• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları şubat 2009 bebeklerinin ilk resimleri

derinzlm

canım kızım iyiki varsın
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2008
3.641
0
116
Bursa
bebeklerimiz ilk ultrason resimlerinden doğuma kadar olan ve inşallah doğum sonrasında da resimlerini buradan paylaşalım

Bu benim kızımın 9 haftalık ilk resmi
picture.php

ayy Allahım sen ne büyüksün yarabbim..şu mucizeye hayranlıkla bakakaldım. canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.

bu da benim bebişimin ilk resmi . malesef ikincisini koyamıyorum. cünkü fotoğraf makinamız bozuldu. ama bi şekilde diğer resimleri de atarım yakında arkadaşlar.
bebiim007sp6.th.jpg

yaa kızlar sizinkilerin ne kadar net ultrason resimleri var
sanırım ultrason cihazının yeniliğiyle ve kalitesiyle alakalı :(
3 boyutla falan harika çıkmışlar
kıskandım :))
neyse 18 eylülde bizim de belki fotojenik bir ultrasonumuz olur

benim koyduklarım 4 boyutlu lebişin de öyle herhalde eeee bursa lı olmanın ayrıcalıkları değil mi lebiş :))

son resim büyüleyici gerçekten, işte mucize bu yaaa...

benim doktorum da dün bana renkli olarak ta gösterdi, ultrasonda çok net görünüyor, ama bana verdiği fotoğraflar net değil, iyisini kendine saklıyor doktor, dosyamdaki fotoğraflar daha net, bir de son gittiğimde varmedi, verseydi yayınlayacaktım, ama 1 hafta sonra yine gideceğim ozaman kesin verir...

valla sizin resimleri kıskandım kızlar senağlamasenağlama benim bebişimi gördüğüm ultrason 2 boyutlu yüzü gözü belli olmuyo adam gibi kontrole gittiğimdede cinsiyetini söylemezse yada göremezse bi dahakine başka doktora gidicem 3 yada 4 boyutluya giricem valla bebek eşyaları hep indrimde ben cinsiyet peşinde koşarken indirim mindirim kalmicak CADIARZU

(bu arada bebişlerniz çok şeker maşallah:nazar::nazar:)

bende mart annesi olcam Allah nasip ederse..ne kadar net görüntüler bunlar ya..benimkiler hep bulanık karaltılar...3 veya 4 boyutlu ultrasona girmek için ekstra ücret mi veriyorsunuz,yoksa doktorunuzun ultrasonu böyle mi...?? Allah hepimizi bebişlerimize kavuştursun....:)))

bende mart annesi olcam Allah nasip ederse..ne kadar net görüntüler bunlar ya..benimkiler hep bulanık karaltılar...3 veya 4 boyutlu ultrasona girmek için ekstra ücret mi veriyorsunuz,yoksa doktorunuzun ultrasonu böyle mi...?? Allah hepimizi bebişlerimize kavuştursun....:)))

Amin inşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıcakla alalaım kucağımıza .Ben Bursa'da yeni bir hastane açıldı .Türkiye'nin ilk özel tam kapsamlı kadın hastalıkları ve doğum hastanesi sanırım orda dr.um . Herhangi bir ücret ödemiyorum sadece ayda bir muayene ücreti veriyorum .

benim koyduklarım 4 boyutlu lebişin de öyle herhalde eeee bursa lı olmanın ayrıcalıkları değil mi lebiş :))

valla tatlım benim girdiğim ultrasonda dört boyutlu. herşey belli oluyor. ama pazt. günü gittiğimde pipisini göstermesin o ultrasonu kırıcam :oklava: herkes öğrendi cinsiyeti bi ben kaldım. bu arada tatlım ultrasonun kalitesi cok fark ediyor. o yüzden şanslıyız senlesırnaşık şey

valla tatlım benim girdiğim ultrasonda dört boyutlu. herşey belli oluyor. ama pazt. günü gittiğimde pipisini göstermesin o ultrasonu kırıcam :oklava: herkes öğrendi cinsiyeti bi ben kaldım. bu arada tatlım ultrasonun kalitesi cok fark ediyor. o yüzden şanslıyız senlesırnaşık şey
Evet canımhaklısın gerçekten senin ki biraz nazlı herhalde biz daha 12.haftada öğrendik cinsiyetini . Ultrasonla çok alakalı sen hangi dr. a gidiyordun . Ben Jale gürlüler e gidiyorum Jimer e .

1000328zt9.jpg

1000328zt9.aa748d9fdc.jpg
canım derinzlm senin için koydum canım resmi 3 aylıkken ki resmi kızımın:nazar::smiley-cool:

Sağol demircool senin kızında çok şeker görünüyor. Allah analı babalı buyutsun hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin

Evet canımhaklısın gerçekten senin ki biraz nazlı herhalde biz daha 12.haftada öğrendik cinsiyetini . Ultrasonla çok alakalı sen hangi dr. a gidiyordun . Ben Jale gürlüler e gidiyorum Jimer e .

bende jimerde cenk aşkalliye gidiyorum canım

Back