Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
3ay tamamlandıktan sonra çağırıyor doktor yani 12.haftadan sonra sanırım..ultrasonla bakacağım dedi ama 2seferdir benimki görünmüyor ultrasonla rahmin çok içte dedi nasıl oluyorsa bilemiyorum. Bu arada buraya bugün ikl kez yazıyorum benimle aynı duygularını paylaşan insanlaral olmak güzelmiş:) sonuçta çevremdekilere 12.hafta deyince 3 aylık deyip geçiyorlar ama burda her anı paylaşabiliriz:)

ikili testin zamanı 11-14.haftalar senin 14.haftada yapacak sanırım doktor herhalde ultrasonda göremediğinden çünkü ultrasonla ölçülüyor bildiğim kadarıyla ense kalınlığı

Kızlar ben 2li test için Zeynep kamil ya da diğer devlet hastanelerine gideyim diyorum.Sonuçlarını kendi doktoruma göstersem kabul ediyor.Ama bugün bir arkadaşım devlette bu testi yapmadıklarını söyledi,bu konuda bilginiz var mı. Temmuzun sonunda 12 haftalık oluyorum. bilenler yardımm:(

cnm merhaba ben ümraniyede oturuyorum. çakmak erdem hastanesine gidiyorum. 2li test i doktorum önerdi. zeynep kamilde yaptıklarını söyledi sadece randevuda sıkıntı yaşanıyormuş. ümraniye devlet hastanesini aradım sordum. 11.haftadan sonra gelin sabah erkenden sıra alın aynı gün testi yapıyoruz dediler. sizlerle paylaşmak istedim.

ikili testte ense kalınlığı milimlik bir ölçüymüş ve 1 mm bile riski önemli ölçüde değiştiriyormuş o nedenle güvendiğiniz bir doktora yaptırın
ben sordum gittiğim hastanede 60 TL dediler

günler sonra bulantısız bi gün geçirdim şükürler olsunn:52:

merhaba canım. bebeğin hayırlı olsun...
bende ankaradayım ve akay hastanesine gidiyorum. bebek düşünmeye başladığımızda ben ön kontrol için akay hastanesine başak hanıma gitmiştim şimdi hamileyim ve bi aksilik çıkmazsa orda devam edeceğim doğuma kadar. çok güleryüzlü ve ilgili bi doktor.

merhaba cnm senin de bebeğin hayırlı olsun...ben şırnaktayım doğuma bi aksilik çıkmazsa ailemin yanına gelecem ama batıkent çakırlarda oturuyor ailem akay çok uzak kalır bana..birazda yakın olsun istiyorum...bayrama izine gideceğiz o zman araştıracam ama şimdi ön bilgim olsun istiyorum. çok teşekkür ederim yazdım aklımın bi, kenarına burayı ve doktoru...

cnm merhaba ben ümraniyede oturuyorum. çakmak erdem hastanesine gidiyorum. 2li test i doktorum önerdi. zeynep kamilde yaptıklarını söyledi sadece randevuda sıkıntı yaşanıyormuş. ümraniye devlet hastanesini aradım sordum. 11.haftadan sonra gelin sabah erkenden sıra alın aynı gün testi yapıyoruz dediler. sizlerle paylaşmak istedim.

canım hızır gibi yetiştin:) süpersinn:) netten almaya gerek yok o halde?

MERHABA ARKADAŞLAR:3: bundan sonra buraya takılmak istiyorum listeniz felan varmı??

BENDE 11 HAFTANIN İÇİNDE YİM:1::nazar: 2 Lİ TESTE BENDE GİRİCEM AYIN 20 SİNDE:10:Arkadaş sormuş da devlette de yapıolar bu testi benim gittiğim de devlet hastanesi ama benim randevumu kadın doğum doktorum aldı...nasıl alınıyor bilmiorum ama:26:

süper bir fiyat kaçırmayın derim:9: çünki özellerde 300 den başladığını sölediler:27:

burası da özel hastane ama o çok büyük özellerden değil
fiyat düşük olunca şüpheye düştüm iyi mi? ultrasondan yana değil doktoruma güveniyorum da kan testinin hassaslığı nasıl olur acaba?

MERHABA ARKADAŞLAR:3: bundan sonra buraya takılmak istiyorum listeniz felan varmı??

BENDE 11 HAFTANIN İÇİNDE YİM:1::nazar: 2 Lİ TESTE BENDE GİRİCEM AYIN 20 SİNDE:10:Arkadaş sormuş da devlette de yapıolar bu testi benim gittiğim de devlet hastanesi ama benim randevumu kadın doğum doktorum aldı...nasıl alınıyor bilmiorum ama:26:

Canım hoşgeldin aramıza:) hayırlı olsun Allah tamamını erdirsin. Listemiz yok ama çabuk kaynaştık biz:) Gerek duymadık hiç.
Ben de bu ay sonunda gidicem sen bizden önce görünüceksin sanırım paylaşırsın bizimle,çok seviniriz:)

fiyat düşük olunca şüpheye düştüm iyi mi? ultrasondan yana değil doktoruma güveniyorum da kan testinin hassaslığı nasıl olur acaba?

ben çok cahil kaldım:) 2li test dedikleri kan testi mi oluyor sadece, ense kalınlığı filan nasıl bakılıyo?

hangi hastane burası? :53:

emin olmak için tekrar arayıp soracağım hastaneye fiyatı :6:

canım çakmak ümraniye erdem hastahanesi. ben rutin kontrollere bu hastaneye gidiyorum. 2li test için dışardan profesör getirdiklerini fiyatın o yüzden bukadar pahalı olduğunu söylediler.

bilemiorum bende daha yaşamadığım için:26: bazı arkadaşlar ultrason iyi çıktıysa kan testine gerek yok diolardı:26:

Canım hoşgeldin aramıza:) hayırlı olsun Allah tamamını erdirsin. Listemiz yok ama çabuk kaynaştık biz:) Gerek duymadık hiç.
Ben de bu ay sonunda gidicem sen bizden önce görünüceksin sanırım paylaşırsın bizimle,çok seviniriz:)

hoşbuldum canım...hepimizinki hayırlı olsun inş..gideyimde paylaşırım tabiki yaşadıklarımı...gün sayıyorumm:9::9:

benim tsh ım yuksekti hamile kalmadan önce düşünce saten hamile kaldım şimdide kontroldeyim ilaç kullanıyorum..bugun yine kontrolum vardı değere baktılar ilaca devam dedi doktor bende bebeği sordum oda bu ilaçtan kullanıyor dedi moralim bozuldu aslında:5::5::5:inş. etkilenmez benden dolayı:2::2::2:

Back
X