Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maşallah kocaman olmuş. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
bende mart annesi olcam Allah nasip ederse..ne kadar net görüntüler bunlar ya..benimkiler hep bulanık karaltılar...3 veya 4 boyutlu ultrasona girmek için ekstra ücret mi veriyorsunuz,yoksa doktorunuzun ultrasonu böyle mi...?? Allah hepimizi bebişlerimize kavuştursun....:)))
benim koyduklarım 4 boyutlu lebişin de öyle herhalde eeee bursa lı olmanın ayrıcalıkları değil mi lebiş :))
Evet canımhaklısın gerçekten senin ki biraz nazlı herhalde biz daha 12.haftada öğrendik cinsiyetini . Ultrasonla çok alakalı sen hangi dr. a gidiyordun . Ben Jale gürlüler e gidiyorum Jimer e .valla tatlım benim girdiğim ultrasonda dört boyutlu. herşey belli oluyor. ama pazt. günü gittiğimde pipisini göstermesin o ultrasonu kırıcam klava: herkes öğrendi cinsiyeti bi ben kaldım. bu arada tatlım ultrasonun kalitesi cok fark ediyor. o yüzden şanslıyız senlesırnaşık şey
Evet canımhaklısın gerçekten senin ki biraz nazlı herhalde biz daha 12.haftada öğrendik cinsiyetini . Ultrasonla çok alakalı sen hangi dr. a gidiyordun . Ben Jale gürlüler e gidiyorum Jimer e .