su yüzünden şişen sunta mutfak dolabımın kenarı

new smiles

*kavuşmamıza az kaldı miniğim*
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2015
3.640
1.830
merhaba herkese

arkadaşlar mutfak tezgahında koruma yok su iniyor aşağıya direkt. buz dolabı kenarı açıkta olmadığı için göremedim ve şişmiş. çok üzüldüm nasıl düzelir acaba ?

merhaba herkese

arkadaşlar mutfak tezgahında koruma yok su iniyor aşağıya direkt. buz dolabı kenarı açıkta olmadığı için göremedim ve şişmiş. çok üzüldüm nasıl düzelir acaba ?
Düzelmez canım aynı sorun bende de vardı daha da ilerletmeden mermerden küçük bi set yapabilirsiniz benim oturduğm ev kira benden önce olan bişeey çürümüş tü resmen dolap . Değiştirip mermerden de önüne bi engel yaptık halloldu problem kalmadı

bende kiradayım canım ve çok iyi bir ev sahibiz var. her kes 950 ye otururken biz 800 tl ödüyoruz kiraya. bize güveniyor bende bakıyorum zaten eve ama işte gözden kaçmış. görünmüyordu orası çünkü. kendileri pek oturmamış 3 yıl ev açıkmış ama yurt dışında yaşamışlar. yani ben yaptım bunu mahçup olmak istemiyorum en iyisi bi tadilatçı çağırayımda yol yakınken belki bi kaplama gibi bişi yapar

Evet olabilir eğer sunta fazla drforme olmadıysa dış kapak değişebilir sadece ne güzel insanın kirada bile olsa kendi evi gibi güzel bakması :)

Evet olabilir eğer sunta fazla drforme olmadıysa dış kapak değişebilir sadece ne güzel insanın kirada bile olsa kendi evi gibi güzel bakması :)
aman hakkım geçmesin kimseye arkamdan laf etmesinler :) adam yatırım yapmış ev almış, ama bir yere kadar korunuyor gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…