Bebek Beslenmesi Su vermem gerekir mi??????????

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
suyun bi zararı olmaz aksine faydası var.. bu sıcaklarda mutlaka su verilmeli.. ayrıca canım bebeğin 3 aylık ise aptamil 1 vermelisin. pre aptamil ile doymaz.. pre sadece yeni doğan ve doğum sonrası sarılık vs den dolayı kilo kaybı olan bebekler için..

bende sormuştum drmuza mama veriyorum anne sütü çok az alıyor su vermelimiyim diye vermemi söylemişti ama kızım şu günlerde çok iştahsız ve neredeyse hiç su içmiyor.günde sadece 30 ml.her yolu deniyorum ama almıyor su.çokta terliyor korkuyorum susuz kalacak diye.

benim dayımın gelinine dr mamadan sonra su verme gerek yok demiş sonuç çocuğun bağırsakları kurumuş düzeltene kadar aldığı ilacın haddi hesabı yok bence verin

bana da hastanede icebildigi kadar ver demislerdi,ozellikle de mama ile besleniyorsa.Bu sicaklarda susuz kalmasi tehlikeli olabilir,benim dusunceme gore bir ogun eksik yesin ama suyunu bol icsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…