merhaba kızlar bende hayırlısıyla ve sağlıkla inş şubat annesi olacağım...hepinizi öncelikle tebrik ediyorum...ne çok şey paylaşılmız bu zamana kadar hepsine göz attım ayrıca...benimde sat 4 mayıs. 28 mayıs gibi bende adet belirtileri başladı.karnıma kramplar girdi belim ağrıdı.adet olmayı bekledim bir hafta ama bişi yok..ilk defa böyle oluyordum...sonra acaba hamile miyim diye şüphelenmeye başladım ve internette araştırırken 'adet belirtileri yaşayıp hamile kalanlar' diye bi yazı çıktı :) ertesi gün hemen 2 tane test yaptım pozitif çıktı. günlerden pazardı dr.a gidemedim ama içim içimi yiyor acaba hamile miyim diye. ertesi gün dr. ultrasonla baktı göremedi çok yeni olduğu için gözükmeyebilir kan ve idrara bakalım dedi. sonuç pozitif:) 2 hafta sonraya gel dedi dr. 1 hafta sonra ankaraya gittim ailemin yanına. orada hemen soluğu dr.da aldım keseyi gördük çok şükür 5+4 de. 7+3 de de kalp atışlarını gördüm ama duyamadım

benim bulunduğum yerde şartlar kısıtlı o yüzden başka ilçeye gidecem bundan sonraki kontrollerime de. doğum için ankaraya gidecem ailemin yanına bi aksilik çıkmazsa inş. ancak ankarada bana iyi bir dr. önerecek var mı.
ayrıca 2 kez mide bulntım oldu...onun dışında kendimi halsiz hissediyorum ve çok uykum geliyor sanırım bu durumda 3 aydan sonra geçiyormuş şuan sadece folbiol kullanıyorum demirim normal çıktı...pekmez içmeye çalışıyorum ilaç kullanmak istemiyorum çünkü.balık yemeyi çok istiyorum ancak burada balık yok

ayrıca çok evham yapmayın arkadaşlar kendinizi çok dinlemeyin. ben öyle yapıyorum.hatta ağır kaldırma konusunda çok dikkat ettiğimde söylenemez kaldırıyorum uzanıyorum yapıyorum tabi sonrasında eşim çok kızıyor :)olacak olduktan sonra ne yaparsan yap oluyor...tabi tedbiri elden bırakmamakta gerek...hamilelik öncesinde çok kabızlık sorunu yaşıyordum ama hamile kalınca tam tersi oldu çok şükür...temmuz 25 normalde kontrolüm ama başka ilçede bir yere gidecem çünkü burada kalp atışını bile duyamıyorum. temmuz 15 gibi gitmeyi düşünüyorum...hepinizin güzel rahat bir gebelik geçirmesi ve sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almanız dileğiyle şimdilik hoşçakalın..