Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Kızlar benım oglum 1 yasına daha yenı gırdı. Suyu cok sevıyordu ama neolduysa bıkacgundur hıc su ıcıremıyorum ya.Ne bıberondan ıcıyor nede bardaktan. Sasırdım kaldım. Dıslerınden dolayı olabılırmı acaba?
Canım ben de bu su konusunda şaşırmış durumdayım..
Kızım 6 ay 1 haftalık, ek gıdaya geçeli 10 gün falan oluyor.. Artık su da içmesi gerekiyor ama bir türlü içiremiyorum..Acaba hala çokça emdiği için mi böyle yapıyor??
Acaba bu kadarlık bir bebek günde ortalama ne kadar su içmelidir???
bizdede sorun aynı.biberon,suluk,kaşık,bardak ne denediysem fayda etmedi.kızım çok ama çok az su içiyor.bende ne yapacağımı şaşırdım.hiç bana çekmemiş.ben suyu bol tüketirim.