- 14 Kasım 2014
- 5
- 0
- 1
- Konu Sahibi berfinbilgen
Şu anda Vercage,chanel noir, kullaniyorum.Giorgi Armani kulkanmak istiyorum amma kararsizim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim imza parfümüm olma yolunda ilerliyor kendisiBurberry The Beat
Burberry Classic de aralarına eklendi:)Escada Magnetism,Bvlgari Jasmin Noir, Kenzo Amour ve Chanel Chance. Aralarından en sık kullandığım Magnetism şuan.
hangi armani? :)Yillardir armany kullaniyorum ahhhhh miss doldurma dpden aliyorum herkes herkes sorar parfumumu ve cogu arkadasim da caldi hepsi ben kokuyor artik . Oyle de bir kalici ki dus yapip cikinca bile gogus aram koltuk altim kokuyor yapisasim geliyor oralarima hihihihihiiii
Emporio , ama armani she deyince veriyor zaten dp de baska yok , ama cok kalici ya cok memnunumhangi armani? :)
teşekkür ederim tatlım. Ben dp den gucci envy me almıştım severek kullanmıştım hatta bitti şimdi. orijinal parfüm almayı düşünüyorum henüz deneyebilme fırsatım olmadığı için bakamadım 3 4 parfüm var bakıcağm ona göre karar vericem. Ama bitane de dp den olabilir yedekte:) dp den lacoste da çok merak ediyorum bide armani she ye bakayım o zaman senin de önerinle:) çok konuştum:)Emporio , ama armani she deyince veriyor zaten dp de baska yok , ama cok kalici ya cok memnunum
Al al cok guzel , lacoste sa guzel dp de ama armani gibi kalmiyo kokusuteşekkür ederim tatlım. Ben dp den gucci envy me almıştım severek kullanmıştım hatta bitti şimdi. orijinal parfüm almayı düşünüyorum henüz deneyebilme fırsatım olmadığı için bakamadım 3 4 parfüm var bakıcağm ona göre karar vericem. Ama bitane de dp den olabilir yedekte:) dp den lacoste da çok merak ediyorum bide armani she ye bakayım o zaman senin de önerinle:) çok konuştum:)
pudralı bir koku mu peki?Al al cok guzel , lacoste sa guzel dp de ama armani gibi kalmiyo kokusu
Yoo yani pek tarif edemem sanirim :)pudralı bir koku mu peki?
teşekkür ederim canım:) ben bakabildiğim zaman yorumumu yazarım artık.Yoo yani pek tarif edemem sanirim :)