Şuan hangi parfümü kullanıyorsunuz ?

Escada Magnetism,Bvlgari Jasmin Noir, Kenzo Amour ve Chanel Chance. Aralarından en sık kullandığım Magnetism şuan.

Alien kullanıyorum.ilk başta hiç beğenmemiş olmama rağmen sonradan sevdiğim ve artık yerine hiçbir parfümü koyamadığım koku

Chopard Wish,
Kenzo Flower,
Britney Spears Fantasy,
Bvlgari Omnia Crystalline,
Bvlgari Jasmin Noir var elimde şu an.

Yillardir armany kullaniyorum ahhhhh miss doldurma dpden aliyorum herkes herkes sorar parfumumu ve cogu arkadasim da caldi hepsi ben kokuyor artik . Oyle de bir kalici ki dus yapip cikinca bile gogus aram koltuk altim kokuyor yapisasim geliyor oralarima hihihihihiiii

hangi armani? :)

Emporio , ama armani she deyince veriyor zaten dp de baska yok , ama cok kalici ya cok memnunum
teşekkür ederim tatlım. Ben dp den gucci envy me almıştım severek kullanmıştım hatta bitti şimdi. orijinal parfüm almayı düşünüyorum henüz deneyebilme fırsatım olmadığı için bakamadım 3 4 parfüm var bakıcağm ona göre karar vericem. Ama bitane de dp den olabilir yedekte:) dp den lacoste da çok merak ediyorum bide armani she ye bakayım o zaman senin de önerinle:) çok konuştum:)

Al al cok guzel , lacoste sa guzel dp de ama armani gibi kalmiyo kokusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…