ona göre yaptım, bir de 1 aydır karnın indi bugun yarin dogurcn dediler,simdi psikolojimi uşun:(

günaydınlar,bugün çatı muayenemi oldum olmayan varsa hiç endişelenmesinler gayet rahat geçiyor zaten çok kısa sürdü ve kendini rahat bırakırsan zorlanmıyorsun.normal doğuma uygunmuş 4kg bile doğurursun dedi dr ama bakalım.bizim dr bişey sormadan hiçbişey anlatmıyor doğumla ilgili hiçbişey söylemiyor sadece normal mi istiyorsun die sormuştu bende evet dedim o kadar.ne anestezi ne başka bişey hiç konuşmuyoruz bu konuları.çok şükür bebeğimde bir terslik yok herşey yolunda ama insan istiyorki dr.u rahatlatsın zaten gergin oluyor insan ne ticede bilmediğimiz yaşamadığımız bir şey neyse ya allah hepimize hayırlı sağlıklı bir doğum nasip etsin inş.nstye de normal dedi sancın var veya yok gibi herhangi bir yorum yapmadı böyle işte.hım birde 37 hafta raporu aldık dedimki arkadaşlar 37 +5 VEYA 6da alanlar oldu bizde o zaman alsak dedim olurmu öyle şey dedi herkes kafasına göre alamaz diyor ve yazdı raporu sanki ne var madem kabul ediliyor öyle olsa ne olur boşuna bir haftam gidiyor çünkü şuan zaten tatil okullar.durum böyle arkadaşlar ben çok takıyorum sanırım herşeyi

amin canım hep derler ya kız çocuğu erken gelir, tüm hazırlıkları ona göre yaptım, bir de 1 aydır karnın indi bugun yarin dogurcn dediler,simdi psikolojimi uşun:(

Benim annem kafamı yedi erken doğum yapıcan sen diye gördük erkeni :( doğum tarihi derken +10 eklemek gerek çok iyi anladım şimdi
Allah yardımcımız olsun

Sorma sevdam :(

günaydınlar,bugün çatı muayenemi oldum olmayan varsa hiç endişelenmesinler gayet rahat geçiyor zaten çok kısa sürdü ve kendini rahat bırakırsan zorlanmıyorsun.normal doğuma uygunmuş 4kg bile doğurursun dedi dr ama bakalım.bizim dr bişey sormadan hiçbişey anlatmıyor doğumla ilgili hiçbişey söylemiyor sadece normal mi istiyorsun die sormuştu bende evet dedim o kadar.ne anestezi ne başka bişey hiç konuşmuyoruz bu konuları.çok şükür bebeğimde bir terslik yok herşey yolunda ama insan istiyorki dr.u rahatlatsın zaten gergin oluyor insan ne ticede bilmediğimiz yaşamadığımız bir şey neyse ya allah hepimize hayırlı sağlıklı bir doğum nasip etsin inş.nstye de normal dedi sancın var veya yok gibi herhangi bir yorum yapmadı böyle işte.hım birde 37 hafta raporu aldık dedimki arkadaşlar 37 +5 VEYA 6da alanlar oldu bizde o zaman alsak dedim olurmu öyle şey dedi herkes kafasına göre alamaz diyor ve yazdı raporu sanki ne var madem kabul ediliyor öyle olsa ne olur boşuna bir haftam gidiyor çünkü şuan zaten tatil okullar.durum böyle arkadaşlar ben çok takıyorum sanırım herşeyi

Ne güzel haber canım, hayırlısı kolay bir doğum olacak inşallah :)
Beklemeye değsin değil mi :)

selam güzell anneler
ne güzel sizin bebekleriniz olmuş ben ise hala beklemedeyim bizim kız gelmiyor :))
dün açılmam varmı diye baktı aman Allahım canım çok yandı :( 1 cm açılmam varmış eve geldiğimde kan geldi şimdide kahverengi lekelenme geliyor az bişey normal mi acaba yaaa devam ederse ararım artık dr.umu

Merhabalar herkese,
bi normal doğum mağduru olarak yazayım dedim. Hiç bu tarihleri yalnız görebileceğim aklıma gelmemişti, oğlum inatçı çıktı hala hiç bir belirti yok. korku bile kalmadı içimde, gelsin yeter ki sancıya razıyım durumundayım. doktorum bile izne çıktı bu hafta yok ama umrumda bile değil. Evde oturmaktan sıkıldım, sürekli kendimi dinleyip duruyorum. Hele her arayan doğurmadın mı sen daha diyip durdukça sinirlerim tepeme çıkıyo :D
Oğluşum sağlıklı olsun tabiki ama o buruşuk ellerini bezelye ayaklarını mis kokusunu duymak ıstıyorum. Rabbim herkese hayırlı doğumlar versin inşallah. Tez zamanda kavusuruz inşallah ta ay şöyle sancı çektim böyle canım yandı diyip bebeğimi kucagıma aldığımda hiçbişey kalmamıştı yazıları yazabiliriz:)

selam güzell anneler
ne güzel sizin bebekleriniz olmuş ben ise hala beklemedeyim bizim kız gelmiyor :))
dün açılmam varmı diye baktı aman Allahım canım çok yandı :( 1 cm açılmam varmış eve geldiğimde kan geldi şimdide kahverengi lekelenme geliyor az bişey normal mi acaba yaaa devam ederse ararım artık dr.umu

Tatlım muayene sonrası normal birşey bende de oldu

Merhabalar herkese,
bi normal doğum mağduru olarak yazayım dedim. Hiç bu tarihleri yalnız görebileceğim aklıma gelmemişti, oğlum inatçı çıktı hala hiç bir belirti yok. korku bile kalmadı içimde, gelsin yeter ki sancıya razıyım durumundayım. doktorum bile izne çıktı bu hafta yok ama umrumda bile değil. Evde oturmaktan sıkıldım, sürekli kendimi dinleyip duruyorum. Hele her arayan doğurmadın mı sen daha diyip durdukça sinirlerim tepeme çıkıyo :D
Oğluşum sağlıklı olsun tabiki ama o buruşuk ellerini bezelye ayaklarını mis kokusunu duymak ıstıyorum. Rabbim herkese hayırlı doğumlar versin inşallah. Tez zamanda kavusuruz inşallah ta ay şöyle sancı çektim böyle canım yandı diyip bebeğimi kucagıma aldığımda hiçbişey kalmamıştı yazıları yazabiliriz:)

Şubat bebeleri inat çıktı kızlar aynı kaderi paylaşıyoruz hakkımızda hayırlısı

öncelikle hepinize merhaba ben 15+2de doktora gittim ve cinsiyetinin erkek olduğunu söyledi doktor eşimle bende gördüm pipisini doktor bide pipili ultrason fotosu verdi sizce kesin erkekmidir yoksa bi değişiklik olur mu

öncelikle hepinize merhaba ben 15+2de doktora gittim ve cinsiyetinin erkek olduğunu söyledi doktor eşimle bende gördüm pipisini doktor bide pipili ultrason fotosu verdi sizce kesin erkekmidir yoksa bi değişiklik olur mu

1. Bu telaş nedir?
2. Usg de net görmüşsünüz zaten neyi sorguluyorsun tam olarak?
3. Cinsiyet en net 22. Hafta sonrasında belli olur
4. Doğumda bile söylenen cinsiyetten farklı doğan bebek var, forumda okuyabilirsin örneklerini

1. Bu telaş nedir?
2. Usg de net görmüşsünüz zaten neyi sorguluyorsun tam olarak?
3. Cinsiyet en net 22. Hafta sonrasında belli olur
4. Doğumda bile söylenen cinsiyetten farklı doğan bebek var, forumda okuyabilirsin örneklerini

telaşımın nedeni kayınvalidemler beşiği felan mavi aldılar herkes alışverişe başladı o yüzden kesinleşsin istiyorum daha doğrusu bi yanlışlık olmasın istiyorum çünkü ben almayın daha erken desemde dinlemiyorlar

telaşımın nedeni kayınvalidemler beşiği felan mavi aldılar herkes alışverişe başladı o yüzden kesinleşsin istiyorum daha doğrusu bi yanlışlık olmasın istiyorum çünkü ben almayın daha erken desemde dinlemiyorlar

İyi ama derdinin dermanı burası değil ki. Eğer emin olmak istiosan bi doktora daha git.
Alışveriş yapanlar da değiştirmek kaydıyla alsınlar aldıklarını içinde şüphe varsa.
Bu konuda forumdaki kimse bence kimse sana kesin söyledir böyledir diyemez şu aşamada.

İyi ama derdinin dermanı burası değil ki. Eğer emin olmak istiosan bi doktora daha git.
Alışveriş yapanlar da değiştirmek kaydıyla alsınlar aldıklarını içinde şüphe varsa.
Bu konuda forumdaki kimse bence kimse sana kesin söyledir böyledir diyemez şu aşamada.
derdime derman aramak için değil sadece fikir almak için sordum zaten hani başından böle bişi geçen varmı diye

selam kızlar, çok giremiyorum gelen gidenlerden,nasılsınız. Tarihi belli olanlar var mı.Normalde olsa sezeryan da olsa emin olun çok güzellikler bekliyor kızlar.Keşke daha önce doğursaymışım:):)
Benim kızım gündüz çok uyuyor,zorla uyandırmaya çalışıyorum altını değişince bile mayışık oluyor.Bir de gündüz hep odasında ama akşam aynı odada uyuyoruz çünkü gece kalktğında ağlamıyor el kol oynatıyor hissediyorum uyandığını.Siz nerde yatırıyorsunuz ve uykusu çok oluyormu bebişlerin. Göbeğimiz de düşmedi bugün tam 1 haftalık:(:(

Benim epidural alamayacağım ortaya çıktığı ve ben de kendimi tamamen normal doğum ile ilgili rahat hissetmediğimden ötürü sezaryen olacağım. Rahat hissetmemek derken, eğer acıya dayanamazsam doktorlar müdahale edemeyecek ve belki son dakikada yine sezaryene dönülmek zorunda kalınacak. Bu zamana kadar normal olacğaına inandırmıştım oysa kendimi. Kısmet.
Ayrıca forumda tüp bebek ile hamile kalmış olan arkadaşlarımız var, onlar da bu sebeple sezaryen oluyorlar. Gerçekten kısmet olmadı daha kimseye normal doğum yapmak bu topiği takip eden.
Tabiki bu işin doğal olanı herşey yolundaysa en sağlıklısı normal doğum ama, sezaryeni ister mecburen ister kendi isteğimizle seçmiş olalım önemli olan tek şey anne ve bebeğin sağlıklı olmaları.

Canım okuyamadım sezeryan gününü yazmışmıydın.Sağlıkla doğsunlar inş.

Günaydın kızlar ,
Yeni bir hafta yeni kavuşmaları getirsin benim gibi bekleyenlere :)
Bugün de doktordayiz , bakalım neler olacak.
Dün yürüyüş yaparken sanci oldu uyuyana kadar devam etti simdilik sadece baski ve mide bulantisi mevcut :(

Ceyzim hosgeldin tatlım :38:
İkinizin de iyi olmasına cok sevindim :)) kocaman güzeller güzeli bı prenses olacak minik hira.
Kuzum istersen bana mail at ben Face koyayım prensesin resmini.
İkinizide kocaman öpüyorum , henüz doğurmadım :) bir telefon uzagindayim unutma

Bende sanmam düşünemiyordur bizim kadar detaylı canım , aman sen dikkatli ol gene de yeme

Hakkımızda hayırlısı canım benim , kuzular saglikli olsun gerisi boş
Hiçbirşey planlandığı gibi olmuyor zaten

Belfüm sancın geldiği an hastaneye giderken msjını bekliyorum:) dr.şu tarihler gelir diyormu.

selam kızlar, çok giremiyorum gelen gidenlerden,nasılsınız. Tarihi belli olanlar var mı.Normalde olsa sezeryan da olsa emin olun çok güzellikler bekliyor kızlar.Keşke daha önce doğursaymışım:):)
Benim kızım gündüz çok uyuyor,zorla uyandırmaya çalışıyorum altını değişince bile mayışık oluyor.Bir de gündüz hep odasında ama akşam aynı odada uyuyoruz çünkü gece kalktğında ağlamıyor el kol oynatıyor hissediyorum uyandığını.Siz nerde yatırıyorsunuz ve uykusu çok oluyormu bebişlerin. Göbeğimiz de düşmedi bugün tam 1 haftalık:(:(

Canım okuyamadım sezeryan gününü yazmışmıydın.Sağlıkla doğsunlar inş.

Belfüm sancın geldiği an hastaneye giderken msjını bekliyorum:) dr.şu tarihler gelir diyormu.

Yok bebeğim tarih netleşmedi. Doktora yarın ya da cuma günü gideceğim. Sanıyorum haftaya bir gün hasret bitecek :))

Benim annem kafamı yedi erken doğum yapıcan sen diye gördük erkeni :( doğum tarihi derken +10 eklemek gerek çok iyi anladım şimdi
Allah yardımcımız olsun

Sorma sevdam :(

Ne güzel haber canım, hayırlısı kolay bir doğum olacak inşallah :)
Beklemeye değsin değil mi :)

aynem bem hep erken dogurçm dıodum,smdh telefnum susmuo,dogurdun mu die:(

Kızlar selam, yaa bi ara burada bebek çikolatası için bi site paylaşılmıştı. Ben linkini kaybettim :( Bilen varsa paylaşabilir mi linki? :44:

Back
X