• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şuan ne düşünüyorsunuz

Lerisa

Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2022
259
139
18
29
Merhaba sevgili KK Kadınları, farkettim ki beynimi kemiren bazı, saçma sapan düşünceler oluyor engel olamıyorum, deliriyormusum gibi hissettim :) oyle boyle yaşayıp gidiyorum, sizin var mı peki sürekli düşünüp engel olamadıgınız şeyler, paylaşır mısınız

Var olmaz mı? Babaannem çok ağır durumda hastanede, iyi olacak mı onu düşünüyorum, cumartesi kardeşimin düğünü var ama babaannemin durumu bir tarafta kardeşim stresten bize sarıyor onun durumu var evde sürekli tartışma ortamı, ailemin 250 gram altın borcu var nasılsın ödeyeceğiz onun sıkıntısı, düşüncesi var, 30 yaşındayım hala yalnızım sevenim yok onun düşüncesi var. Var da var yani. Ama dışarıdan baksan hiçbir derdim yok gibi görünür, kimseye anlatmadığım için. Bu sene de stresten, kalpten, çok düşünmekten ölmezsem uzun süre yaşarım bence.

Bizimkileri duyup ; onları da mi düşünmeye başlayacaksın ?
Seninkiler kâfi gelmedi mi ?
Bdy'ye aç konunu..

Herkesin bir derdi imtihanı var. Siz bunu aşamayıp zorluk çekiyorsanız, psikolojik destek alın.

Var olmaz mı? Babaannem çok ağır durumda hastanede, iyi olacak mı onu düşünüyorum, cumartesi kardeşimin düğünü var ama babaannemin durumu bir tarafta kardeşim stresten bize sarıyor onun durumu var evde sürekli tartışma ortamı, ailemin 250 gram altın borcu var nasılsın ödeyeceğiz onun sıkıntısı, düşüncesi var, 30 yaşındayım hala yalnızım sevenim yok onun düşüncesi var. Var da var yani. Ama dışarıdan baksan hiçbir derdim yok gibi görünür, kimseye anlatmadığım için. Bu sene de stresten, kalpten, çok düşünmekten ölmezsem uzun süre yaşarım bence.
Babaanneniz icin Allahtan sifa diliyorum, yalnızlık durumunu ben cevrem kalabalık olmasına ragmen hissediyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun

Merhaba sevgili KK Kadınları, farkettim ki beynimi kemiren bazı, saçma sapan düşünceler oluyor engel olamıyorum, deliriyormusum gibi hissettim :) oyle boyle yaşayıp gidiyorum, sizin var mı peki sürekli düşünüp engel olamadıgınız şeyler, paylaşır mısınız

Sen simdi böyle yazdin ya merak ettim mesela neler dusunuyorsun

Sen simdi böyle yazdin ya merak ettim mesela neler dusunuyorsun
Dile dökünce sacma gelicek ama lise mezunuyum uni okusammı hangi bolum okusam hangı meslegı yapmak ısterim hangisi bana uygun cogunu arastırıp unı okuyanların ıssız oldugunu gorunce vazgectim, eşimle calısıyoruz aynı yerde calısanlarla samimi olayım dıorum bi yandan da astarını ıstedıklerını fark ediyorum nasıl davransam diye düsünüyorum, tup bebek tedavısı gorucem haftaya, ondan once evi kökten temizlemem gerekiyor nerden baslıcam nasıl yapıcam vsvs temizlik hastasıyım (ılerı seviye degıl gerci) esimle yasadıgım dusuk seviyrde sorunlarım var gormezden gelınebılır belkı ama gelemıorum sureklı ıcımde onunla tartısıyorum boyle daha cok var :))

Back