Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Su orucu serüvenim
- Konu Sahibi Merkur30
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- su orucu su orucu yapanlar zayıflama - kilo verme
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bende varım bende su diyetiyle 8 kilo verdim şimdi tekrar başlicam ama ben sabah kalkınca ılık limonlu su Tarçınlı Türk kahvesi çok acıkınca da ya Bi meyve yada 5 6 tane fındık tüketiyorumMerhabalar. Su orucuna başladım. 2 gündür sadece su ve biraz kahve ile besleniyorum. Hedefim 7 gün. Yapmak isteyenler var mı? Birbirimizi motive edebileceğimiz bir arkadaş arıyorum. Dayanabilir ve 7 günü tamamlarsam sonucu bildireceğim.
- 5 Ekim 2013
- 2.278
- 6.580
- 358
Ay vallahi bravo. Akşam falan ne yemeliyiz daha doğrusu yiyebiliyor muyuzBende varım bende su diyetiyle 8 kilo verdim şimdi tekrar başlicam ama ben sabah kalkınca ılık limonlu su Tarçınlı Türk kahvesi çok acıkınca da ya Bi meyve yada 5 6 tane fındık tüketiyorum
Ben aşırı acıkınca moral olsun diye Bi kase çorba içiyordum bunun yanına da spor yapıyordum şimdi tekrar başlicam şuan ki kilom 77.5 hedef 70Ay vallahi bravo. Akşam falan ne yemeliyiz daha doğrusu yiyebiliyor muyuz
Ben varımmmmmmmMerhabalar. Su orucuna başladım. 2 gündür sadece su ve biraz kahve ile besleniyorum. Hedefim 7 gün. Yapmak isteyenler var mı? Birbirimizi motive edebileceğimiz bir arkadaş arıyorum. Dayanabilir ve 7 günü tamamlarsam sonucu bildireceğim.
tebrik ederim sizi! kac gün tuttunuz su orucunu? ben maalesef en cok 3 gün dayanabiliyorum. daha önce de 3 gün tuttum 3.günün sonunda nefsime yenilip yedim,sonra tekrar basladim ve yine 3.günün sonunda dayanamayip yedim. Benimkisi tamamen mental duygusal acliktan ötürüydü, midem ac degildi sirf biseyler yiyeyim diye yedim ve her defasinda da pisman oldum oysa 3 günü atlatinca vücut ve zihin alisiyormus acliga, ben maalesef nefsimin kurbani oldum bugün tekrar basladim hic bisey yemedim dün saat 18 den beri.... umarim bu sefer 7 gün dayanirim....Ay vallahi bravo. Akşam falan ne yemeliyiz daha doğrusu yiyebiliyor muyuz
tebrik ederim sizi! kac gün tuttunuz su orucunu? ben maalesef en cok 3 gün dayanabiliyorum. daha önce de 3 gün tuttum 3.günün sonunda nefsime yenilip yedim,sonra tekrar basladim ve yine 3.günün sonunda dayanamayip yedim. Benimkisi tamamen mental duygusal acliktan ötürüydü, midem ac degildi sirf biseyler yiyeyim diye yedim ve her defasinda da pisman oldum oysa 3 günü atlatinca vücut ve zihin alisiyormus acliga, ben maalesef nefsimin kurbani oldum. Bugün tekrar basladim hic bisey yemedim dün saat 18 den beri.... umarim bu sefer 7 gün dayanirim...Bende varım bende su diyetiyle 8 kilo verdim şimdi tekrar başlicam ama ben sabah kalkınca ılık limonlu su Tarçınlı Türk kahvesi çok acıkınca da ya Bi meyve yada 5 6 tane fındık tüketiyorum
Cevizli su dediğiniz, geceden bir bardak suya ceviz koyup sabah o suyu içip cevizleri de yediğimiz olay değil mi? Cevizi yemeyip sadece suyunu içeceğim degil mi? Bir de bazı yazılar okudum,kimileri güçten düşmemek için bu süreçte magnezyum hapları almışlar. Siz ne düşünüyorsunuz?Kendine güvenirsen yaparsın bak şöyle yap çık acıkır san ya salata yada 1 çorba iç kan şekerin düşmesin Bi anda yüklenme kendine yürüyüş yap bol bol cevizli su iç metabolizman hızlı çalışsın
O cevizi istersen yiyebilirsin ama ben bazen üstüne su ekleyip tekrar bekletip içiyorum inşallah kısa sürede istediğimiz kiloya ulaşırız yaCevizli su dediğiniz, geceden bir bardak suya ceviz koyup sabah o suyu içip cevizleri de yediğimiz olay değil mi? Cevizi yemeyip sadece suyunu içeceğim degil mi? Bir de bazı yazılar okudum,kimileri güçten düşmemek için bu süreçte magnezyum hapları almışlar. Siz ne düşünüyorsunuz?
- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
- 198
Ben dün akşam 20.30 dan sonra başladım 15. Saatindeyim ve kendimi iyi hissediyorum sabah sadece oruç öncesi acı tükettiğim için midem bulandı o kadar ..şu an işteyim hatta aktif bir yaşamım var .buraya gün gün yazarım inşallah basarabilirsemBende varim yarindan itibaren baslicam insallah
- 6 Mart 2023
- 27
- 14
- 3
- 39
Merhabalar,Ben dün akşam 20.30 dan sonra başladım 15. Saatindeyim ve kendimi iyi hissediyorum sabah sadece oruç öncesi acı tükettiğim için midem bulandı o kadar ..şu an işteyim hatta aktif bir yaşamım var .buraya gün gün yazarım inşallah basarabilirsem
Bende bu geceden itibaren başlıyorum. Ben her sene bir kışın bir de yazın yapıyorum. Sağlık olarak çok faydasını gördüm...
- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
- 198
Merhaba bende bugun itibari ile su orucuna basladı 106.40 kg ile ilk olarak 15 günlük ile baslıyacagım banada destek olursanız sevınırımMerhabalar. Su orucuna başladım. 2 gündür sadece su ve biraz kahve ile besleniyorum. Hedefim 7 gün. Yapmak isteyenler var mı? Birbirimizi motive edebileceğimiz bir arkadaş arıyorum. Dayanabilir ve 7 günü tamamlarsam sonucu bildireceğim.
- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
- 198